top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre toate produsele ING

ING

Scor: 2.5 | 138 recenzii

Scrie o recenzie

Produse ING
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  R VRăzvan Vâlcu
  Card de credit de la ING

  Nevoie de responsivitate mai bună

  Degeaba utilizați procese high-teck, precum recunoașterea vocală a cuvintelor, asistenți digitali și algoritme sofisticate pentru identificarea clientului, dacă trebuie să stăm mai mult de 14 minute (14!!) în telefon ca să intrăm în direct cu un reprezentant de la serviciul de relații clienți / customer support. Pe vremuri cardul de credit mergea mai bine: orice plată se împărțea în 12 rate egale și notificarea se primea direct din momentul plății cu cardul. Acum trebuie să răspund la un sms cu suma cheltuită și după ce răspund nu se întâmplă nimic. În homebank nu apar noile rate eșalonate, ca și cum suma nu ar fi fost plătită. E important să se revină la numărul de rate > = 12. Poate mă trezesc că au fost mai puține rate și că am de plătit mai mult.... Am dat 3 stele pentru că nu mi se pare o problemă la fel de gravă ca blocarea contului / nefuncționarea cardului. Totuși, consider că este un subiect important pentru utilizatorii acestui serviciu.

  18-09-2023

  A MAlina Manolescu
  Cont curent de la ING

  Cont personal blocat de 3 luni

  Si eu am probleme cu banca ING. De 3 luni de zile mi-au blocat contul personal din motive,, necunoscute,, și mi-au blocat banii din cont de nu pot să-i retrag sau să-i transfer la alta banca. Niște j.... I.

  08-08-2023

  V SVlad Stanica
  Card de debit de la ING

  ING mi-a furat banii din cont !

  Am avut in cont suma de 3500 Euro timp de 10 zile. CU ACCEPTUL SI CU IMPLICAREA BANCII ING SI A ANGAJATILOR ACESTEIA BANII MI-AU FOST FURATI ! Am facut toate demersurile necesare: la politie la ANPC (care se spala pe maini spunand ca nu treaba lor), cu avocati. Din pacate nu pot da 0 stele din 5. Toate javrele astea straine au venit la noi sa ne jecmaneasca cu acceptul si in cardasie cu statul roman ! Este vina noastra ca nu dam cu ei de pamant !

  08-02-2023

  S GSilvia Grigoriu
  Cont curent de la ING

  Cosmar la ING sa schimbi nr de telefon

  Locuim de regula in afara dar am venit in Bucuresti pe timpul verii ca ne vizitam tara. Prima oprire am facut-o la banca ING ca sa rezolvam problemele acumulate pe timpul pandemiei. De cum am intrat însă, am rămas surprinsi de văruiala din filiala, lipsa de decoratii, spatiul mic si birourile inghesuite. Filiala CEC, unde am fost sa discutam creerea unui cont nou in Euro, fara dobanda negativa ca la ING, era mai imbietoare. Dar doream sa ne schimbam numerele de telefon. Cum ING a adoptat sistemul de dubla autentificare cu telefonul mobil numai pentru ca așa face toata lumea, nu mai putem accesa conturile cu numerele noastre de afara fara un roaming scump. Daca ING nu facea economii la dispozitivele de autentificare nu am fi avut probleme. Asta-i si o propunere pentru ING. Din cauza acestei situatii nu mai putem folosi conturile ING cand calatorim. Speram ca ING sa citeasca aceste recenzii. La ING bineinteles telefonul nu se poate schimba online, prin aplicatie... asa cum ar fi normal desi toate celelalte detalii personale se pot schimba, zic ei, desi noua nu ne-a mers din străinătate impotriva convingerilor lor de atunci. Acum insa cand plecam, trebuie sa le schimbam inapoi ca sa putem accesa contul online. De patru zile ne duc cu vorba la ghiseu si la telefon. Mai avem o zi si plecam si ING e inca in sedinta. Intai, fara nici o legatura, ne-au cerut confirmarea adresei din strainatate ca sa ne schimbe numarul. Dupa doua zile, ne-au informat ca nu se vede bine permisul de conducere desi copia a fost facuta de banca... si ar fi putut sa ne informeze imediat. Pe uram au intrat in sedinta... Degeaba. Dar atat numarul de telefon cat si adresa sunt inregistrate deja la banca de ani de zile. ING confunda securitatea contului cu vigilenta in lupta impotriva terorismului, spalarii de bani... Iar noi ca pensionari reprezentam un pericol. Nu numai ca ING ne invalideaza accesul la contul nostru in banca in care intra numai banii de pensii dar ne simtim sub scrutin ca in fata agentilor de la pasapoarte de la Otopeni. Acum cativa ani, cand au insistat sa ne re-innoiasca detaille, ne-au intrebat cum avem de gand sa cheltuim banii. Si noi care credeam ca ING e numai o banca. Regretam si acum ca ne-am deschis cont la ING. Dar speram sa rezolve situatia azi. Asteptam telefon.

