top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre credit prima casa CEC Bank

Credit Prima casa CEC Bank

Scor: 1.7 | 7 recenzii

Scrie o recenzie

Produse CEC Bank
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  G PGeorgiana-Raluca Penescu
  Credit Prima casa de la CEC Bank

  Am avut un credit Prima

  Am avut un credit Prima Casa prin CEC Bank (Agentia Pacii, Complex Veteranilor) incepand cu vara anului 2016, ce a fost achitat integral in August 2020. Am primit fisa de lichidare din partea bancii si ultimul pas ramas a fost radierea ipotecii. De la acea data si pana in ziua de astazi (termen de 9 luni) nu s-a reusit acest aspect. Dupa achitarea creditului, colega dumneavoastra de la acel moment ne-a sugerat sa mergem la un notar din apropierea bancii pentru pregatirea actelor si ulterior acesta ii va contacta pentru programare si se vor deplasa pentru semnarea documentelor. Asa am si procedat, alegand un birou notarial vis-a-vis de agentia CEC, mai exact 180m pe jos (https://g.page/birou-notarial-bocancea-carmen?share). Din pacate in decursul urmatoarelor luni, colega dumneavoastra cu care am discutat initial nu a mai fost parte din echipa agentiei mai sus mentionate si a trebuit sa luam legatura cu sefa de sucursala. Discutia initiala a fost contrar asteptarilor noastre si dumneai ne-a comunicat ca nu se poate deplasa la notar si va trebui sa vina notarul la agentia bancii. Am discutat ulterior cu mai multi notari acest aspect, inclusiv cu cel cu care am semnat initial contractul si toti ne-au comunicat acelasi lucru, si anume faptul ca exista un reprezentant al bancii care se ocupa cu partea de radiere si care se deplaseaza la sediile dumnealor. De aceea ni s-a si recomandat sa gasim unul in zona. Intr-un final (in Decembrie 2020) am ajuns la un acord cu reprezentanta agentiei si a agreat sa se deplaseze la notar in baza unei programari. Mentionez ca dupa multe drumuri intre banca si notar au fost facute 2 programari si ambele anulate in ziua semnarii din diverse motive. Am fost personal si am discutat cu dumneai de minim 5 ori si mereu ne-a invocat aceleasi motivatii 'colega care se ocupa cu radierea creditelor este in medical'. In momentul de fata situatia persista. Dorindu-ne terminarea cat mai rapida a acestei situatii i-am propus sa ne recomande un notar cu care a mai lucrat si se deplaseaza la banca (suntem dispusi si la acest aspect, cu toate ca deja am platit taxa la notarul in cauza). Ne-a fost insa mentionat ca nu mai are rost, deoarece deja am vorbit cu cel mai sus mentionat si vor lua legatura pentru a face o noua programare. De o saptamana nu s-a intamplat nimic. Va rog sa ma ajutati cu remedierea situatiei, nu mi se pare un lucru normal avand in vedere suma platita si faptul ca datoriile fata de banca sunt achitate integral. Inclusiv taxele de inchidere a conturilor si stergerea din baza de date a creditelor. In momentul de fata doresc vanzarea apartamentului, insa acesta este, oarecum spus, 'sechestrat' de banca de mai bine de 9 luni, deoarece nu exista un angajat disponibil sa ne ajute cu rezolvarea situatiei. Nu am vazut acelasi tip de interactiune pe perioada cat am platit rate.

  11-05-2021

  E CEmanuel Ciuca
  Credit Prima casa de la CEC Bank

  Doamna Ana Magdalena Per

  Doamna Ana Magdalena Pera este la fel de lenesa si neputincioasa in relatia cu clientii. Nu este in stare sa scaneze un acord si sa il transmita pe email si nu raspunde nici la telefon nici la email decat daca incerci de o suta de ori intr-o zi.

