Vocea clientului BCR - Credit nevoi personale

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BCR - Credit nevoi personale

20 Iulie 2014

Pt.obtinerea refinantarii creditului,a mers totul O.K. inclusiv functionarii bancii.Toate bune si frumoase pina in 2009,cind au aparut ratele marite,fara sa se negocieze iar banca a inceput sa se agate de clauze gen" isi rezerva dreptul de a modifica oricind considera necesar",bla,bla,bla.Vreau sa stiu domnilor,daca v-am platit pina acum creditul din graficul de rambursare efectuat in 2006 (adica suma imprumutata+inca o data si jumatate),de ce ar mai trebui sa platesc pina in 2016 inca aprox.10.000 de ron? Nu credeti ca sa va platesc de 3 ori suma,este aberanta? Aceasta experienta avuta cu BCR,ma face sa nu mai am incredere in nici o institutie bancara iar in legile care trebuie sa protejeze cetateanul,nici atit.Am sa platesc si cele citeva rate care mai sunt pina la finalizarea scadentarului efectuat in 2006 si ma voi opri.Nu voi mai plati nici un ban in plus,pentru ca nu mai am de unde si ceea ce nu inteleg este,de ce eu trebuie sa suport consecintele crizei financiare iar banca nu?!

Corneliu Oprea (Bucuresti, Bucuresti)

BCR - Credit nevoi personale

25 Februarie 2014

Buna ziua, Vreau sa va spun ca am facut o refinantare in anul 2008 ,unde cec bank a achitat datoria mea de 8360 lei la Banca Comerciala,vreau sa va spun ca dupa 5 ani primesc hartie de la Banca Comerciala ca mai am de platit 8.000 lei. atunci ce spuneti dumneavoastra de aceasta situatie.,sa platesc niste bani de doua ori. Mentionez ca si acum platesc rata la cec bank.

alecu mocanu (Onesti, Bacau)

BCR - Credit nevoi personale

05 Ianuarie 2014

BCR nu mai este vazuta de clienti ca o banca, ci ca un camatar. Exemplu concret. Personal am urmatoarele credite: 1. BCR - credit de nevoi personale contractat in 2007, suma 10.000 euro, termen de rambursare 120 de luni, rata lunara =213 euro (a fost si mai mare) 2. Banca ,,x,, - credit de nevio personale contractat in 2007, suma 16.000 euro, termen de rambursare 120 de luni, rata lunara = 197 euro. Si pot continua cu: - transformarea comisionului de risc in comision de administrare fara sa fiu informat, - stabilirea nivelului dobanzii de cate ori are banca ,,interese,, - refuzul de amanare a datei scadente a ratei lunare in apropierea zilelor de primire a salariului, - telefoane primite de la angajati ai bancii in momente absolut penibile (duminica seara la ora 21.00) etc. Concluzie: abia astept momentul in care voi termina de rambursat creditul, pentru a ,,sterge,, BCR din evidentele mele si ale familiei.

dumitru cadar (Turda, Cluj)

BCR - Credit nevoi personale

01 Noiembrie 2013

Un credit derulat fara probleme. O impresie placuta despre BCR.

Mihai Rotaru (Oradea, Bihor)

BCR - Credit nevoi personale

20 Noiembrie 2011

V-am mai scris despre problema cu care se confrunta aproape toti clientii bancilor, am primit raspuns dar acesta nu m-a multumit de loc. Este vorba de dobanda variabila practicata de banic dar care este variabila doar in favoarea bancii. Adica cand BNR creste dob. de ref. banca creste dobanda, si a doua zi te instinteaza ca s-a modificat desfasuratorul, cand este invers nu se intampla nimic. Solutia dvs. era instanta ceea ce nu mi se pare normal deoarece oamenii nu au bani sa-si mai plateasca ratele de unde banii pt. instante. Chiar nu se poate face nimic in sensul asta.Am intrebat prieteni din alte tari (Italia, Spania) si ei spun ca pe parcursul derularii unui credit s-a intamplat doar sa scada dob. nu si sa creasca. La noi este invers . Vorbim de alte banci, doar sunt acelasi. La noi cand te prezinti la banca si le spui ca BNR a redus dob. lucru care se vede si la banca la care mergi in sensul ca au modificat si ei dobanda ei spun ca aceasta "noua dobanda " se adreseaza doar clientilor noi. Stiti si dvs. acest lucru dar chiar nu pot fi constranse bancile sa practice dob afisata la ghiseu pentru toata lumea la fel? altfel ei se ascund in spatele acestei"manevre" si merg in continuare. Oare cum este stipulat in contractul dintre banca si client. Mentionez ca dupa ce m-am fript de vreo 4 ori cu creditele, in ultimii 3 ani nu am mai luat niciunul. S-a schimbat ceva ? Dupa ce citesc pe forum opiniile clientilor vad ca nu. Puteti si sa ma sunati daca doriti sau va sun eu . Nu mi se pare normal ce se intampla.

Gicu Apetrei (Petrosani, Hunedoara)

BCR - Credit nevoi personale

16 Decembrie 2010

Am refuzat semnarea actului aditional pentru ca pur si simpu banca mi-a inlocuit comisionul de risc cu comision de administrare si rata a lasat-o la fel. Am facut plangere la OPC si nu mi-au acordat atentie. Am facut plangere la BNR, iar acestia au trimis-o spre rezolvare la OPC. De aceasta data OPC a obligat BCR sa-mi anuleze comisioanele, lucru care s-a intamplat.

VASILE ION (Medgidia, Constanta)

Inapoi sus