Vocea clientului BCR - Prima casa

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BCR - Prima casa

10 Noiembrie 2014

Buna ziua, Am depus dosar la BCR la inceputul lunii sept, dosar 'in analiza la banca' si in ziua de azi. Dupa ce ne-a cerut extrasele de carte funciara, 80 de lei fiindca sunt patru, au expirat, le-am refacut la urgenta saptamana trecuta, 400 de lei, fiindca sunt patru. Astazi ne suna de dimineta cum ca pana la sf saptamanii o sa se rezolve cu fondul de garantare, ca in sfarsit intram si noi la a cincea mana de fonduri alocate. Dar, surpriza, la ora unu stai ca nici declaratia de la notar pe proprie raspundere ca detin un apartament mai mic de 50 mp nu este buna. Deci dupa doua luni si ceva imi spune astazi asa ceva. Ca trebuie refacuta. Pai atunci de ce mi-ai cerut doua randuri de extrase de carte funciara in valoare de 480 lei? Incompetenta, lipsa de profesionalism. Ca sa nu piarda clientul ne duc cu zaharelul. Mentionez ca am depus dosarul la BCR agentia Malu Rosu, Plloiesti. Feriti-va! Si acum, ca toata lumea, astept si eu un raspuns. Sunt in joc sanatatea mea(ca ma imbolnavesc de inima), banii mei, timpul meu. Laura Rogozea(Ploiesti)

laura rogozea (Ploiesti, Prahova)

BCR - Prima casa

07 Noiembrie 2014

Buna ziua .am dosarul prima casa introdus de pe 10.10.2014 si nici in ziua de azi nu a plecat.vreau sa-mi spuneti va rog daca stiti cum pleaca dosarele?em prieteni care au introdus dosarele mai tarziu si deja au rezolvat.va rog sa-mi mai spuneti cu cine pot sa vb sa rezolv problena,ca consultanta de la banca zice ca nu stie nimic.multumeac

Marius-Alexandru Mirea (Bucuresti, Bucuresti)

BCR - Prima casa

22 Octombrie 2014

Am ajuns in stadiul final cu dosarul Prima Casa, dar se pare ca nici de acest stadiu nu poti trece fara dificultati (dupa alte emotii si care si alti clienti BCR PRIMA CASA le-au descris mai jos). Deoarece suma apartamentului trebuie finalizata in EURO iar creditul se acorda in LEI, eu trebuie sa suport costurile schimbului valutar. Pe langa faptul ca BCR are CELE MAI MARI PRETURI PENTRU EURO (azi 4,4890, in timp ce Banca Romaneasca are 4.3915, Leumi Bank 4.4544 ) , nu vor sa lase un pret decent la negociere (Daca tu cumperi de la ei sume de peste 10.000-15.000 ei iti ofera un pret 'mai bun'). Cand aud ca vrei sa cumperi EURO pt Prima Casa, iti ofera un pret pt EURO, doar asa, in bataie de joc.

Loredana Iuhas (Cluj-Napoca, Cluj)

BCR - Prima casa

01 Octombrie 2014

Buna ziua. Am apelat la BCR pentru achizitionarea unui imobil prin produsul prima casa. Dosarul a fost finalizat pe data de 11 septembrie 2014. Datorita lipsei de fonduri am asteptat pana pe data de 29.09.2014 cand s-au suplimentat fondurile in mod oficial dupa publicarea in Monitorul Oficial a HG pentru suplimentarea de fonduri. Acum solicitarea se afla ,,in analiza la banca '' , si nu s-a trimis catre fond. Am primit telefon de la banca si m-au informat ca nu se stie daca voi putea accesa acest credit din lipsa de fonduri, dupa doar 2 zile de la publicarea in MO. Consider ca nu este profesional sa se procedeze in acest mod, dosare care nu mai pleaca catre fond. Lipsa informatiilor certe este o stare de fapt la aceasta banca, se paseaza responsabilitatea de la agentia respectiva la banca centrala, etc... Dezamagit.....Daca vor da raspuns, as fi curios cum ar motiva lipsa de profesionalism.....Nu inteleg cum poti atrage clientii spre produse pe care nu le poti oferii.....

grigore mitica tareanu (Craiova, Dolj)

BCR - Prima casa

11 Septembrie 2014

Buna ziua! Doresc sa cumpar un imobil prin programul prima casa. Dupa ce am semnat precontractul la notar, la cateva zile am aflat ca s-a terminat plafonul de creditare. Repet am sunat eu sa ma interesez , nu am fost anuntat de banca. Vreau sa stiu daca sunt sanse sa ma primeasca fonduri?

G Florin (Timisoara, Timis)

BCR - Prima casa

11 Septembrie 2014

Buna ziua. Am depus dosarul prima casa cu antecontractul notarial dupa care sunt anuntat ca sau epuizat fondurile. Cum se face ca nu am fost anuntat inainte de semnarea antecontractului. Mai sunt sanse sa primeasca alte fonduri BCR anul asta. Va multumesc.

gelu eugen (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus