Opinii clienti CEC Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

CEC Bank - Credit nevoi personale

21 Noiembrie 2017

In sucursala din Baia Mare parca dosarul e blestemat pentru un credit de 10000 de lei . E deja la director de 2 saptamani , imediat 3 , dar nu este capabil sa il verifice , sa vada daca e aprobat sau nu . Mimozele din sucursala sunt deja trecute de a treia varsta , cand mi-am facut dosarul a trebuit sa imi modifice de 2 ori numele in sistem , ca e greu sa tasteze numele corect , nu isi dau deloc interesul . Acum , regret cu desavarsire ca am ales Cec Bank .

Gabriel Pop (Baia Mare, Maramures)

CEC Bank - Card de debit

08 Noiembrie 2017

Luni,06,11,2017 ,dupaamiaza,l-am insotit pe fiul meu,nevazator(Petculescu Eduard,39 ani) la CEC sediul din Camil Ressu 4 ,pentru a-si deschide un cont cu card atasat.Aici am fost poftiti de o doamna sa luam loc,si dupa cca.o jumatate de ora ne-a spus ca pentru nevazatori trebuie un aviz juridic,si prin urmare ,am plecat . Aceasta fapta,de a cere acte in plus,pentru ca este nevazator,si de al pune pe drumuri ,eu o numesc DISCRIMINARE.De ce a trebuit sa asteptam atita?,sa faca ce?Nu aveti Manual de Proceduri?Asa cum un nevazator nu poate sa citeasca un inscris,tot la fel nici un analfabet nu o poate face.De ce ii marginalizati?Consider ca acestor persoane li se pot citi cu glas tare actele ce trebuiesc semnate si apoi facuta mentiunea “ca i s-a citit inscrisul si ca cele auzite reprezinta vointa sa.”Asta daca vrem sa-i tratam ca pe niste oameni .

maria lazarescu (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Transfer international

21 Octombrie 2017

AM TRIMIS BANI DIN ITALIA PRIN MERIDIANA ATLASSIB SURORII MELE SI FUNCTIONARA DE LA CEC BANK NU I-A DAT PE MOTIV CA NU ERA CODUL BUN.SE COMPORTA CA SI CAND NU A AUZIT IN VIATA EI DE MERIDIANA .S-A INTAMPLAT LA SUCURSALA OLTENITA CALARASI

RODICA ANTOANETA ANGHEL (Oltenita, Calarasi)

CEC Bank - Credit nevoi personale

11 Septembrie 2017

Va salut ! De doua sapt.am aplicat pentru un credit de nevoi personale. La sucursala CEC bank unde s-a intocmit dosarul doamna a fost foarte amabila, si procedura de intocmire a dosarului a decurs excelent. Insa problema este cu BIROUL DE ANALIZA(Dambovita), unde imi tine dosarul de mai bine de doua sapt. fara sa-mi dea un rasp daca sunt, sau nu eligibil pentru un credit de nevoi personale.

Gheorghe-Alexandru Gheorghiescu (Targoviste, Dambovita)

CEC Bank - Credit Prima casa

04 Septembrie 2017

Tot incerc sa achizitionez o casa inca din februarie prin cec bank. in prima situatia m-am izbit de evaziunea fiscala pe care vroiau sa o fac dezvolatatorii asa ca dosarul nu a mai fost trimis la bucuresti,iar in a doua situatie astept ca dosarul sa plece la bucuresti inca din 8 august 2017,cand a venit evaluatorul.fondul de garantare este rezervat,aprobat de acum cateva luni si e valabil pana in septembrie 2018,toate actele necesare sunt corecte si la zi de la A la Z.suntem in 4 septembrie si dosarul inca nu a fost trimis la bucuresti pentru analiza.antecontractul cu propietarul expira pe 15 septembrie.risc sa pierd si a doua casa,drept urmare sa caut o a 3-a casa.asta inseamna timp si bani pierduti in zadar.daca stiam ca asa stau lucrurile numai alegeam cec bank. personal nu recomand aceasta banca.

OANA SIRBU (Iasi, Iasi)

CEC Bank - Depozit la termen

12 Iulie 2017

Am avut un depozit timp de aproape 6 ani si cand am venit sa-l lichidez am aflat ca nu se mai plateste dobanda de peste un an fara sa fiu notificat de acest lucru. In plus am platit si o taxa de lichidare cont care variaza daca te duci azi sau maine. Nu recomand CEC Bank!

Florea Bogdan (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus