Vocea clientului CEC Bank - Probleme diverse

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

CEC Bank - Probleme diverse

17 Noiembrie 2020

O haita de incompetenti, de doua luni ma chinui la telefon si prin email sa imi schimb adresa, pt a-mi trimite noul card bancar la noua adresa. De fiecare data mi sa spus acelasi lucru, sa trimit email cu formular tip cerere si copie de pe buletin, Am facut treaba asta am trimis la toate adresele de e-mail CEC BANK, am primit automat e-mail inapoi ca e luat in considerare! Ce va pot spune e ca nu am primit nici acum un email de la ei pt a-mi confirma ca au trimis cardul, de fiecare data cand ii sun imi spun acelasi lucru veti primi un e-mail astazi Asta se intampla de doua luni, Cred ca pana la urma nu am de ales decat sa imi schimb banca si sper sa gasesc una cu oamenii mai competenti!

Maria Batrin (, )

CEC Bank - Probleme diverse

24 Iunie 2020

CEC Bank cei care nu vor sa ridice popririle chiar daca ANAF le a transmis din noiembrie 2019 ridicarea popririi. Pur si simplu refuza si cer hartie de mana cand ANAF trasmite totul electronic. O sa-i dau in judecata urgent! Penibil!

Olimpia Vasilescu (, )

Raspunsul CEC Bank

Va facem cunoscut ca poprirea a fost sistata la data de 24.06.2020. Ne pare rau pentru problemele intampinate.

CEC Bank - Probleme diverse

19 Mai 2020

Buna ziua ! As dorii sa fac o reclama?ie Cec Resita jud Caras severin! In legatura cu personalul!

Claudia Simescu (, )

CEC Bank - Probleme diverse

22 August 2019

Mi-au fost furate cardurile, prin urmare a trebuit sa blochez contul si sa-mi refac cardurile. Zis si facut, dupa o perioada am fost sa ridic noile carduri de la banca. Ca sa intelegeti mai bine o sa relatez exact conversatia pe care am avut-o cu doamna de la banca. Am intrebat frumos daca mi-au ajuns cardurile iar doamna de la ghiseu mi-a raspuns, fara ca macar sa verifice, "Nu cred ca au ajuns!", am insistat si am rugat-o sa verifice, dar dansa a venit cu acelasi raspuns. Iarasi insist si ii spun numele meu aratandu-i buletinul. Abia dupa ce am precizat ca nu pot sa imi folosesc contul fiindca mi-au fost furate cardurile mi-a zis "Daca aveti rabdare sa verific 45 de carduri...". Serios???!!! In fine...ideea e ca au fost multe lucruri care nu mii s-au parut ok, cum ar fii: - faptul ca voiam sa dau un telefon si mi-a spus sa plec sa imi rezolv treaba si dupa sa vin la ea... :| - am rugat-o sa imi dea un extras de cont si mi-a zis "Nu pot acum", sub ce scuza va intrebati...Trecuse la doamna din spatele meu care completa un ordin de plata, in conditiile in care inca eram pe scaun in fata dumneaei... (!!!!!!) Daca as putea, nu as acorda nici macar o steluta!... Personalul, cel putin din sucursala din orasul meu pentru ca nu vreau sa generalizez, este foarte neatent si prost dispus de fiecare data. Eu personal nu le inteleg indispunerea zilnica si lipsa vointei de a lucra cu oamenii... Daca nu sunt capabili sa lucreze intr-un mediu in care este necesara interactiunea ZILNICA cu oamenii, ii sfatuiesc sa se reprofileze sau sa se pensioneze!!! Daca suntem mai tineri nu inseamna ca nu trebuie sa vorbiti frumos cu noi doamnelor/domnilor care "lucrati" la CEC Bank !!

Ligia Trisca (, )

CEC Bank - Probleme diverse

08 Iunie 2017

Sunt ultimii care pun in cont banii pentru indemnizatii si alocatii, functionari lenti si plictisiti, cozi interminabile, fara bani in atm uri, proceduri simple care necesita multe , multe hartii nejustificate

Georgiana Gherasim (Vaslui, Vaslui)

CEC Bank - Probleme diverse

10 Aprilie 2017

Buna ziua, in legatura cu plata unei rate la CEC BANK, SUCEAVA, PE STR. AURURA, lucreaza nista babaciuni 50+, se misca ca melcul, am stat 15 min cu 5 clienti in fata mea si nu s-a miscat nimic. Doar una lucra la un calculator iar celelalte doua se hlizeau in fata biroului la sefa, impreuna cu aceasta. Totul s-a intamplat pe 10-04-2017 de la 09.03 la 09.19 min. De ce nu le scoate careva la pensie sa poata lucra niste tineri care se pricep sa tasteze, nu niste babe care apasa pe tastatura cu un deget si cauta literele...

adi Adrian (Suceava, Suceava)

Inapoi sus