  16-04-2021

  D NDiana NICU
  Credit Prima casa de la CEC Bank

  Exista oameni competenti

  Exista oameni competenti la Cec Bank Agentia Pacii? Astazi mi-a fost demonstrat ca NU si asta incepand de la directorul de agentie, pana la monitoristul/administratorul de credite. Am avut credit "Prima Casa" la ei, contractat la Agentia Pacii in 2014. In Octombrie 2020 am vandut apartamentul din Sectorul 6, cumparatorul luand creditul tot prin Cec Bank (RM Valcea). Mai aveam de achitat 20.000 euro din credit, care s-au achitat in Octombrie 2020. Nici pana in ziua de astazi, stimata doamna monitorist/administrator de credite, Ana Magdalena Pera, pe langa faptul ca nu mi-a raspuns niciodata la email-urile pe care i le-am trimis, nu a fost capabila sa se ocupe de finalizarea adreselor de radiere, prin urmare, eu nu am primit banii din vanzarea apartamentului. Este inadmisibil ca din Octombrie pana in Decembrie, sa nu fie finalizate doua hartii (adresa de radiere din partea Cec Bank si cea de la Fondul de Garantare)! Astazi, 11 Decembrie 2020, am reusit sa iau legatura cu dicrectorul de agentie de la Cec Bank Agentia Pacii (nu ii stiu numele doamnei, pentru ca nu s-a prezentat), care mi-a spus ca este normal sa nu imi raspunda colega nici la telefon, nici pe email, pentru ca este in concediu de 3 zile (bine…, dar din Octombrie si pana in Decembrie nu sunt doar 3 zile)... si ca o sa ma sune colega la inceputul saptamanii viitoare, cand se intoarce din concediu (la fel cum m-a sunat in tot acest timp?!) Am depus luna trecuta o reclamatie si la Cec Bank prin formularul de contact, dar nu binevoieste nimeni sa o citeasca, d-apoi sa mai ia si masuri... Cu alte cuvinte, eu nu mai sunt nici proprietar, dar nici banii din vanzarea apartamenului nu i-am vazut. Multumesc, Cec Bank Agentia Pacii! Sa aveti sarbatori la fel de fericite ca ale mele (o viitoare mamica, in prezent insarcinata in 8 luni)!

  11-12-2020

  O SOANA SIRBU
  Credit Prima casa de la CEC Bank

  Tot incerc sa achizition

  Tot incerc sa achizitionez o casa inca din februarie prin cec bank. in prima situatia m-am izbit de evaziunea fiscala pe care vroiau sa o fac dezvolatatorii asa ca dosarul nu a mai fost trimis la bucuresti,iar in a doua situatie astept ca dosarul sa plece la bucuresti inca din 8 august 2017,cand a venit evaluatorul.fondul de garantare este rezervat,aprobat de acum cateva luni si e valabil pana in septembrie 2018,toate actele necesare sunt corecte si la zi de la A la Z.suntem in 4 septembrie si dosarul inca nu a fost trimis la bucuresti pentru analiza.antecontractul cu propietarul expira pe 15 septembrie.risc sa pierd si a doua casa,drept urmare sa caut o a 3-a casa.asta inseamna timp si bani pierduti in zadar.daca stiam ca asa stau lucrurile numai alegeam cec bank. personal nu recomand aceasta banca.

  04-09-2017

  C MCatalina Mihai
  Credit Prima casa de la CEC Bank

  De 6 saptamani dosarul m

  De 6 saptamani dosarul meu pentru prima casa se afla in banca. Refuza sa mi furnizeze orice fel de informatie pe motivul nu stim...mai dureaza. Dosarul a fost depus pe 21 martie si nici acum nu a plecat spre Fondul de Garantare. Nu va recomand absolut deloc aceasta banca. Lipsa de transparenta...lipsa de informare...lipsa de bun simt.

  28-04-2017

  D BDiana Bassula
  Credit Prima casa de la CEC Bank

  nervi intansi la maxim

  nervi intansi la maxim

  31-03-2017

  M CMihai Cornel
  Credit Prima casa de la CEC Bank

  Am ales sa fac un credit

  Am ales sa fac un credit prima casa. Toate bune si frumoase pâna la aprobarea finala. Astept de 3 saptamâni dar nu am primit raspuns. In situatia în care am avut de ales din 3 banci cred ca am ales solutia gresita. Nu comunica . Intreb la sucursala unde am facut dosarul nu imi da raspuns. Întreb la sediul central nu mi se face legatura deoarece doar cei unde am depus dosarul pot sa vorbeasca. Nu stiu ce sa cred dar nu este ok. Si eu lucrez cu clienti dar le ofer explicatii. Din cate am aflat sunt pe epuizare fondurile la ei, un alt motiv de îngrijorare

  22-03-2017

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie