Vocea clientului CEC Bank - Cont curent

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

CEC Bank - Cont curent

20 Decembrie 2019

Buna seara, in urma cu 10 ani am deschis un cont la CEC Bank pe firma mea cu un capital social de 200 lei, la acest cont a fost atasat si un token, contul l-am folosit pe o perioada de 2 ani, apoi nu am mai avut nicio tranzactie pe cont, dupe ce au expirat primele 12 luni de inactivitate pe cont, mi s-a blocat token-ul fara a mai putea avea acces la informatie depre cont. Tot asa banca vazand ca nu mai exista tranzactii pe cont timp de 12 luni, putea inchide contul insa aceasta nu a facut-o si pana in prezent timp de 8 ani a incasat comisioane de administrare iar pana acum mi-a zis ca am de plata 1400 lei. In toti acesti ani nu am primit nicio instintare, mai mult, de fiecare data cand am solicitat un extras de cont nu mi-au dat. NU inteleg de ce banca a incasat comisioane pe un cont inactiv, token-ul e blocat de 8 ani, de ce platesc si pentru el.....Doresc doar sa-mi inchida contul insa mi se zice ca nu se poate inchide pana nu platesc cei 1400 lei...mi se pare extrem de abuziv. Care sunt urmatorii pasi, multumesc!

Daniel BH (, )

CEC Bank - Cont curent

27 Mai 2019

Azi am descoperit cea mai josnica banca din Romania.Este vorba despre CEC.Va scriu pe scurt: azi am fost sunat sa duc 12 lei la CEC pentru ca tata a murit acum 6 luni si ei trebuie sa ii inchida contul.Deci tatal meu si-a tinut toata viata economiile la CEC,a fost pacalit de CEC de nenumarate ori ,dar ca om batran si pensionar a mers in continuare cu ei.Deci astia de la CEC au mancat comisioane de pe tata vreo 60 de ani ,dupa calculele mele, iar acum,la 6 luni de la deces,mai vor inca 12 lei.Dar sa nu fiu meschin,poate ca ei nu sunt josnici,poate sunt buni si profesionisti.Dar daca incepi sa ceri bani de la persoane decedate,inseamna ca institutia respectiva e in cadere libera.In concluzie am un sfat pentru cei care mai au bani la CEC: fugiti repede si depunetii la alte banci ca astia au probleme mari de tot. Cu respect pentru romani, ION.

ion voda (, )

CEC Bank - Cont curent

26 Februarie 2017

Buna seara.Am avut o experienta care iti solicita nervii la maxim.Este a doua oara cu aceeasi functionara de le cec bank cluj-marasti.Cum e posibil ca pt o inchidere de cont sau pt un card expirat sa stai 50min?Doamna respectiva nici nu te baga in seama se misca incet mai ales cand se ridica de la birou,parca era la o plimbare pe bulevard,nu o interesa ca asteptau clientii.In orice caz sper sa nu mai am de-a face cu cec-ul.Angajati tineri si trimiteti-le in pensie ca-s depasite.

Adriana Bindea (Cluj-Napoca, Cluj)

CEC Bank - Cont curent

02 Februarie 2017

Buna ziua, doar vreau sa las un feedback in legatura cu contul deschis azi si transferul facut. Un personal nemaipomenit la care nu m am asteptat . lucrez in Anglia de 15 ani si intotdeauna am avut o alta impresie dar azi am ramas fara cuvinte . La sucursala CEC Falticeni aveti un personal fantastic si de foarte mult ajutor ..Felicitari ..se poate si in Romania... va multumesc frumos !!!

Constantin Beclea (Falticeni, Suceava)

CEC Bank - Cont curent

11 Ianuarie 2017

O experienta oribila . Mi au blocat niste bani pe card ca asa au vrut ei am chitante doveditoare solicit extras de cont nu imi apar tranzactiile cu sumele blocate si sold disponibil e de fapt soldul contabil. la atm imi zice alt sold disponibil cel pe care il si pot scoate de altfel. Baietii din linia intai de la carduri total dezinformati si minciunosi. M au pus sa aduc extras de cont de la OMV desi am bonul care imi atesta tranzactia refuzata. Nu exista asa ceva OMV ul sa imi elibereze extras de cont. Ca 30 zile tine banii visa blocati ca asa e protocolul le am cerut protocolul sa l vad nici ala nu mi l pot pune la dispozitie am inteles ca un extras de cont cec arata cum vrea cec ai cati bani vrea cec in cont si cand vrea cec. in urma discutiei cu un superior am inteles cam cum se intampla treaba se blocheza banii si cec ii tine cat vrea.EU nu recomand banca asta si nici nu voi mai folosi vre o data serviciile ei. stiu numai sa minta. vreau sold contabil sa imi apara pe hartie nu sold disponibil ca asta imi livreaza extrasul de cont cec. dat faceti asa sa nu poata omu depune plangere la opc.

magda voroneanu (Sfantu Gheorghe, Covasna)

CEC Bank - Cont curent

23 Martie 2016

Buna ziua Nu stiu cine m-a pus sa-mi deschid cont curent la CEC Bank, dar a fost o mare greseala, nu recomand la nimeni. de ce? 1: timpul de asteptare la orice nevoie ai este incredibil de mare si fara sens. de ex: am avut de platit o amenda acum cateva saptamani si am avut o poprire din cauza asta. Amenda a fost platita am fost anuntat ca poprirea se va anula dupa 2-3 zile, au trecut deja 2 saptamani si la CEC bank nu s-a intamplat nimic inca. 2: nu exista o aplicatie pentru smart phone pentru internet banking in 2016, iar serviciul de internet banking de pe browser lasa de dorit 3: Angajatii de la Titan Liviu Rebreanu foarte recalcitranti si incruntati mai ales cei de la casierie

Laurentiu B. (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus