Vocea clientului BCR - Credit nevoi personale

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BCR - Credit nevoi personale

10 Iunie 2010

Va salut, apreciez foarte mult si citesc zilnic newsletter-ul de la dvs. Este foarte bine ca exista si entitati ce lucreaza spre corectitudine si transparenta. V-am contactat acum cateva luni in legatura cu un credit de nevoi personale, contractat de prietena mea Manole Marinela, la BCR. Functionara bancii nu a fost capabila sa-mi explice modalitatea de calcul a dobanzii de referinta a bancii, dvs aveti informatii legate de acest lucru?! Cum calculeaza o banca dobanda de referinta si ce limite are aceasta, nu se tine cont de indicatori generalizati ROBOR/EURIBOR/LIBOR?! Nu mi se pare corect ca banca sa transfere tot riscul de pierdere in dobanda pentru credite, acest lucru nefiind valabil si pentru dobanzile la depozite. Daca banca stabileste o dobanda de 16.8% pentru un credit, de ce nu ar oferi si aceesi dobanda la depozite?! Intrebarea mea ar fi legate de aceasta afirmatie din articolul dvs de astazi, legata de proiectul ANPC "Prin urmare, din septembrie, consumatorii vor putea schimba banca la care au credit cu alta ce ofera conditii mult mai bine. Iar, potrivit datelor BNR, multi clienti vor avea motive bune ca sa migreze. " Ce as putea intelege de aici?! Ca pot sa transfer creditul catre o alta banca?! In conditiile stabilite de aceea?! Multumesc

Marius Albinita (Bucuresti, Bucuresti)

BCR - Credit nevoi personale

10 Iunie 2010

Anul trecut in decembrie ca urmare a scaderii venitului cu 15% am facut o reelasonare a creditului de consum, de la 724 Ron la 605 Ron, prelungind cu inca 5 ani, la o dobanda de 12,75% in 2008 ; Acum a scazut dobanda la 10, 25 %, dar mi s-a spus ca trebuie sa-mi creasca venitul ca sa pot face reesalonarea la noua dobanda... Sunt bugetara, deci venitul nu mai are cum sa-mi creasca acum, in nici un caz; Si inca o problema: de ce costa asa de mult trecerea la o alta dobanda inferioara? in jur de 1500 Ron .. Foarte foarte mult. Astept un raspuns. Multumesc . Nr de tel . 075******* .

Mihaela Ursulescu (Onesti, Bacau)

BCR - Credit nevoi personale

01 Iunie 2010

Am luat credit imobiliar de la BCR in februarie 2009. In noiembrie 2008 s-a dat OUG 174/2008 prin care bancile erau obligate sa practice dobanzi de tipul "euribor"+marja. De ce nu s-a aplicat aceasta OUG 174/2008? In martie 2010, cand toate dobanzile erau in scadere, dobanda la creditul meu creste de la 6,2 la 10,1.

niculina ivascu (Targoviste, Dambovita)

BCR - Credit nevoi personale

31 Mai 2010

Mi se pare cea mai mare prostie la o banca sa ia comision pentru ca plateste fiul rata tatalui sau e penibil sa te duci sa dai bani si sa ceara comision ca nu esti tu titularul creditului. Jaf la drumul mare!!!!!!! Numai la BCR se poate asa ceva.

cristian beilic (Iasi, Iasi)

BCR - Credit nevoi personale

28 Mai 2010

As dori sa stiu daca bcr restructureaza creditele de nevoi personale deoarece in curand voi fi in imposibilitate de plata daca se vor aplica masurile de reducere a salariilor cu 25%. Lucrez ca bugetar si voi pierde 400 ron din salariu. Mai am si alte credite la alte banci si abia le mai platesc acum cu salariu pe care il am. Din iulie sigur nu voi mai avea cu ce sa le platesc si ma gandesc sa incerc sa reduc ratele la jumatate pe o perioada mai lunga. Am inteles de pe forum ca bcr nu este prea flexibila.

adrian nedelcu (, )

BCR - Credit nevoi personale

27 Aprilie 2010

de ce nu scad dobanzile la creditele vechi

barna kajan (Targu Secuiesc, Covasna)

Inapoi sus