  30-09-2022

  C ACristiana Achim
  Card de credit de la ING

  CARD CREDIT ING 0% DOBÂNDA=MINCIUNĂ

  Cardul de credit ING cu dobandă 0 pentru cumpărături de la magazinele partenere este o minciună sfruntată. Am achizitionat un produs de la un magazin partener ING si trebuia să nu plătesc nici un fel de dobândă pentru cele 6 luni în care trebuia să rambursez suma integral. Surpriza a fost că am platit dobânda 12%. Am sunat la departamentul de relații cu clienții și bineînțeles că nu a știut să-mi explice de ce trebuie să plătesc dobânda de 12%, chiar dacă în mod normal nu trebuia să plătesc nimic în plus. M-a îndrumat să merg la un oficiu ING. Acolo am fost întrebață dacă am sunat la departamentul de relații cu clienții. Am spus că da, dar am fost îndrumată să vin personal la un office. Nu a știut să-mi spună nici domnișoara de la respectivul office (cel din Calea Victoriei) de ce am plăti 12% dobânda. Am anulat cardul și aștept să fiu contactată și să mi se explice. Am observat însă o nepăsare totală și din partea operatoarei de la call center, dar și a domnișoarei de la office. Eu am rămas cu paguba și ei cu banii, dacă ar fi fost altfel nu cred că mai erau așa nepăsători.

  20-04-2022

  H SHHH SSS
  Probleme diverse de la ING

  Mare atentie la Direct Debitul ING.

  Mare atentie la Direct Debitul ING. Daca ai mai multe facturi de la o firma, ei debiteaza numai una singura. Cica pe acelasi cod de client nu merge sa ai si telefonie si energie. Mda. Noi scriem 2022, ei 1999. Si culmea, nici nu vor sa se alinieze cu celelalte banci la care asta nu este o problema. Rusinica ING!

  06-04-2022

  I IIulia Ionita
  Probleme diverse de la ING

  Cea mai idioata banca di

  Cea mai idioata banca din cate exista pe pamant de fiecare data cand ai o problema nu poti lua legatura cu nimeni decat daca te duci personal la banca si nici acolo nu te ajuta nu mai pui faptul ca daca suni la ei stai pe linie cel putin 30 de minute si nu iti raspunde nici un operator este banca , care isi bate joc de clienti in ultimul hal ,nu recomand nimanui sa suporte bataia de joc pe banii lor eu am renuntat definitiv la tot ce inseamna ing

