Asigurari RCA


Compara ofertele si economiseste bani

Platesti online cu cardul

Primesti imediat polita RCA prin Conso

Compara Ofertele Politele mele

Ce societati de asigurare comparam?


Cum cumpar RCA pe Conso?

Cumperi asigurarea RCA in numai cateva minute. Compari toate ofertele si economisesti bani!


1

Info auto

Completezi datele din talonul auto

2

Compari Ofertele

Obtinem cotatii RCA de la toti asiguratorii, in timp real

3

Cumperi RCA

Platesti cu cardul si primesti polita RCA pe loc, in format electronic. Livrare gratuita la domiciliu

GHIDURI


Asigurari RCA

Polita de asigurare pentru raspundere civila auto (RCA) este obligatorie pentru posesorii de autoturisme. Prin intermediul ei, se acorda despagubiri pentru prejudiciile produse prin accidente, din culpa soferului care a condus autovehiculul. Totul despre RCA, limite de despagubire, valoarea despagubirilor, ce faci in caz de accident, bonus-malus si

Asigurari de viata

O asigurare de viata este o modalitate de a ne proteja financiar, pe noi sau familia noastra, in cazul producerii unor riscuri specifice, in schimbul platii unei prime de asigurare. Care sunt riscurile acoperite, cine are nevoie de o asigurare de viata, avantaje si exceptii in Ghidul complet Asigurari de viata.

Noutati


Ce modificari aduce noua directiva UE privind asigurarile RCA
Ce modificari aduce noua directiva UE privind asigurarile RCA

Sunt vizate de textul noii directive in principal despagubirile in urma insolventelor unor societati de asigurare, sumele minime asigurate, controalele privind incheierea RCA si utilizarea certificatelor cu istoricul daunelor in statele membre.

14 Decembrie 2021

Prabusirea City Insurance-efecte asupra asiguratilor si pagubitilor
Prabusirea City Insurance-efecte asupra asiguratilor si pagubitilor

Cu prime subscrise de aproape 500 milioane euro anul trecut si nu mai putin de 45% din piata RCA (20% din cea a asigurarilor generale), prabusirea City Insurance zguduie sistemul financiar local.

20 Septembrie 2021

Pretul politelor RCA se poate ajusta in perioada urmatoare
Pretul politelor RCA se poate ajusta in perioada urmatoare

Problemele cu care se confrunta liderul pietei asigurarilor RCA, City Insurance, companie care si-a crescut agresiv cota de piata in principal pe baza unor preturi mici ale politei de asigurare, vor putea conduce la repozitionari din partea principalilor jucatori.

12 August 2021

Cu asigurarea storno recuperezi banii dintr-un sejur neefectuat
Cu asigurarea storno recuperezi banii dintr-un sejur neefectuat

Daca asigurarile de calatorie acopera riscurile pe care le poti intampina la destinatie, o asigurare storno te protejeaza in cazul in care, dintr-un motiv sau altul, nu mai poti pleca de acasa.

29 Iulie 2021

Asigurarile facultative de locuinta vin cu “meserias” la pachet
Asigurarile facultative de locuinta vin cu “meserias” la pachet

Companiile de asigurari au inteles ca in aceasta perioada gasirea unui profesionist pentru lucrari urgente in locuinta nu e tocmai usoara si asigura asistenta tehnica la domiciliu, in limitele unei anumite sume, in cazul producerii evenimentelor asigurate.

19 Mai 2021

Pandemia n-a pus bete in roate vanzarii de polite RCA
Pandemia n-a pus bete in roate vanzarii de polite RCA

In primele 9 luni ale anului, piata RCA a fost caracterizata de o crestere cu 4% a valorii primelor brute subscrise, in vreme ce prima medie anualizata a scazut cu aproximativ 1% fata de trimestrul al treilea din 2019.

23 Decembrie 2020

SAL-Fin, o alternativa reala pentru soferii nemultumiti de despagubirile RCA
SAL-Fin, o alternativa reala pentru soferii nemultumiti de despagubirile RCA

Entitatea de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Financiar Non-bancar (SAL-Fin), organism creat în interiorul ASF, poate aduce pe aceeasi lungime de unda pretentiile pagubitiilor RCA cu oferta asiguratorilor.

17 Decembrie 2020

Mai multe articole

VOCEA CLIENTULUI: Ultimele recenzii


BCR Asigurari - Asigurare de viata

Marketing BCR Asigurari de Viata VIG ()

Stimata doamna Alexandra, Ne pare rau pentru experienta descrisa in postarea dumneavoastra si dorim sa clarificam aceasta situatie cat mai curand. In acest sens, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail clienti@bcrasigviata.ro sau la numarul de

Citeste mai mult
Stimata doamna Alexandra, Ne pare rau pentru experienta descrisa in postarea dumneavoastra si dorim sa clarificam aceasta situatie cat mai curand. In acest sens, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail clienti@bcrasigviata.ro sau la numarul de telefon 021 206 90 40, de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 17:30. Toate cele bune, echipa BCR Asigurari de Viata VIG.

BCR Asigurari - Asigurare de viata

Alexandra Iano? ()

Aveam o asigurare de viata la BCR si totul a fost roz pana in momentul in care am suferit o interventie chirurgicala iar in contract era stabilit ca beneficiez de o indemnizatie dar ma trimiteam de la unul la altul si toti sau spalat pe maini si eu a

Citeste mai mult
Aveam o asigurare de viata la BCR si totul a fost roz pana in momentul in care am suferit o interventie chirurgicala iar in contract era stabilit ca beneficiez de o indemnizatie dar ma trimiteam de la unul la altul si toti sau spalat pe maini si eu am ramas nedespagubita
Inapoi sus