Vocea clientului CEC Bank - Card de debit

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

CEC Bank - Card de debit

30 Iulie 2019

Buna ziua , am patit acelasi lucru cu fratele meu , are cont bancar la CEC unde incaseaza cele trei pensii , de munca, insotitor si Firea cum ii spune el. A avut anul in curs o fractura la sold , se deplaseaza foarte greu din acest motiv plus ca doar mai zareste cu un ochi. Cand a cerut sa ii se elibereze un card pentru scoaterea banilor de la ATM angajata unei sucursale CEC din sectorul 2 a refuzat pe motivul ca , este nevazator si ii trebuie un reprezentat de la asociatia de nevazatori . Am sunat la asociatia de nevazatori din sectorul 2 de care apartine si Domnul Director mi-a spus ca nu este adevarat nu trebuie nici un reprezentant de la aceasta asociatie de nevazatori. Domnul Director a specificat ca este o rautate din partea celor de la CEC. Care este motivul ? sau care este legea prin care se interzice emiterea unui card pentru a retrage banii din cont prin intermediul ATM-urilor, pentru nevazatori decat in anumite conditii . Discriminare ???

Relu Marian Avramescu (, )

CEC Bank - Card de debit

08 Noiembrie 2017

Luni,06,11,2017 ,dupaamiaza,l-am insotit pe fiul meu,nevazator(Petculescu Eduard,39 ani) la CEC sediul din Camil Ressu 4 ,pentru a-si deschide un cont cu card atasat.Aici am fost poftiti de o doamna sa luam loc,si dupa cca.o jumatate de ora ne-a spus ca pentru nevazatori trebuie un aviz juridic,si prin urmare ,am plecat . Aceasta fapta,de a cere acte in plus,pentru ca este nevazator,si de al pune pe drumuri ,eu o numesc DISCRIMINARE.De ce a trebuit sa asteptam atita?,sa faca ce?Nu aveti Manual de Proceduri?Asa cum un nevazator nu poate sa citeasca un inscris,tot la fel nici un analfabet nu o poate face.De ce ii marginalizati?Consider ca acestor persoane li se pot citi cu glas tare actele ce trebuiesc semnate si apoi facuta mentiunea “ca i s-a citit inscrisul si ca cele auzite reprezinta vointa sa.”Asta daca vrem sa-i tratam ca pe niste oameni .

maria lazarescu (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Card de debit

23 Iunie 2017

Am fost în ziua de 7.06.2017 sa retrag o suna de 300 lei de la bancomatul din comuna Umbraresti, Judetul Galati.. unde tranzactia nu s-a realizat în schimb mi-a fost retrasa din cont suma de 300 lei.. am facut reclamatie la sediul din comuna dar nu s-a rezolvat nimic...angajatii de acolo nu mi-au dat nici un raspuns.. mi-au spus doar ca bancomatul ar fi defect.. Nu sunteti în stare sa rezolvati nimic !!!! Foarte nemultumit de Cec Bank!!

Anghel Ojog (Tecuci, Galati)

CEC Bank - Card de debit

26 Ianuarie 2017

Timpul de asteptare exagerat , dezinformare, minciuna, Am solicitat o descoperire de cont din primele zile ale lunii decembrie 2016 si nici pâna azi 26 ianuarie nu am primit un raspuns, dosarul e la aprobat la Centrala ...

Marian Iorga (Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti)

CEC Bank - Card de debit

04 Septembrie 2015

Am un card CEC care este blocat,avand poprire. CEC mi-a pus poprire pe alocatia copilului incepand cu luna iulie ,cand s-a majorat alocatia la 84 lei. Pana atunci incasam lunar 40lei – 2 lei fiind pentru nu stiu ce comisioane. In luna iulie am incasat 55 lei, diferenta fiind comisioane??? ,iar in luna august (mai exact in ziua de 31 ), am incasat 30 lei diferenta fiind comisioane??? Salariata CEC mi-a spus ca ea este o simpla salariata si m-a trimis la sucursala, unde voi incerca cat decurand. Credeti ca exista vreo sansa sa se remedieze situatia pe cale amiabila? Astept sfatuldumneavoastra.

MIRCEA VADEAN (Galati, Galati)

CEC Bank - Card de debit

04 Februarie 2014

Am si eu o problema cu CEC BANK. Am castigat cateva mii de lei la o casa de pariuri din afara tarii in data de 25.ian 2013. Am verificat cardul timp de 11 zile si inca nu am primit banii in cont, in condiitile in care de la aceeasi casa de pariuri pe 2 carduri diferite, de la banci diferite banii ajung a doua zi in cont. Am vorbit cu cei din call center de la CEC si mi-au zis ca trebuie sa astept 30 de zile pana ajung banii in cont (desi la alte banci ajung maxim a 2-a zi) si desi imi zic ca banii stau in banca 30 de zile, nimeni nu ii poate vedea. Mai mult anagajatii din sucursala nu stiau nimic despre tranzactiile de acest tip, pe care ei il denumesc " refund". Astept un raspuns din partea bancii pentru ca nu mi se pare normal ca Cec-ul blocheaza niste bani pe care nici eu nu-i vad in sistem.

Cosmin-Mihail Stefan (Bucuresti, Bucuresti)

Raspunsul CEC Bank

Domnului Stefan Cosmin Mihail i s-a remis raspuns specific. Mentionam ca tipul de tranzactie la care se refera clientul nu se identifica cu un ordin de plata standard sau cu un transfer interbancar si nu poate fi asimilat ca si mod de tratare acestora. Directia Marketing si Comunicare

Inapoi sus