Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Vocea clientului CEC Bank - Credit nevoi personale

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

CEC Bank - Credit nevoi personale

09 Septembrie 2019

Buna ziua ma numesc Dima Vasile am depus dosar pentru un credit în data de 04.09.2019 si înca nu am primit nici un raspuns daca sa aprobat sau nu ca sa stiu ce am de facut. Multumesc frumos

Vasile Dima (, )

Raspunsul CEC Bank

Un reprezentant al unitatii bancare la care ati depus dosarul de credit o sa va contacteze in cel mai scurt timp pentru a va comunica rezolutia cu privire la solicitare.

CEC Bank - Credit nevoi personale

21 Noiembrie 2017

In sucursala din Baia Mare parca dosarul e blestemat pentru un credit de 10000 de lei . E deja la director de 2 saptamani , imediat 3 , dar nu este capabil sa il verifice , sa vada daca e aprobat sau nu . Mimozele din sucursala sunt deja trecute de a treia varsta , cand mi-am facut dosarul a trebuit sa imi modifice de 2 ori numele in sistem , ca e greu sa tasteze numele corect , nu isi dau deloc interesul . Acum , regret cu desavarsire ca am ales Cec Bank .

Gabriel Pop (Baia Mare, Maramures)

CEC Bank - Credit nevoi personale

11 Septembrie 2017

Va salut ! De doua sapt.am aplicat pentru un credit de nevoi personale. La sucursala CEC bank unde s-a intocmit dosarul doamna a fost foarte amabila, si procedura de intocmire a dosarului a decurs excelent. Insa problema este cu BIROUL DE ANALIZA(Dambovita), unde imi tine dosarul de mai bine de doua sapt. fara sa-mi dea un rasp daca sunt, sau nu eligibil pentru un credit de nevoi personale.

Gheorghe-Alexandru Gheorghiescu (Targoviste, Dambovita)

CEC Bank - Credit nevoi personale

09 Martie 2017

Astazi, 9.03.2017, am avut o experienta care m-a lasat perpelx, la sucursala Cec Bank Arad din zona Garii si va aduc in atentie detaliile, ca sa nu patiti la fel. Stati cat se poate de departe de aceasta sucursala comunista, cu angajati 50 de ani+ si 90+ kg. (In afara de 2 doamne, cele care servesc persoanele fizice...nu stiu cum se numesc..doamna Ligia si inca o doamna careia imi scapa numele). De fapt, nu ii angajeaza daca nu sunt niste comunisti infecti si grasi. Adica minim 90 de kg la o inaltime de 155 cm. De ce tot insist pe tema kilogramelor? Ei bine, de asta: Am fost astazi sa aplic pentru un credit de nevoi personale pentru mama mea, avand o procura notariala, care imi permite sa aplic in numele ei, sa deschid cont etc. Noi deja suntem clienti Cec bank de cel putin 2 ani. Niciodata nu au fost prea buni, dar aici si-a deschis mama mea cont (oricum o sa il inchidem). Am ajuns la sucursala, doamnele angajate erau la masa, ma trimit de la una la alta si in final ma pun sa astept ca sa vina una dintre angajate. Astept 5 minute. Se elibereaza una dintre functionare si iau loc. Spun ce vreau, ii ofer procura pentru a o verifica. Spune ca trebuie verificata sus (banuiesc ca undeva la un birou aflat sus), spune ca vine in 5 minute. Astept (eu si sotul)...astept, astept..10, 15...25 de minute. Femeia plecase cu procura mea. Rog un angajat sa verifice unde a plecat doamna respectiva, pentru ca deja trecusera mult timp peste ceea ce spusese. Intr-un final apare si doamna respectiva, parand ca tocmai a luat masa. Adica oricum arata si inainte ca si cum luase mai multe mese (oare CEC Bank Arad angajeaza numai femei cu obezitate morbida si viteza de munca a melcului?). Adica am stat atata timp pe scaun ca sa mananci tu?!! Crezi ca eu nu am o viata, am venit sa stau pe scaun atata timp fara sa imi spui ca iti iei pauza? Doamna de 90 de kg. Halal profesionalism, halal angajati, o mare debandada, niciodata nu va ocupati de clienti, mereu sunt cozi si absolut de fiecare data sunteti incompetenti. M-am luat cu tot cu procura mea si am plecat unde am fost servita prompt, de angajati motivati si care nu au fugit sa manance in timp ce eu asteptam sa aplic pentru un credit. Rusine CEC Bank! Poate daca eram fata lui Basescu imi dadeati si mie un credit de 4.6 milioane de lei...fara pauze si fara procura.

Tina Popescu (Arad, Arad)

CEC Bank - Credit nevoi personale

05 Martie 2017

Am depus un dosar pt un credit ipotecar. Suma nu este foarte mare, avansul este aproape 60% platit din fonduri proprii, am primit toate ok-urile necesare, dar dosarul sta in centrala CEC BANK de o saptamana. Cat mai dureaza? Deja a trebuit sa fac un act aditional la contract contractul cu dezvoltatorul pentru ca depaseam termenul. Sunt client CEC Bank de foarte multi ani, acolo incasez salariu de multi ani, am salariu relativ mare si stabil, nu au fost probleme in primirea avizului juridic si pe expertiza pt dosar. Dosarul este depus la Bucuresti

Iulius Catalin Antonache (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Credit nevoi personale

20 Februarie 2017

Dezinformare totala! Amavut un credit de nevoi personale cerut din 2006 .Am ramas in urma cu plata ratei si de atunci tot platesc la diferiti executori domnilor sânt 11ani de atunci si nu se mai termina am platit deja de 10 ori suma împrymutata si acum o iau de la capät m am trezit ca mai am 7700 de lei de achitat mentionez ca am avut suma de 8000 de lei imprumutat in 2006si am avyt deja doi ani de executare care i am platit pâna la ultimul ban

Iudita Torok (Cluj-Napoca, Cluj)

Inapoi sus