Opinii clienti CEC Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

CEC Bank - Credit nevoi personale

11 Septembrie 2017

Va salut ! De doua sapt.am aplicat pentru un credit de nevoi personale. La sucursala CEC bank unde s-a intocmit dosarul doamna a fost foarte amabila, si procedura de intocmire a dosarului a decurs excelent. Insa problema este cu BIROUL DE ANALIZA(Dambovita), unde imi tine dosarul de mai bine de doua sapt. fara sa-mi dea un rasp daca sunt, sau nu eligibil pentru un credit de nevoi personale.

Gheorghe-Alexandru Gheorghiescu (Targoviste, Dambovita)

CEC Bank - Credit Prima casa

04 Septembrie 2017

Tot incerc sa achizitionez o casa inca din februarie prin cec bank. in prima situatia m-am izbit de evaziunea fiscala pe care vroiau sa o fac dezvolatatorii asa ca dosarul nu a mai fost trimis la bucuresti,iar in a doua situatie astept ca dosarul sa plece la bucuresti inca din 8 august 2017,cand a venit evaluatorul.fondul de garantare este rezervat,aprobat de acum cateva luni si e valabil pana in septembrie 2018,toate actele necesare sunt corecte si la zi de la A la Z.suntem in 4 septembrie si dosarul inca nu a fost trimis la bucuresti pentru analiza.antecontractul cu propietarul expira pe 15 septembrie.risc sa pierd si a doua casa,drept urmare sa caut o a 3-a casa.asta inseamna timp si bani pierduti in zadar.daca stiam ca asa stau lucrurile numai alegeam cec bank. personal nu recomand aceasta banca.

OANA SIRBU (Iasi, Iasi)

CEC Bank - Depozit la termen

12 Iulie 2017

Am avut un depozit timp de aproape 6 ani si cand am venit sa-l lichidez am aflat ca nu se mai plateste dobanda de peste un an fara sa fiu notificat de acest lucru. In plus am platit si o taxa de lichidare cont care variaza daca te duci azi sau maine. Nu recomand CEC Bank!

Florea Bogdan (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Card de credit

10 Iulie 2017

Am fost la CEC Bank in data de 10.07.2017 spre a rezilia conturile curent si de credit. Surpriza de proportii. Desi nu am fost avizata am aflat ca am de platit 82 lei pentru reziliere serviciu internet banking pentru reziliere inainte de implinirea unui an de la deschidere. Dar asta nu este tot pentru a se inchide conturile mi s-a perceput o suma de 300 lei in plus fata de ce mai aveam de achitat cu explicatia ca nu se stie cat vor fi taxele de inchidere conturi. Asa ceva nu am mai auzit la nici o alta banca cu care interactionez. Aveti grija cand pasiti pragul acestei banci. Sunt hoti cu acte in regula.

Anca Alexandrescu (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Card de debit

23 Iunie 2017

Am fost în ziua de 7.06.2017 sa retrag o suna de 300 lei de la bancomatul din comuna Umbraresti, Judetul Galati.. unde tranzactia nu s-a realizat în schimb mi-a fost retrasa din cont suma de 300 lei.. am facut reclamatie la sediul din comuna dar nu s-a rezolvat nimic...angajatii de acolo nu mi-au dat nici un raspuns.. mi-au spus doar ca bancomatul ar fi defect.. Nu sunteti în stare sa rezolvati nimic !!!! Foarte nemultumit de Cec Bank!!

Anghel Ojog (Tecuci, Galati)

CEC Bank - Probleme diverse

08 Iunie 2017

Sunt ultimii care pun in cont banii pentru indemnizatii si alocatii, functionari lenti si plictisiti, cozi interminabile, fara bani in atm uri, proceduri simple care necesita multe , multe hartii nejustificate

Georgiana Gherasim (Vaslui, Vaslui)

Inapoi sus