Vocea clientului BCR - Card de debit

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BCR - Card de debit

20 Septembrie 2019

Am mers sa mi fac un extras de cont cu copia dupa buletin, iar domnisoara (de altfel foarte proasta) mi a spus ca nu poate sa l faca fara buletinul in original. O sa schimb banca cat de rapid si va recomand sa nu va apropiati de vreun spatiu detinut de BCR pentru a evita mizeria sociala la maximele ei.

Ion Ionas (, )

BCR - Card de debit

20 Martie 2018

Datorita defectarii bancomatului suma ceruta nu mi-a fost inmanata dar a fost retrasa din cont. Am facut sesizari catre BCR pentru restituirea banilor dar reactia bancii este foarte lenta, inca mai astept sa fiu contactat pentru rezolvarea problemei.

Daniel Petre (Slobozia, Ialomita)

BCR - Card de debit

13 Iunie 2016

Proast? pentru calitate

pavel ene casota (Bucuresti, Bucuresti)

BCR - Card de debit

17 Ianuarie 2014

CE EXPERIENTA AM AVUT CU ACEASTA BANCA ,NU DORESC SA AIBA NIMENI.DACA MAINE INTRA IN FALIMENT, SUNT CEL MAI FERICIT OM DE PE TERRA.

CRISTIAN PREDA (Barlad, Vaslui)

BCR - Card de debit

08 Ianuarie 2014

pentru a ridica cardul de la o sucursala bcr, cel vechi expirase , am fost obligat sa semnez un document 'ca asa e procedura' angajatul de la ghiseu mi-a intors dosul la un manunchi de hartii fara explicatii si mi-a zis semnati aici si aici. poi dragul meu functionar eu am venit pt card ce nevoie am sa semnez ceva orice altceva ce nu tine de card? zice dansul 'e o actualizare a bazei de date' ok pot sa vad si eu ? de fapt dragii mei documentul era un contract 'cadru' completet bifat si 'aranjat' de catre angajatul de la ghiseu prin care eu sunt de acord ca toate datele cu caracter personal inclusiv cnp sa poata fi folosite inclusiv inprumutate in diferite scopuri publicitate, sondaje etc. suparat am ajuns la directorul sucursalei care sincer nu parea deloc surprins de toata povestea mea am refacut acel contract dupa ce am fost lasat sa-l citesc si sa-l completez cum voiesc , m-am linistit si ajung din nou la ghiseu sa-mi ridic cardul dar surpriza cardul meu nu era al meu ,al doilea nume era petru si nu pavel cu imi zice mie era o coincidenta nefericita , se mai intampla zic eu ,ce facem? poi il trimitem indarat si vine in doua trei zile, ok dar eu plec maine din tara si vin peste cateva saptamani , nu e problema vi-l tinem noi il gasiti aici, ok! m-am intors in tara merg sa ridic cardul dar ce credeti era tot cardul lui petru ca nu s-au obosit sa-l trimita si din nou am asteptat in final am reusit sa-mi primesc cardul dar aventura continua azi am vrut sa ridic de la atm o suma mai mare si am avut surpriza ca buclucasul meu card e limitat la 3000 de ron cica masura de precautie ce sa mai zic? nu am fost consultat in privinta asta nu am fost anuntat pur si simplu e dreptul lor sa faca ce vor si cand vor ca doar sunt banii nostrii si ei traiesc folosind banii nostrii in concluzie clientul nostru sluga noastra si cam asta e va pup DOAMNE AJUTA

MARIUS PAVEL SUCIU (Vulcan, Hunedoara)

BCR - Card de debit

17 Aprilie 2013

Pe vremea aceea (2005) era altfel. Costurile nu erau f transparente, difuzarea informatiilor pe internet nu prea exista. Acum (2013) pot spune c? serviciile de Internet banking (practic doar pe astea le folosesc, interac?iunea cu func?ionarii fiind minim?) sunt irepro?abile. Aplica?ia 24banking de mobil este cred cea mai bun?.

Vulpe Alexandru (, )

Inapoi sus