Asigurari RCA


Compara ofertele si economiseste bani

Platesti online cu cardul

Primesti imediat polita RCA prin Conso

Compara Ofertele Politele mele

Ce societati de asigurare comparam?


Cum cumpar RCA pe Conso?

Cumperi asigurarea RCA in numai cateva minute. Compari toate ofertele si economisesti bani!


1

Info auto

Completezi datele din talonul auto

2

Compari Ofertele

Obtinem cotatii RCA de la toti asiguratorii, in timp real

3

Cumperi RCA

Platesti cu cardul si primesti polita RCA pe loc, in format electronic. Livrare gratuita la domiciliu

GHIDURI


Asigurari RCA

Polita de asigurare pentru raspundere civila auto (RCA) este obligatorie pentru posesorii de autoturisme. Prin intermediul ei, se acorda despagubiri pentru prejudiciile produse prin accidente, din culpa soferului care a condus autovehiculul. Totul despre RCA, limite de despagubire, valoarea despagubirilor, ce faci in caz de accident, bonus-malus si

Asigurari de viata

O asigurare de viata este o modalitate de a ne proteja financiar, pe noi sau familia noastra, in cazul producerii unor riscuri specifice, in schimbul platii unei prime de asigurare. Care sunt riscurile acoperite, cine are nevoie de o asigurare de viata, avantaje si exceptii in Ghidul complet Asigurari de viata.

Noutati


Prabusirea City Insurance-efecte asupra asiguratilor si pagubitilor
Prabusirea City Insurance-efecte asupra asiguratilor si pagubitilor

Cu prime subscrise de aproape 500 milioane euro anul trecut si nu mai putin de 45% din piata RCA (20% din cea a asigurarilor generale), prabusirea City Insurance zguduie sistemul financiar local.

20 Septembrie 2021

Pretul politelor RCA se poate ajusta in perioada urmatoare
Pretul politelor RCA se poate ajusta in perioada urmatoare

Problemele cu care se confrunta liderul pietei asigurarilor RCA, City Insurance, companie care si-a crescut agresiv cota de piata in principal pe baza unor preturi mici ale politei de asigurare, vor putea conduce la repozitionari din partea principalilor jucatori.

12 August 2021

Cu asigurarea storno recuperezi banii dintr-un sejur neefectuat
Cu asigurarea storno recuperezi banii dintr-un sejur neefectuat

Daca asigurarile de calatorie acopera riscurile pe care le poti intampina la destinatie, o asigurare storno te protejeaza in cazul in care, dintr-un motiv sau altul, nu mai poti pleca de acasa.

29 Iulie 2021

Asigurarile facultative de locuinta vin cu “meserias” la pachet
Asigurarile facultative de locuinta vin cu “meserias” la pachet

Companiile de asigurari au inteles ca in aceasta perioada gasirea unui profesionist pentru lucrari urgente in locuinta nu e tocmai usoara si asigura asistenta tehnica la domiciliu, in limitele unei anumite sume, in cazul producerii evenimentelor asigurate.

19 Mai 2021

Pandemia n-a pus bete in roate vanzarii de polite RCA
Pandemia n-a pus bete in roate vanzarii de polite RCA

In primele 9 luni ale anului, piata RCA a fost caracterizata de o crestere cu 4% a valorii primelor brute subscrise, in vreme ce prima medie anualizata a scazut cu aproximativ 1% fata de trimestrul al treilea din 2019.

23 Decembrie 2020

SAL-Fin, o alternativa reala pentru soferii nemultumiti de despagubirile RCA
SAL-Fin, o alternativa reala pentru soferii nemultumiti de despagubirile RCA

Entitatea de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Financiar Non-bancar (SAL-Fin), organism creat în interiorul ASF, poate aduce pe aceeasi lungime de unda pretentiile pagubitiilor RCA cu oferta asiguratorilor.

17 Decembrie 2020

Asigurarea de raspundere civila nu e doar pentru masini
Asigurarea de raspundere civila nu e doar pentru masini

Companiile de asigurari ofera asigurari de raspundere civila pentru persoane fizice in cazul unor daune produse tertilor, fie ca acestia sunt chiriasi, proprietari, pietoni loviti de biciclisti etc, in ideea ca un simplu “pardon, scuzati” poate fi de multe ori insuficient.

7 Decembrie 2020

Mai multe articole

VOCEA CLIENTULUI: Ultimele recenzii


BCR Asigurari - Asigurare de viata

Alexandra Iano? ()

Aveam o asigurare de viata la BCR si totul a fost roz pana in momentul in care am suferit o interventie chirurgicala iar in contract era stabilit ca beneficiez de o indemnizatie dar ma trimiteam de la unul la altul si toti sau spalat pe maini si eu a

Citeste mai mult
Aveam o asigurare de viata la BCR si totul a fost roz pana in momentul in care am suferit o interventie chirurgicala iar in contract era stabilit ca beneficiez de o indemnizatie dar ma trimiteam de la unul la altul si toti sau spalat pe maini si eu am ramas nedespagubita

ABC Asigurari-Reasigurari - Asigurare locuinta

Constantin Popa ()

Cu mare regret, precizez faptul ca am fost contrans de imprejuri sa fiu prezent la BCR -sucursala Brasov, situata in b-dul Eroilor, prin aceea ca lipsiti de profesionalism persoanalul auixiliar al unitatii bancare a retinut in

Citeste mai mult
Cu mare regret, precizez faptul ca am fost contrans de imprejuri sa fiu prezent la BCR -sucursala Brasov, situata in b-dul Eroilor, prin aceea ca lipsiti de profesionalism persoanalul auixiliar al unitatii bancare a retinut in sarcina subsenatului o datorie de 1,98, erocenti , respectiv 10 euro, motivand neachitarea unei rate privind asigurarea CASCO , pentru locuinta, desi dovada platii a fost tranmisa societatii bancare prin sitemul electronic.Mai mult , in data de 12.08.2021, urmare a unui alt mesaj, am fost constrans sa ma deplasesz la aceiasi unittae bancara, deoarece am fost informat despre fraptul ca am politele de asigurare PAD, respectiv CASCO, au fost REINOITE, nu REACTIVATE, desi eram in termen pana in luna octombrie a anului in curs. Mai precizez faptul ca in locatia respectiva nu sun respectate regulile impuse de legislatia sanatatii si sigurantei muncii, prin aceea ca ferestrele si aerul conditionat sunt inchise, in consecinta starea de disconfort fizic si psihic la intalnim , fara rezerve in acesta locatie.De asemenea, personalul este lipsit de profesionalism si empatie. De asemenea , recent am fost contactat de catre un domn care si-a declinat calitatea de reprezentat al BCR, care fara a motiva apelul , mi-a solicitat la furnizez datele de nastere. Avand in vedere contextul dat , am solicitat sa-mi motiveze cererea furnizarii datelor, insa a manifestat aroganta si dispret fata de persoana subsemnatului, refuzand sa-mi cumunice motivul. Prin urmare, am fost indrumat la BCR., pentru a afla motivul abordarii. In consecinta , nu doresc nimanui sa traiasca experientele nefaste ale subsenatului.In complinire, nu este prima abatere a societatii bancare vis- a - vis de erorile provocate.Am mai avut experiente nefaste, care m-au prejudiciat din toate punctele de vedere.
Inapoi sus