Opinii clienti ING

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

ING - Credit nevoi personale

17 Iulie 2017

Buna ziua, In data de 17.05.2017, m-am prezentat cu sotia la unitatea ING din Tg. Mures, Piata Trandafirilor, nr.27-30, in vederea contractarii unui credit bancar. Dupa prezentarea documenteleor referitoare la venit, ni s-a comunicat faptul ca ne incadram dpdv al veniturilor si faptul ca 1/2 din suma solicitata ve fi disponibila in 2-3 zile. In continuare, am respectat intocmai solicitarile venite de la institutie, solicitari cere ni se comunicau la un interval de cca 7-10 zile(evaluare, declaratie ANAF, venituri din dividende). Toate documentele solicitate au fost depuse si acceptate de catre banca, mentionandu-se din nou faptul ca veniturile sunt mai mari decat cerintele lor si ca ne pot oferi chiar si o suma mai ma mare, ceea ce am refuzat(aveam nevoie doar de suma solicitata). Acest calvar a durat FIX 60 ZILE, astazi, ni s-a comunicat faptul ca nu ne pot acorda creditul din cauza unor neconcordanta intre conditiile lor interne si situatia existenta. Repet, desi este o mare aberatie ceea ce mi s-a comunicat, nu doresc sa supun discutiei conditiile interne stabilite de banca, ci faptul ca acest lucru mi s-a comunicat dupa 60 ZILE, atata timp cat putem urmari pe toate posturile de TV reclamele cu Creditul pe repede-inainte oferit de marea banca ING. Nu am posibilitatea sa va prezint acum daunele provocate de aceasta nepasare a lor, aceasta o voi prezenta in alt context, organelor abilitate. In incheiere, doresc sa subliniez doar faptul ca nu este normal ca intr-o relatie de parteneriat(client-banca) sa existe obligarii doar din partea clientului si nu si din partea bancii, atata timpp cat o intarziere da plata a ratelor este dur taxata de acestia. Russine voua!

Mircea Suciu (Targu Mures, Mures)

ING - Probleme diverse

30 Iunie 2017

Consider abuziva modificarea limitelor de retragere de numerar operata de ING Romania cu incepere din luna Februarie 2017. Aceasta noua limita de 100.000 lei pentru patru luni impusa discretionar de banca, fara nici un fel de notificare prealabila reprezinta o dovada de dispret fata de clientii bancii.

Ovidiu Vanca (Bucuresti, Bucuresti)

ING - Credit nevoi personale cu ipoteca

12 Iunie 2017

Încasez pensia la Ing. Am încheiat contractul pt dobânda personalizata de 8,25 DAE 8,75 urmând ca aceasta sa se aplice dupa plata a 3 rate cu dobânda de 9,75. Dupa 3 luni am contactat sucursala unde am facut contractul. Mi-Au spus ca trebuie sa sun la inform. clienti. Am sunat le-am spus ca vreau sa primesc un scadenta cu ratele urmatoare. Nu am primit nici un raspuns. M-am deplasat din nou la sucursala si am reusit sa obtin scadentarul. Stupoare !. Pe acesta era trecuta dobânda 8,95. Am sunat din nou la ei pt ca altfel nu ai cum sa iei legatura cu banca. Cei din sucursala mi-au repetat ca tb sa sun personal. Dra din call center mi-a spus ca de ce nu sunt multumita ca este o don buna. I-am repetat ca nicaieri in contract nu este prev. ac. dob. A spus ca sa astept in urm. zile un raspuns in sensul ca va trimite la alt departament solic. Sunt îngrozita. Nici dupa 2 sapt. si nenumarate telef. si drumuri la banca nu am un rasp. Vreau sa-mi transfer pensia care este destul de mare la alta banca precum si creditul. Nu vreau sa mai aud de ei. Am cerut expres sa fiu contactata prin telef de ei. Mutenie totala. Din nou sunt îngrozita. Nu stiu ce sa fac !

Angelica Gradinaru (Bucuresti, Bucuresti)

ING - Card de credit

29 Mai 2017

Am cardul de credit de peste 2 ani de zile, am rulat peste 6000 ron pe el si nu am avut niciodata nici o problema. Intotdeauna am avut grija sa pun sumele la timp singura problema pe care am avut-o cu internet banking este ca nu pot face o plata recurenta de pe contul de debit pe contul de credit.

Cristian Alupoaie (Sibiu, Sibiu)

ING - Probleme diverse

23 Mai 2017

Atentie daca vreti sa retrageti bani de la bancomat!!! Nu puteti retrage mai mult de 100.000 lei in decursul a 4 luni. Restul ii puteti retrage la ghiseu dar cu comision. Dupa atragerea unui numar foarte mare de clienti si-au bagat .... si au revenit la obiceiurile noastre romanesti. Ing nu mai este ce era la intrarea pe piata!!! In acest moment nu recomand aceasta banca.

dinOLT 1nu (Caracal, Olt)

ING - Credit Prima casa

02 Mai 2017

Am ales sa imi iau un credit Prima Casa de la ING deoarece am salariul la ei, si... ma gandeam ca sunt ok... Dar din pacate nu. Dupa ce dosarul a stat la analiza cam o luna la Bucuresti, a ajuns intr-un final la fond. Acolo dupa 2 saptamani au luat dosarul in analiza si dupa 7 minute au returnat dosarul la banca deoarece era incomplet. Asta s-a intamplat dimineata la 9. Timp de o zi jumate nu m-a contactat nimeni de la ING, iar eu am incercat sa iau legatura cu ei pe toate canalele posibile (am sunat la agentie si la call center, dar nimic). Imi era extrem de urgent deoarece in 2 zile imi expira antecontractul, iar vanzatorul nu era dispus sa prelungeasca fara sa fie sigura ca creditul este aprobat. In cele din urma am renuntat la dosar, si mi-am promis sa nu mai lucrez cu ei niciodata. Din pacate nu am vazut parerile altora inainte sa apelez la serviciile ING... dar daca sunteti pe ganduri sa apelati la ei... credeti-ma... la cat stres am mancat din cauza lor... nu merita. Faptul ca nu au destui functionari la analiza dosarelor (probabil sa reduca din cheltuieli), neatentia lucratorilor din banca si lipsa totala de transparenta si comunicare sunt lucrurile cu care ING-ul se poate mandri.

Adrian Marius (Oradea, Bihor)

Inapoi sus