Vocea clientului BCR - Fond de investitii

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BCR - Fond de investitii

10 Mai 2019

DACA AM DEPUS EURO NU TREBUIA SA-MI INAPOIEZE EUROMDE CE SUNT EU NEVOIT SA SUPORT TRANSFERUL IN LEI SI APOI IN EU.,N-AM ROSTIT NICIODATA CUVANTUL LEI,NU ESTE DE DATORIA FUNCTIONARULUI SA MA INDRUME,PIERD IN JUR DE 40 €.2 IN RELATIILE MELE CU BCR AM FOST ESCROCAT DE 800 € IAR UN CONT CU 4 MIL.VECHI MI S-A INCHIS SI CONFISCAT SUMA.DE CE ACTIVITATEA BCR ESTE BAZATA PE ESCROCHERIE,DE CE IN RELATIA CU BCR TOTUL ESTE COMPLICAT

CRISTIAN MARINESCU (, )

BCR - Fond de investitii

02 Iunie 2014

BCR nu da dovada de transparenta la Fondurile de investitii.De ex.la Erste Bond Flexible Ron unde sunt cei mai multi investitori datorita randamentelor mari in comparatie cu depozitele, lucrurile nu sunt tocmai asa cum par. Am facut un calcul dupa o luna de zile, daca imi retrag banii depusi, intre fondul mai sus mentionat de la BCR si BT Obligatiuni de la Banca Transilvania unde randamentele sunt mai mici dar ei nu au nici un fel de comision.Se scade din profit doar impozitul de 16%. Sa ma explic cum e cu comisioanele la BCR : - comision subscriere - 0.2% din suma depusa la BT comision de zero - daca nu aveti un cont curent trebuie sa va deschdeti unul cu un comision administrare de 4.5 lei /luna. la BT - com.adm.cont curent = zero - chiar daca aveti deschis cont curent de salariu sau pensie nu este valail pentru fondul de investitii.Trebuie deschis alt cont curent, alti 4,5 lei/luna. - comisionul de rascumparare este zero dar la rascumparare banii intra in contul curent unde comisionul de retragere numerar de la ghiseul bancii este 0.5% iar prin card 0.25%. la BT, banii se pot retrage si din fondul de investitii - la ghiseu - unde comisionul este zero, cat si din contul curent la ghiseu sau card cu comision zero. Faceti un calcul daca ipotetic va retrageti suma depusa dupa o luna de zile si veti constata ca la BCR suma retrasa este mai mica decat suma depusa in urma cu o luna .

Francesca Smaniotti (Beclean, Bistrita-Nasaud)

BCR - Fond de investitii

05 Februarie 2012

Am cumparat un numar de unitati de fond la BCR Obligatiuni,de la banca BCR.Problema in aceasta investitie este ca nu i-ti poti urmari valoarea unitatii de fond zilnic,ca in cazul in care observi o scadere sa dai ordin de vinzare.Cotatiile afisate astazi pe site-ul BCR-ului sint de acum 4 zile,nu se actualizeaza cu ziua curenta ca tu sa poti sa iei o decizie in caz de pierdere.In afara de faptul ca numai 20.000 de euro sint garantati noi habar nu avem ce se intimpla cu valoarea acestor unitati de fond si in cazul unei inversari de trend noi vedem dupa ce pierdem poate toti banii.Consider acest lucru un fapt de inducere in eroare a investitorului si ca drept urmare i-mi voi vinde unitatile si-mi voi muta banii la o alta banca mai transparenta.Sa nu mai vorbim de faptul ca banii i-i primim la 4-5 zile lucratoare de la vinzare.De ce?Cine i-a cistigul acela din acele zile?

Gabriel Onaca (Galati, Galati)

Inapoi sus