Opinii clienti CEC Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

CEC Bank - Card de credit

10 Iulie 2017

Am fost la CEC Bank in data de 10.07.2017 spre a rezilia conturile curent si de credit. Surpriza de proportii. Desi nu am fost avizata am aflat ca am de platit 82 lei pentru reziliere serviciu internet banking pentru reziliere inainte de implinirea unui an de la deschidere. Dar asta nu este tot pentru a se inchide conturile mi s-a perceput o suma de 300 lei in plus fata de ce mai aveam de achitat cu explicatia ca nu se stie cat vor fi taxele de inchidere conturi. Asa ceva nu am mai auzit la nici o alta banca cu care interactionez. Aveti grija cand pasiti pragul acestei banci. Sunt hoti cu acte in regula.

Anca Alexandrescu (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Card de debit

23 Iunie 2017

Am fost în ziua de 7.06.2017 sa retrag o suna de 300 lei de la bancomatul din comuna Umbraresti, Judetul Galati.. unde tranzactia nu s-a realizat în schimb mi-a fost retrasa din cont suma de 300 lei.. am facut reclamatie la sediul din comuna dar nu s-a rezolvat nimic...angajatii de acolo nu mi-au dat nici un raspuns.. mi-au spus doar ca bancomatul ar fi defect.. Nu sunteti în stare sa rezolvati nimic !!!! Foarte nemultumit de Cec Bank!!

Anghel Ojog (Tecuci, Galati)

CEC Bank - Probleme diverse

08 Iunie 2017

Sunt ultimii care pun in cont banii pentru indemnizatii si alocatii, functionari lenti si plictisiti, cozi interminabile, fara bani in atm uri, proceduri simple care necesita multe , multe hartii nejustificate

Georgiana Gherasim (Vaslui, Vaslui)

CEC Bank - Retragere numerar

22 Mai 2017

Aveam un libret de economii pus pe numele meu demult, din anii 2000. Am cerut incasarea sumei de bani anul acesta (2017). Mi s-a spus ca fara libret nu pot primi banii. Din pacate nu mai gasesc libretul. Asta inseamna ca banca nu-mi mai da banii mei? Am acelasi CNP, sunt titularul libretului, nu am murit si uite ca nu-mi pot primi banii inapoi! Mai mult, banca a desfintat libretul FARA stirea mea si a transferat banii in contul CEC BANK. Acest lucru se numeste FURT!

Silviana Chisu (Cluj-Napoca, Cluj)

CEC Bank - Credit Prima casa

28 Aprilie 2017

De 6 saptamani dosarul meu pentru prima casa se afla in banca. Refuza sa mi furnizeze orice fel de informatie pe motivul nu stim...mai dureaza. Dosarul a fost depus pe 21 martie si nici acum nu a plecat spre Fondul de Garantare. Nu va recomand absolut deloc aceasta banca. Lipsa de transparenta...lipsa de informare...lipsa de bun simt.

Catalina Mihai (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Probleme diverse

10 Aprilie 2017

Buna ziua, in legatura cu plata unei rate la CEC BANK, SUCEAVA, PE STR. AURURA, lucreaza nista babaciuni 50+, se misca ca melcul, am stat 15 min cu 5 clienti in fata mea si nu s-a miscat nimic. Doar una lucra la un calculator iar celelalte doua se hlizeau in fata biroului la sefa, impreuna cu aceasta. Totul s-a intamplat pe 10-04-2017 de la 09.03 la 09.19 min. De ce nu le scoate careva la pensie sa poata lucra niste tineri care se pricep sa tasteze, nu niste babe care apasa pe tastatura cu un deget si cauta literele...

adi Adrian (Suceava, Suceava)

Inapoi sus