Opinii clienti CEC Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

CEC Bank - Credit nevoi personale

20 Februarie 2017

Dezinformare totala! Amavut un credit de nevoi personale cerut din 2006 .Am ramas in urma cu plata ratei si de atunci tot platesc la diferiti executori domnilor sânt 11ani de atunci si nu se mai termina am platit deja de 10 ori suma împrymutata si acum o iau de la capät m am trezit ca mai am 7700 de lei de achitat mentionez ca am avut suma de 8000 de lei imprumutat in 2006si am avyt deja doi ani de executare care i am platit pâna la ultimul ban

Iudita Torok (Cluj-Napoca, Cluj)

CEC Bank - Tranzactii la ghiseu

14 Februarie 2017

Astazi 14.02.2017.în jurul orei 10.00 am fost la CEC Bank Pogoanele sa achit un credit la o alta banca dar care avea un numar de cont si la cec bank.doamna care era la casierie mai întâi a bagat în seama pe cunoscutii dânsei iar pe ceilalti ne lasa sa asteptam ca niste persoane invizibile .când în sfârsit a venit si rândul meu mi a vorbit pe un ton neadecvat grabita fiind asteptata de alta cunostinta. Dupa un schimb de replici am fost amenintata prin alte cunostinte ca o sa îmi rupa picioarele daca ma prinde eu fiind un client al bancii. Dansa atât si sotul dânsei având relatii gândesc ca pot ameninta pe oricine. Acum voi fi nevoita sa îmi închid contul curent de frica ca nu pot merge la banca ca îmi rupe picioarele doamna casiera .vi se pare normal ca în anul 2017 sa fii amenintata de angajata bancii unde esti Clint folosesti un cont ,un card .automat platesti niste taxe.?dansa asa procedeaza de fel este recunoscuta în localitate ca având un comportament neadecvat unui functionar al unei banci.

Mihaela iuliana Dutu (Pogoanele, Buzau)

CEC Bank - Credit nevoi personale

14 Februarie 2017

Solicitare si aprobare credit de nevoi personale fara card de credit aferent atasat. Pentru a nu mai pierde timpul la cozi, s-a decis primirea pensiei (de la Casa de Pensii) direct pe un card de debit (client nou,card nou) eliberat tot de CEC Bank si retragerea automata a ratei lunare prin conventie. Am constat ca CEC Bank a sustras mai multi bani decat conventia semnata intre parti (rata lunara) savarsind infractiunea de furt calificat si vatamarea intereselor proprietarului cardului (titularul creditului) prin ingradirea dreptului la banii ce i se cuveneau in mod normal. Concret ? CEC Bank a incercat sa acopere o greseala interna atingandu-se de un card de debit fara o hotarare judecatoreasca conform legilor aplicabile abuzand astfel de accesul la cardul de debit eliberat tot de ei. Daca respectivul card de debit era eliberat de catre o alta banca decat aceeasi care a aprobat creditul, atunci CEC Bank trebuia sa se prezinte cu hotararea judecatoreasca prin care, legal, se putea realiza vreo proprire de orice fel, pentru ca trebuiau sa prezinte probele incriminatorii fata de client si banca terta care eliberase cardul de debit. Am incercat rezolvarea problemei pe cale amiabila dar fara succes desi nu prezinta nicio proba in favoarea lor. Efectiv personalul de la sucursala cat si de la serviciul Relatii Clienti refuza orice comunicare. O sa se schimbe lucrurile, garantat, cand o sa va depun plangere penala la parchet pentru furt calificat cat si la ANPC si o sa platiti daune substantiale ! Nu este prima data cand CEC Bank are probleme din toate punctele de vedere printre care si hotiile din conturile clientilor. Google este plin de informatii impotriva CEC Bank din toata tara cu toate abaterile disciplinare interne cat si financiare. Cineva trebuie sa va retraga licenta pana la urma, chiar daca sunteti banca cu capital 100% de Stat. Sunteti atat de idioti incat nu stiti sa cititi o Procura Notariala ce se aplica peste toate institutiile si autoritatile Statului dar nu si peste "banca" desi, CEC Bank nu este o institutie bancara privata ci de Stat cu capital 100% de Stat, idiotilor.

Madalin Stef (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Cont curent

02 Februarie 2017

Buna ziua, doar vreau sa las un feedback in legatura cu contul deschis azi si transferul facut. Un personal nemaipomenit la care nu m am asteptat . lucrez in Anglia de 15 ani si intotdeauna am avut o alta impresie dar azi am ramas fara cuvinte . La sucursala CEC Falticeni aveti un personal fantastic si de foarte mult ajutor ..Felicitari ..se poate si in Romania... va multumesc frumos !!!

Constantin Beclea (Falticeni, Suceava)

CEC Bank - Card de debit

26 Ianuarie 2017

Timpul de asteptare exagerat , dezinformare, minciuna, Am solicitat o descoperire de cont din primele zile ale lunii decembrie 2016 si nici pâna azi 26 ianuarie nu am primit un raspuns, dosarul e la aprobat la Centrala ...

Marian Iorga (Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti)

CEC Bank - Credit nevoi personale

20 Ianuarie 2017

Am o cerere de refinantare credit din 28 decembrie 2016 si nici in data de azi 20.01.17 nu am semnat contractul pe motiv ca inca nu a fost semnat dosarul de catre Directorul Departamentului de Credite(si la care nimeni nu poate suna sa nu deranieze),cu mentiunea ca intrunesc toate conditiile de acordare,am refacut adeverintele de venit deoarece au expirat cele initiale.Din cauza acestei intarzieri am pierdut in alta parte un avans de 4500 ron deoarece nu m-am incadrat in termenii contractuali,de doua ori cand am sunat sa aflu stadiul creditului,persoana care se ocupa de credit era in concediu,Intrebarea mea este cat trebuie sa mai astept pana se semneaza acest contract?Personal daca pana in data de 25 luna aceasta nu semnez contsractul,imi retrag cererea si contactez televiziunile,facand public bataia de joc cu care am fost tratata!

Aaaa Aaa (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus