Vocea clientului CEC Bank - Credit Prima casa

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

CEC Bank - Credit Prima casa

04 Septembrie 2017

Tot incerc sa achizitionez o casa inca din februarie prin cec bank. in prima situatia m-am izbit de evaziunea fiscala pe care vroiau sa o fac dezvolatatorii asa ca dosarul nu a mai fost trimis la bucuresti,iar in a doua situatie astept ca dosarul sa plece la bucuresti inca din 8 august 2017,cand a venit evaluatorul.fondul de garantare este rezervat,aprobat de acum cateva luni si e valabil pana in septembrie 2018,toate actele necesare sunt corecte si la zi de la A la Z.suntem in 4 septembrie si dosarul inca nu a fost trimis la bucuresti pentru analiza.antecontractul cu propietarul expira pe 15 septembrie.risc sa pierd si a doua casa,drept urmare sa caut o a 3-a casa.asta inseamna timp si bani pierduti in zadar.daca stiam ca asa stau lucrurile numai alegeam cec bank. personal nu recomand aceasta banca.

OANA SIRBU (Iasi, Iasi)

CEC Bank - Credit Prima casa

28 Aprilie 2017

De 6 saptamani dosarul meu pentru prima casa se afla in banca. Refuza sa mi furnizeze orice fel de informatie pe motivul nu stim...mai dureaza. Dosarul a fost depus pe 21 martie si nici acum nu a plecat spre Fondul de Garantare. Nu va recomand absolut deloc aceasta banca. Lipsa de transparenta...lipsa de informare...lipsa de bun simt.

Catalina Mihai (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Credit Prima casa

31 Martie 2017

nervi intansi la maxim

Diana Bassula (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Credit Prima casa

22 Martie 2017

Am ales sa fac un credit prima casa. Toate bune si frumoase pâna la aprobarea finala. Astept de 3 saptamâni dar nu am primit raspuns. In situatia în care am avut de ales din 3 banci cred ca am ales solutia gresita. Nu comunica . Intreb la sucursala unde am facut dosarul nu imi da raspuns. Întreb la sediul central nu mi se face legatura deoarece doar cei unde am depus dosarul pot sa vorbeasca. Nu stiu ce sa cred dar nu este ok. Si eu lucrez cu clienti dar le ofer explicatii. Din cate am aflat sunt pe epuizare fondurile la ei, un alt motiv de îngrijorare

Mihai Cornel (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus