Vocea clientului CEC Bank - Depozit la termen

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

CEC Bank - Depozit la termen

12 Iulie 2017

Am avut un depozit timp de aproape 6 ani si cand am venit sa-l lichidez am aflat ca nu se mai plateste dobanda de peste un an fara sa fiu notificat de acest lucru. In plus am platit si o taxa de lichidare cont care variaza daca te duci azi sau maine. Nu recomand CEC Bank!

Florea Bogdan (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Depozit la termen

14 Aprilie 2016

Am avut frumoasa surpriza sa constat ca dupa trei ani sa primesc mai putini bani decat am depus , mai exact : pe data de 03-01-2013 am depus suma de 500 lei cu dobanda anuntata de 4,75 % pe an , iar la lichidarea contului pe data de 14-04-2016 am primit suma totala de 451,83 lei ! Constat ca era mai avantajos daca faceam acel depozit "la ciorap" , sau eventual la alta institutie bancara , mai serioasa . Nu am facut inca calculul timpului dupa care nu as mai fi avut de primit nimic , cat despre viteza de lucru , nu mai vorbim , am primit la 13 ,13 un Ordin de Transfer , apoi la 13,51 un Ordin de Lichidare , timpul total de asteptare a fost in jur de o ora cu toate ca in fata mea , initial , a fost un singur client . Am sesizat neregula legata de suma primita si am fost informat ca pot sa vin ziua urmatoare pentru discutii . Incalificabil !

Lia Maftei (Timisoara, Timis)

CEC Bank - Depozit la termen

15 Septembrie 2015

Angajatele CEC Bank ale Agentiei 1 Mai din Bucuresti, imediat dupa ora 17.00 m-au presat sa ma hotarasc mai repede: "Haideti doamna ca au trecut 10 minute peste ora 17.00, programul s-a incheiat de 10 minute." Nu mi-au acordat timp 1 minut sa fac un calcul sa ma hotarasc ce operatiune sa fac. Am asteptat la rand 30 minute si mi-au acordat timp de consultare 4 minute. CEC Bank nu trimite notificari catre client atunci cand se modifica dobanzile la depozite. Mi-au prelungit automat depozitul dupa scadenta cu rata dobanzii de 0.1%, iar comisionul de administrare lunar este de 2.5 lei. La indemnul insistent m-am grabit sa fac loc urmatorului client si am omis sa retrag banii in ziua scadentei, a doua zi i-am retras pe toti platind un comision de 0.5%.

Corina Camen (Craiova, Dolj)

CEC Bank - Depozit la termen

27 August 2015

CEC bank are nota proasta din partea mea.Am constituit un depozit la Constanta bulevardul tomis.Am dat banii la casa,bani care fusesera retrasi cu cateva zile tot de la ei.Mi sau refuzat bancnote care aveau pe ele mici semne desenate cu pixul sau stampile de la diferite banci prin care au trecut.Bancnotele fiind in stare foarte buna fara nici un semn de deteriorare.Mai mult decat atat ,casiera a plecat sa verifice banii in alta parte decat in fata mea.Sunt foarte dezamagit de serviciile bancare ale acestei banci.

Doru Chirila (Constanta, Constanta)

CEC Bank - Depozit la termen

18 Decembrie 2013

Va sciu din comuna UIVAR, despre modul incredibil cum functioneaza unitatea CEC Bank: In primul rand, programul bancii este de numai doua zile pe saptamana respectiv: marti si miercuri, in aceste doua zile este o aglomeratie de nedescris. Ar fi cazul sa se revina la programul de dinainte adica, toata sptamina. La aceasta banca vin oameni de peste 5 sate.

Eduard TOLL (Timisoara, Timis)

Raspunsul CEC Bank

Multumim domnului Eduard Toll ca a ales sa fie clientul CEC Bank si a alocat timp sa ne descrie aspectele referitoare la functionarea Agentiei Uivar. Il informam ca programul de lucru cu publicul a fost modificat datorita unor situatii conjuncturale. Precizam, de asemenea, ca Agentia Uivar are instalat un ATM care este alimentat in mod constant si care permite pe langa retragerea de numerar si plata facturilor la utilitati (telefon, curent, gaz etc.). Totodata, invitam clientul sa utilizeze si canalele alternative puse la dispozitie de Banca, respectiv Internet Banking si Serviciul de Phone Banking –TeleCEC. Prin intermediul acestor servicii se pot efectua plati interne si externe (in lei sau valuta), schimb valutar, se pot constitui si lichida depozite, beneficiind de comisioane cu 30% mai mici fata de cele percepute in agentii.

CEC Bank - Depozit la termen

08 August 2013

Am observat pe site ul CEC Bank o anumita neconcordanta \r\n\r\nLa sectiunea \"Economisire \" pun ca pot deschide un depozit cu dobanda fixa pe termen de 1 luna / 3 luni cu capitalizare\r\n\r\nLa sectiunea \"Lista depozitelor de economisire retrase din oferta CEC Bank \" spun ca aceste depozite la 1 luna /3 luni au fost scoase din oferta bancii\ r\n\r\n\"depozit la termen cu rata fixa a dobanzii 30 zile cu capitalizare 3,90% 1 luna\r\n Depozit la termen cu rata fixa a dobanzii 90 zile cu capitalizare 4,10% Ca sa inteleg bine , nu mai pot constitui depozite la CEC pe 1 luna/3 luni ? Ce se intampla cu cei care au aceste depozite deja , dar nu i-a informat nimeni ? \r\n\r\nMultumesc

d alexandru (Bucuresti, Bucuresti)

Raspunsul CEC Bank

Informatiile postate pe site-ul de internet al Bancii, www.cec.ro - sectiunea Persoane Fizice - Economisire, sunt corecte. Sesizarea clientului a fost cauzata de confuzia intre "Depozitul la termen cu rata fixa a dobanzii", aflat in oferta curenta a bancii si "Depozitul la termen cu rata fixa a dobanzii 30 zile cu capitalizare", respectiv "Depozitul la termen cu rata fixa a dobanzii 90 zile cu capitalizare", care sunt produse de economisire distincte, retrase din oferta bancii. "Depozitul la termen cu rata fixa a dobanzii" se poate constitui pe termene de 7 zile, 1 luna, 3 luni, 6 luni, 9 luni si 12 luni, in LEI, EUR si USD. La scadenta, dobanda cuvenita la suma constituita in depozit se capitalizeaza sau se vireaza in contul curent, conform optiunii clientului. Dobanda este fixa pe perioada de constituire a depozitului. Mai multe detalii despre acest produs de economisire pot fi accesate la adresa https://www.cec.ro/home/persoane-fizice/depozite/depozitul-la-termen-cu-rata-fixa-a-dobanzii-in-lei-si-valuta.aspx

Inapoi sus