top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre card de debit BCR

Card de debit BCR

Scor: 1.4 | 13 recenzii

Scrie o recenzie

Produse BCR
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  V JValentina Jurge
  Card de debit de la BCR

  Un produs mai prost, NU EXISTA!

  De neconceput, nu am mai intalnit un produs mai prost decat cel oferit de BCR!!! O banala retragere de numerar, in valoare de 400 de lei, mentionez ca retragerea s-ar fi efectuat de la un ATM BCR, mi-ar fi comisonat retragerea cu 12 LEI!!! Retragerea s-a fi efectuat de pe un card curent, de salarii, primul cont facut la ei!!! NU RECOMAND!!!

  05-04-2022

  I IIon Ionas
  Card de debit de la BCR

  Am mers sa mi fac un ext

  Am mers sa mi fac un extras de cont cu copia dupa buletin, iar domnisoara (de altfel foarte proasta) mi a spus ca nu poate sa l faca fara buletinul in original. O sa schimb banca cat de rapid si va recomand sa nu va apropiati de vreun spatiu detinut de BCR pentru a evita mizeria sociala la maximele ei.

  20-09-2019

  D PDaniel Petre
  Card de debit de la BCR

  Datorita defectarii banc

  Datorita defectarii bancomatului suma ceruta nu mi-a fost inmanata dar a fost retrasa din cont. Am facut sesizari catre BCR pentru restituirea banilor dar reactia bancii este foarte lenta, inca mai astept sa fiu contactat pentru rezolvarea problemei.

  20-03-2018

  P Epavel ene casota
  Card de debit de la BCR

  Proast? pentru calitate

  Proast? pentru calitate

  13-06-2016

  C PCRISTIAN PREDA
  Card de debit de la BCR

  CE EXPERIENTA AM AVUT CU

  CE EXPERIENTA AM AVUT CU ACEASTA BANCA ,NU DORESC SA AIBA NIMENI.DACA MAINE INTRA IN FALIMENT, SUNT CEL MAI FERICIT OM DE PE TERRA.

  17-01-2014

  M SMARIUS PAVEL SUCIU
  Card de debit de la BCR

  pentru a ridica cardul d

  pentru a ridica cardul de la o sucursala bcr, cel vechi expirase , am fost obligat sa semnez un document 'ca asa e procedura' angajatul de la ghiseu mi-a intors dosul la un manunchi de hartii fara explicatii si mi-a zis semnati aici si aici. poi dragul meu functionar eu am venit pt card ce nevoie am sa semnez ceva orice altceva ce nu tine de card? zice dansul 'e o actualizare a bazei de date' ok pot sa vad si eu ? de fapt dragii mei documentul era un contract 'cadru' completet bifat si 'aranjat' de catre angajatul de la ghiseu prin care eu sunt de acord ca toate datele cu caracter personal inclusiv cnp sa poata fi folosite inclusiv inprumutate in diferite scopuri publicitate, sondaje etc. suparat am ajuns la directorul sucursalei care sincer nu parea deloc surprins de toata povestea mea am refacut acel contract dupa ce am fost lasat sa-l citesc si sa-l completez cum voiesc , m-am linistit si ajung din nou la ghiseu sa-mi ridic cardul dar surpriza cardul meu nu era al meu ,al doilea nume era petru si nu pavel cu imi zice mie era o coincidenta nefericita , se mai intampla zic eu ,ce facem? poi il trimitem indarat si vine in doua trei zile, ok dar eu plec maine din tara si vin peste cateva saptamani , nu e problema vi-l tinem noi il gasiti aici, ok! m-am intors in tara merg sa ridic cardul dar ce credeti era tot cardul lui petru ca nu s-au obosit sa-l trimita si din nou am asteptat in final am reusit sa-mi primesc cardul dar aventura continua azi am vrut sa ridic de la atm o suma mai mare si am avut surpriza ca buclucasul meu card e limitat la 3000 de ron cica masura de precautie ce sa mai zic? nu am fost consultat in privinta asta nu am fost anuntat pur si simplu e dreptul lor sa faca ce vor si cand vor ca doar sunt banii nostrii si ei traiesc folosind banii nostrii in concluzie clientul nostru sluga noastra si cam asta e va pup DOAMNE AJUTA

  08-01-2014

  V AVulpe Alexandru
  Card de debit de la BCR

  Pe vremea aceea (2005) e

  Pe vremea aceea (2005) era altfel. Costurile nu erau f transparente, difuzarea informatiilor pe internet nu prea exista. Acum (2013) pot spune c? serviciile de Internet banking (practic doar pe astea le folosesc, interac?iunea cu func?ionarii fiind minim?) sunt irepro?abile. Aplica?ia 24banking de mobil este cred cea mai bun?.

  17-04-2013

  O MOlimpiu Moga
  Card de debit de la BCR

  Buna ziua. Referitor l

  Buna ziua. Referitor la articolul: Bancile isi sporesc portofoliul cu carduri emise ilegal scris de d-na Alexandra Popa. Am avut si eu acum cateva zile o experienta de genul acesta. Mergand la un sediu BCR din Timisoara pentru a achita o polita RCA, d-na de la ghiseu mi-a spus ca trebuie sa imi actualizez datele, la care eu am ramas surprins nestiind sa fi avut vreodata cont la BCR. Dupa ce a mai cautat dansa prin calculator mi-a spus ca am si o datorie de 54 de lei si pentru a lichida contul trebuie sa achit aproximativ 70 de lei. Din cate imi amintesc, prin facultate am aplicat pentru un card studentesc, EURO26, la care era anexat si ceva card bancar, pentru care nu imi amintesc sa fi semnat ceva. Oricum de acum 4-5 ani ar fi putut sa ma anunte cineva din cadrul bancii sa merg sa imi ridic cardul sau sa imi spuna ca am datorii la ei. Asa ca nu vreau sa le platesc niciun leu. As fi recunoscator daca m-ar ajuta cineva cu un sfat bun. Numai bine.

  16-03-2010

  B MBogdan Militaru
  Card de debit de la BCR

  Dupa 15 ani de cind sunt

  Dupa 15 ani de cind sunt client al BCR functionara a avut tupeu sa-mi spuna ca nu cunosc sistemul de lucru al bancii, desigur am desfiintat cardul si am renuntat la serviciile acestei institutii.

  10-02-2010

  R FRodica Lucica Fintescu-Saligny
  Card de debit de la BCR

  Cred ca ma adresez bine

  Cred ca ma adresez bine si in sfarsit voi primi raspuns.Am card pt pensie la agentia Ion Mihalache si am facut reclamatia cu nr. 1204/21.12.2009 la care nu am primit rasp.pana acum.Este vorba despre defectarea permanenta a bancomatelor,ceea ce ne obliga la scoaterea banilor de la ghiseu cu percepere de comision. Am fost sigura ca nu voi primi raspuns si nimic nu se va scimba avand in vedere explicatiile si comportamentul personalului.Sa sper ca acum va fi altfel si cineva poate justifica acest abuz de a se lua comision pt o operatie ce sunt fortata a o executa din cauza deficientelor respectivei agentii?!

  27-01-2010

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie