Conso.ro este principalul portal de informatii financiare pentru consumatori, administrat de Conso Media Group SRL. Inca de la infiintare, in 2006, obiectivul Conso.ro a fost sa ajute consumatorii sa ia decizii financiare mai bune.

Portalul a fost conceput astfel incat sa ofere consumatorilor toate informatiile necesare pentru a-si fundamenta deciziile financiare, pornind de la educatie financiara si pana la alegerea unei oferte concrete. In acest sens, utilizatorii au la dispozitie o serie resurse educationale (ghiduri, sfaturi utile), dar si instrumente precise pentru evaluarea ofertelor de servicii financiare (simulatoare financiare, tabele comparative).

Aria de interes s-a extins in timp, pe masura dezvoltarii site-ului. Daca la inceput, Conso.ro era dedicat exclusiv serviciilor bancare, ulterior portalul a acoperit intreg spectrul serviciilor financiare: pietele bursiere si valutare, fondurile de investitii, fondurile de pensii private si asigurarile.

Conso.ro s-a consacrat si ca o publicatie online de referinta in zona serviciilor financiare, activitatea editoriala fiind axata pe oferirea de stiri si articole utilitare. Continutul editorial este prezentat intr-o maniera obiectiva, clara si pe intelesul tuturor, fara imixtiuni din partea clientilor de publicitate.

Calitatea informatiile oferita de Conso este recunoscuta in presa financiara, fiind citati in numeroase randuri in publicatii, precum Ziarul Financiar, Bursa, Capital, Gandul, Adevarul, Economica, Wall-Street, Hotnews, Curierul National. De asemenea, analistii Conso au avut numeroase aparitii TV (Pro TV, TVR, Antena, Digi TV, Prima TV, B1, Canal D) la emisiuni pe teme financiare.

Conso.ro este un portal financiar independent si, spre deosebire de alte site-uri de comparatii, nu este administrat sau detinut de companii care desfasoara si activitati de brokeraj de credite sau de companii in spatele carora se afla banci sau alte institutii financiare.

Serviciile oferite de Conso.ro sunt gratuite pentru consumatori. Portalul isi sustine activitatea in principal prin venituri din publicitate, din studii de piata si din generarea de leaduri pentru institutiile financiare.