Opinii clienti ING

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

ING - Credit Prima casa

21 Februarie 2018

Am apelat la ei deoarece in mai 2017 erau printre singurii cu fonduri. Am dus actele, a venit evaluatorul f repede, a durat analiza aprox 1 sapt. Dupa analiza au constatat o mica "problema' din punctul lor de vedere si din acest motiv am mai asteptat 1 sapt ca sa se analizeze din nou. Dosarul a plecat la fond in aprox 3 sapt (daca nu era cu problema pleca in 2 sapt). Nu am avut nici o intoarcere de la fond pt ca mi-au cerut inainte sa expire sa refact actele necesare pt a nu ajunge la fond expirate. Ma bucur mult ca am ales ING!!

paula n.. (Constanta, Constanta)

ING - Credit ipotecar/ imobiliar

17 Ianuarie 2018

Am avut o experienta foarte placuta cu creditul ipotecar de la ING. Dupa 2 experiente neplacute cu alte doua banci: BCR banca la care am avut credit anterior la un apartament pe care l-am vândut - angajati foarte slab pregatiti, se consulta între ei pentru a-si putea rezolva situatia. Am stat 3 saptamâni pentru un acord vânzare, dupa nenumarate drumuri la banca fara a-mi putea da un termen în care se elibereaza..bineînteles ca a fost facut gresit si..alte drumuri pentru a elibera un nou acord corect. A doua experienta neplacuta am avut-o cu Cec Bank, banca care a acordat creditul cumparatorului apartamentului vândut. Creditul a durat 2 luni din ziua în care am semnat antecontractul pana în ziua în care mi s-au virat banii pe apartament..cu mult stres si angajati comunisti care baga doar bete in roate. În final, dupa ce am finalizat vânzarea, aveam avans dat la un alt apartament pe care am decis sa-l cumpar prin credit ipotecar prin ING. Am depus actele la banca într-o zi de marti(act dobândire imobil, CF informare, RLV, certificat energetic), miercuri s-a facut evaluarea si..joi am primit raspuns de la banca cu aprobarea creditului. S-a cerut CF autentic si..tot într-o marti, la o s?pt?mân? de când am depus actele am semnat contractul de vânzare cumparare la notar. Felicitari doamnelor de la ING Baia Mare, sucursala progresului pentru profesionalismul de care au dat dovada. Nici acum nu îmi vine sa cred ca s-a întâmplat totul într-un timp atât de scurt, dupa experientele avute anterior.

Lucian Anonim (Baia Mare, Maramures)

ING - Card de credit

04 Decembrie 2017

In luna Decembrie 2015 mi s-a sustras de pe card contravaloarea a 30 $. La acea vreme nu aveam activat serviciul SMS alert.Am observat frauda dupa 3 zile,am facut sesizare si dupa 20-30 zile am primit suma înapoi.Pe 30 Noiembrie anul curent mi s-a sustras de pe card suma de 412.12 ron insa având activat serviciul SMS alert am primit SMS ca as fi aprobat o tranzactie de 670 yeni chinezesti.Pe data de 04.12.2017 banca m-a instiintat ca a facut plata pe care eu am reclamat-o ca fiind frauduloasa.Din punctul meu de vedere este o banca total nesigura si nu recomand!!!!!!!!

GHEORGHE GARTU (Bacau, Bacau)

ING - Credit ipotecar/ imobiliar

16 August 2017

Am cumparat un imobil care are facut un open space. Dupa ce Brd ne-a tinut cu vorba vreo 5 sapt, dosarul ne-a fost respins,pt acest motiv,desi initial ne spusesera ca nu e nicio problema. Riscam sa pierdem apartamentul ideal pt nevoile noatre,situat intr-o zona f buna. Am avut noroc ca fostii proprietari au decis sa ne astepte. Am luat de la capat toata procedura,de data aceasta,cu ING BANK. F prompti,corecti fata de noi,f rapizi. In 2 sapt am avut creditul aprobat. Banii virati a 3 a zi lucratoare dupa semnarea contractului de v-c. Recomand cu incredere!

Monica Surdeanu (Braila, Braila)

ING - Depozit la termen

12 August 2017

hotie maxima la depozitul la termen valuta Exemplu : depozit la termen valuta 1 an 10 000 euro ,dobanda 0.1 % = 10 euro administrare cont euro = 2 euro /luna , la un an = 24 euro La implinirea unui an dobanda de 10 euro se impozeaza cu 16% mai ramin 8.4 euro si uite asa ptr ca am tinut banii la ING bank am cheltuit 15.6 euro daca mai punem la socoteala ca daca vrem sa ne scoatem banii mai cheltuim 100 euro, ajungem la o paguba de 115.6 euro dupa un an de zile

bogdan fuiorea (Craiova, Dolj)

ING - Card de credit

18 Iulie 2017

Consider ca cei de la ING fac un abuz in acest moment cu cardul de credit. In momentul cand am contractat acest card de credit (in 2015) aveam stipulat in contract 12 rate fara dobanda . Mentionez ca nu a fost trecut ca o promotie ci pur si simplu in sectiunea dobanda fixa a Serviciului Plan de rate. In Iunie 2017 am primit o informare ca trebuie sa-mi schimb cardul , mai exact cardul MasterCard detinut nu va mai fi valabil (desi pe el scrie ca expira in 2019) si ca va fi inlocuit cu unul VISA. Tot in aceasta informare sunt anuntat ca planul de rate se va inchide si ca voi putea sa cumpar de la magazinele partenere (Pai domnilor de la ING daca vroiam sa fac asta imi facea un Card Avantaj , ca vb aia au cele mai multe magazine partenere). In acelasi timp a fost modificat si DAE (din 24.86% in 29.23%). Eu nu inteleg cum poate fi posibil acest lucru ?????? Asa ca din punctul meu de vedere ING trece pe lista neagra a bancilor cu care imi doresc sa lucrez in viitor.

Gaby Stone (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus