Vocea clientului CEC Bank - Card de debit

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

CEC Bank - Card de debit

27 Octombrie 2021

M am prezentat cu cardul mei mele, Decedata sa l inchid, stiam ca au ramas pe card suma de 6,35 lei. Am cerut restituirea lor si mi s a spus ca nu se poate.

Maria Vlad (, )

CEC Bank - Card de debit

20 Iulie 2021

Tatal.meu are un cont la CEC si din cauza ca a fost garant la o persoana oarecare ia fost impus o poprire pe cont de 6150 de lei . El avand in cont 6000 , a rezultat un minus de 150 de lei . In prima luna nu a putut scoate nici un ban fiindca evident erau blocati , dar la cererea executorului catre CEC a fost deblocat partial (asa i sa spus ) contul pentru a putea scoate cu buletinul deoarece exista si poprire de 1/3din pensie pe care o primea tot in acel cont . Pana aici toate bune , dar cand sa prezentat la CEC i sa spus ca evident contul e blocat ... Am incercat sa explic ca a fost deblocat , si ca oricum a mai primit o pensie in cont care ar fi depasit suma proprita si evident ar putea sa-i dea macar acei cativa banuti ramasi , dar varsta de 85 de ani nu ia induiosat de loc ba mai mult au replicat ca nu sa inregistrat nici o pensie intrata asa ca sa se duca la casa de pensii sa vada unde sunt banii . Am reusit sa scot un extras de cont care arata clar ca banii au fost virati , si ce sa vezi , atunci au gasit si ei suma in calculator , dar cu toate ca am vorbit cu un operator call center Cec si mi-a confirmat ca tatal meu poate scoate bani , functionarii CEC roman au ramas neinduplecati timp de 4 ore in care a asteptat un raspuns , motivand ca asteapta confirmarea de la Bucuresti .... Si uite asa batranul meu nu a putut ridica nici un banut de la CEC de doua luni incoace , fara posibilitatea sa-si plateasca facturi , medicamente , hrana , datorita unor functionari ,,zelosi" care nu stiu de ce isi iau salariul ...

Catalin Patrascu (, )

CEC Bank - Card de debit

22 Februarie 2021

Am fost acum cateva zile sa imi fac un card (cea mai mare prostie , ever) , astept la coada aproximativ 30 de minute , dupa care sa ajung la ghiseu, acolo ajunsa , o doamna foarte nepoliticoasa , blonda, par scurt si foarte , foarte ingamfata , se uita la mine si ma intreaba dand ochi peste cap, cu ce ma poate ajuta?... I-am zis ca imi doresc sa deschid un cont bancar , si aceasta banca avand-o si parinti mei , mi s-a parut Ok dar nu a fost asa, doamna acea mofturoasa imi zice ca, trebuie sa fi angajata pentru a putea justifica bani, Ok... Dupa care ii explic ca, sotul meu are firma si urmeaza sa ma angajez si eu , normal este nevoie de card, imi este teama cu acest virus sa umblu cu bani in mana, dar ce sa vezi.. am fost refuzata zicandu-mi ca, “ tu esti casnica , nu poti face card, ( nici exprimarea nu era corecta, tinand cont ca , lucreaza intr-o banca cat de cat cunoscuta) si ii spun iarasi ca eu am fost plecata din tara si am nevoie sa imi pun bani pe card, nu pot sta cu ei in casa, la care ea imi Raspunde raspicat “ trebuie sa-i justifici , daca nu iti blocheaza bani pe card” , zau?! Parinti meu au avut pe card mai bine de 50.000 de lire sterline si totusi nu au fost blocati, explicatia, va rog?! ???? Don’t worry, am sa apelez la un avocat sa imi citeasca politica acestei banci, daca este sa gresesc , Ok dar daca nu, eu personal voi reclama pe acea doamna atotstiutoare , care totusi nu stie sa vorbeasca corect gramatical si lucreaza intr-o banca! Mi-as dori sa dau 0 insa nu se poate.. mentionez aceasta banca este din Barlad , Bulevardul Republicii 200

Alina Mihaela (, )

CEC Bank - Card de debit

13 Decembrie 2020

Am vrut sa obtin card de debit pt incasarea pensiei. Unitatea CEC Bank din Breaza (Prahova) era inchisa, cu toate ca eram intr-o zi lucratoare (vineri 27 noiembrie ora 14,30), iar programul afisat era luni-vineri 9-16,30. Niciun fel de anunt privind eventuala indisponibilitate a unitatii din diverse cauze, NIMIC, CI DOAR UN DISPRET SUVERAN FATA DE CLIENTI. Oare mai este dl Radu Grartian Ghetea prin CEC Bank sa ii intrebe pe salariati ceva in legatura cu inchiderea unitatii din Breaza inainte cu cateva ore fata de finalul programului afisat? Daca DA, atunci sa ii "premieze" !!! Astept raspuns!!! Viorel Archip - 0729 610 960 Multumesc!

Viorel Archip (, )

Raspunsul CEC Bank

Stimate domnule Viorel Achip Ca raspuns la aspectele semnalate, mentionam ca in anumite perioade, urmarea a unor situatii conjuncturale, programul de lucru al agentiilor poate comporta modificari ce sunt anuntate in timp util clientilor prin anunturi postate la intrarea in agentie. De asemenea, pe site-ul oficial al Bancii, https://www.cec.ro/ sunt actualizate in timp real toate modificarile programului de lucru cu publicul.

CEC Bank - Card de debit

06 August 2020

Nu sunt clienta bancii dumneavoastra, mama mea este. Mi-am insotit mama care are 80 de ani si avea nevoie sa retraga niste bani si sa ridice noul card bancar. Experienta in institutie a durat o ora dupa inca o ora de asteptare in fata cladirii.Ca si clienti, am respectat regula de a purta masti dar foarte ciudat purtarea mastii se pare ca nu este obligatorie pentru functionarele bancii.Pe parcursul orei in care doamna ar fi trebuit sa se ocupe de operatiunile bancare solicitate de catre mama mea, se ocupa preferential de alt client ignorand-ne de parca am fi venit la cersit si pliconeala. In momentul cand am protestat , a devenit agresiva verbal si sustinea ca lucreaza acolo de 22 de ani si ca stie ea ce are de facut .Asta s-a intamplat in fata altor clienti iar argumentele se puteau auzi de afara unde se mai aflau numerosi clienti.Experienta umilitoare si neplacuta cu functionara Cec filiala Murfatlar/ Constanta m-a ofensat profund, iar daca asa se comporta toti functionarii bancii dumneavoastra, atunci ar fi ultima banca la care as apela.Din cate stiu fiecare functionar reprezinta integritatea si imaginea institutiei , prin atitudinea aroganta si neprofesionala afisata de doamna , reduce semnificativ increderea si respectul pentru Cec Bank.Functioanara dumneavoastra are nevoie de cursuri intensive Relatii cu Clientii.As sugera un reprezentant al bancii sa viziteze institutia pretinzand ca e un client ca sa evalueze cam ce se intampla .Multumesc.

Liliana Girip (, )

CEC Bank - Card de debit

25 Aprilie 2020

Sunt foarte multuminta

Magdalena Vulpe maria (Ticleni, Gorj)

Inapoi sus