  14-08-2021

  D CDutu Cristina
  Cont curent de la ING

  Da. Daca sunteti PJ si v

  Da. Daca sunteti PJ si va ganditi sa colaborati cu aceasta banca mai bine renuntati la idee.Daca aveti angaati...mai bine ii indrumati catre o alta banca ..De ce?? Pentru ca semnezi ceva ei iti schimba a doua luna in ce vor ei, deci predictibilitatea ta ca si companie este 0. Deoarece iti blocheaza conturile desi nu ai nici o datorie la nimeni, ai facut actualixare datelor (dar incopetenta lor depaseste orice limita de pristie imaginabila si inimaginabila. Deoarece iti expui angaatii unor sitiatie penibile, an de an si le faci rau.....tu semnezi ceva, iar ei temint si te prostesc pe fata....Angaatii lor sunt la fel, nu raspund la telefoane, te trateaza ca pe un nimeni..nici macar nu isi dau interesul sa te indrume catre cineva competent....deci va dati seama.... Daca esti PJ si ai nevoie de finantare...cicuciu...astia doar te upoaie de comisioane la greu....dar atat.....Nu te poti baza pe ei nici macar o secunda. Sunt genul de parteneri JEPCARI, care sug de la tine ce pot si dupa iti dau un sut in cur abandonandu-te daca nu esti obedient.....Nota mea pentru aceasta comanie este -1 .......cu minus in fata. Am lucrar cu multe banci, dar aceasta a reusit sa imi ies din orice stare de calmitate......din luna Ianurie pana in luna Aprilie..in perioada de PANDEMIE m0au agasat in permanenta...dar inpermanenta cu incompetenta lor. Ei nu vor sa faca nimic....dar nimic pentru client ca sa isi regleze macar incompetelnta lor. In timp ce alte banci iti cer sa le dai pemail sa rezolve, astia te cheama mereu sa tai bucurestiul ( ca au doar cateva sucursale bussines si te muta unde vrea pixul lor), iar in alta nu se poate rezolva, ca sunt francize....nu sediile lor....asa mi-au spus angjatii de la pasaul Muncii....Deci va recomand cu caldura orice alta banca...mai putin aceasti pretiosi, care nu stiu sa lucrezecu documente si actualizari on line, chiar daca aungi in agentie si se scarpina ei dupa ca le mai trebuie x,y documente, iti blocheaza conturile fara sa faca ceva sa previna..poate omul nu poate aunge presonal in balaceanca sa rezolve o situetie, iar credite nu dau decat daca o ai pe mama si tata garantie ..iar la PJ nu dau nimic. SCURT, Semnat, un viitor fost client al ING BANG...cred ca de maine poimaine cand merg sa le predau echipamentele primite POS-urile inapoi. Sunt alte banci care doresc colaboratori seriosi , corecti si cu potential..asa ca ADIO ING BANK

  13-04-2021

  M GMihai Georgescu
  Card de debit de la ING

  Nu stiu daca ati avut si

  Nu stiu daca ati avut si voi probleme cu cardurile ING in ultima perioada (a inceput de prin ianuarie). Cand iti este lumea mai draga nu merg platile la POS sau platile online! Nu o data a trebuit sa ma lipsesc de cardul lor si sa platesc cu un alt card. In plus, m-am trezit contactat de banca si mi-au spus ca o tranzactie veche de 6 luni nu ar fi a mea (eu fac cca 10 portari lunare de la alte banci la ING) si ca imi vor lua banii din cont! Chiar asa varza sunteti? Faceti reconcilierile pe conturi dupa 6 luni? Le-am cerut un ragaz de cateva zile sa imi verific toate portarile, insa nesimtirea angajatului cu care am discutat la telefon a depasit orice limita si m-a amenintat ca oricum ei imi iau banii din cont! Rusine sa va fie! O sa inchid atat contul de pf de la ING cat si conturile firmelor pe care le administrez!

  02-04-2021

  M GMihai Georgescu
  Card de debit de la ING

  Nu stiu daca ati avut si

  Nu stiu daca ati avut si voi probleme cu cardurile ING in ultima perioada (a inceput de prin ianuarie). Cand iti este lumea mai draga nu merg platile la POS sau platile online! Nu o data a trebuit sa ma lipsesc de cardul lor si sa platesc cu un alt card. In plus, m-am trezit contactat de banca si mi-au spus ca o tranzactie veche de 6 luni nu ar fi a mea (eu fac cca 10 portari lunare de la alte banci la ING) si ca imi vor lua banii din cont! Chiar asa varza sunteti? Faceti reconcilierile pe conturi dupa 6 luni? Le-am cerut un ragaz de cateva zile sa imi verific toate portarile, insa nesimtirea angajatului cu care am discutat la telefon a depasit orice limita si m-a amenintat ca oricum ei imi iau banii din cont! Rusine sa va fie! O sa inchid atat contul de pf de la ING cat si conturile firmelor pe care le administrez!

  02-04-2021

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie