top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre toate produsele ING

ING

Scor: 2.6 | 135 recenzii

Scrie o recenzie

Produse ING
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  P Npaula n..
  Credit Prima casa de la ING

  Am apelat la ei deoarece

  Am apelat la ei deoarece in mai 2017 erau printre singurii cu fonduri. Am dus actele, a venit evaluatorul f repede, a durat analiza aprox 1 sapt. Dupa analiza au constatat o mica "problema' din punctul lor de vedere si din acest motiv am mai asteptat 1 sapt ca sa se analizeze din nou. Dosarul a plecat la fond in aprox 3 sapt (daca nu era cu problema pleca in 2 sapt). Nu am avut nici o intoarcere de la fond pt ca mi-au cerut inainte sa expire sa refact actele necesare pt a nu ajunge la fond expirate. Ma bucur mult ca am ales ING!!

  21-02-2018

  L ALucian Anonim
  Credit imobiliar de la ING

  Am avut o experienta foa

  Am avut o experienta foarte placuta cu creditul ipotecar de la ING. Dupa 2 experiente neplacute cu alte doua banci: BCR banca la care am avut credit anterior la un apartament pe care l-am vândut - angajati foarte slab pregatiti, se consulta între ei pentru a-si putea rezolva situatia. Am stat 3 saptamâni pentru un acord vânzare, dupa nenumarate drumuri la banca fara a-mi putea da un termen în care se elibereaza..bineînteles ca a fost facut gresit si..alte drumuri pentru a elibera un nou acord corect. A doua experienta neplacuta am avut-o cu Cec Bank, banca care a acordat creditul cumparatorului apartamentului vândut. Creditul a durat 2 luni din ziua în care am semnat antecontractul pana în ziua în care mi s-au virat banii pe apartament..cu mult stres si angajati comunisti care baga doar bete in roate. În final, dupa ce am finalizat vânzarea, aveam avans dat la un alt apartament pe care am decis sa-l cumpar prin credit ipotecar prin ING. Am depus actele la banca într-o zi de marti(act dobândire imobil, CF informare, RLV, certificat energetic), miercuri s-a facut evaluarea si..joi am primit raspuns de la banca cu aprobarea creditului. S-a cerut CF autentic si..tot într-o marti, la o s?pt?mân? de când am depus actele am semnat contractul de vânzare cumparare la notar. Felicitari doamnelor de la ING Baia Mare, sucursala progresului pentru profesionalismul de care au dat dovada. Nici acum nu îmi vine sa cred ca s-a întâmplat totul într-un timp atât de scurt, dupa experientele avute anterior.

  17-01-2018

  G GGHEORGHE GARTU
  Card de credit de la ING

  In luna Decembrie 2015 m

  In luna Decembrie 2015 mi s-a sustras de pe card contravaloarea a 30 $. La acea vreme nu aveam activat serviciul SMS alert.Am observat frauda dupa 3 zile,am facut sesizare si dupa 20-30 zile am primit suma înapoi.Pe 30 Noiembrie anul curent mi s-a sustras de pe card suma de 412.12 ron insa având activat serviciul SMS alert am primit SMS ca as fi aprobat o tranzactie de 670 yeni chinezesti.Pe data de 04.12.2017 banca m-a instiintat ca a facut plata pe care eu am reclamat-o ca fiind frauduloasa.Din punctul meu de vedere este o banca total nesigura si nu recomand!!!!!!!!

  04-12-2017

  M SMonica Surdeanu
  Credit imobiliar de la ING

  Am cumparat un imobil ca

  Am cumparat un imobil care are facut un open space. Dupa ce Brd ne-a tinut cu vorba vreo 5 sapt, dosarul ne-a fost respins,pt acest motiv,desi initial ne spusesera ca nu e nicio problema. Riscam sa pierdem apartamentul ideal pt nevoile noatre,situat intr-o zona f buna. Am avut noroc ca fostii proprietari au decis sa ne astepte. Am luat de la capat toata procedura,de data aceasta,cu ING BANK. F prompti,corecti fata de noi,f rapizi. In 2 sapt am avut creditul aprobat. Banii virati a 3 a zi lucratoare dupa semnarea contractului de v-c. Recomand cu incredere!

  16-08-2017

  B Fbogdan fuiorea
  Depozit la termen de la ING

  hotie maxima la depozitu

  hotie maxima la depozitul la termen valuta Exemplu : depozit la termen valuta 1 an 10 000 euro ,dobanda 0.1 % = 10 euro administrare cont euro = 2 euro /luna , la un an = 24 euro La implinirea unui an dobanda de 10 euro se impozeaza cu 16% mai ramin 8.4 euro si uite asa ptr ca am tinut banii la ING bank am cheltuit 15.6 euro daca mai punem la socoteala ca daca vrem sa ne scoatem banii mai cheltuim 100 euro, ajungem la o paguba de 115.6 euro dupa un an de zile

  12-08-2017

  G SGaby Stone
  Card de credit de la ING

  Consider ca cei de la IN

  Consider ca cei de la ING fac un abuz in acest moment cu cardul de credit. In momentul cand am contractat acest card de credit (in 2015) aveam stipulat in contract 12 rate fara dobanda . Mentionez ca nu a fost trecut ca o promotie ci pur si simplu in sectiunea dobanda fixa a Serviciului Plan de rate. In Iunie 2017 am primit o informare ca trebuie sa-mi schimb cardul , mai exact cardul MasterCard detinut nu va mai fi valabil (desi pe el scrie ca expira in 2019) si ca va fi inlocuit cu unul VISA. Tot in aceasta informare sunt anuntat ca planul de rate se va inchide si ca voi putea sa cumpar de la magazinele partenere (Pai domnilor de la ING daca vroiam sa fac asta imi facea un Card Avantaj , ca vb aia au cele mai multe magazine partenere). In acelasi timp a fost modificat si DAE (din 24.86% in 29.23%). Eu nu inteleg cum poate fi posibil acest lucru ?????? Asa ca din punctul meu de vedere ING trece pe lista neagra a bancilor cu care imi doresc sa lucrez in viitor.

  18-07-2017

  M SMircea Suciu
  Credit nevoi personale de la ING

  Buna ziua, In data de 1

  Buna ziua, In data de 17.05.2017, m-am prezentat cu sotia la unitatea ING din Tg. Mures, Piata Trandafirilor, nr.27-30, in vederea contractarii unui credit bancar. Dupa prezentarea documenteleor referitoare la venit, ni s-a comunicat faptul ca ne incadram dpdv al veniturilor si faptul ca 1/2 din suma solicitata ve fi disponibila in 2-3 zile. In continuare, am respectat intocmai solicitarile venite de la institutie, solicitari cere ni se comunicau la un interval de cca 7-10 zile(evaluare, declaratie ANAF, venituri din dividende). Toate documentele solicitate au fost depuse si acceptate de catre banca, mentionandu-se din nou faptul ca veniturile sunt mai mari decat cerintele lor si ca ne pot oferi chiar si o suma mai ma mare, ceea ce am refuzat(aveam nevoie doar de suma solicitata). Acest calvar a durat FIX 60 ZILE, astazi, ni s-a comunicat faptul ca nu ne pot acorda creditul din cauza unor neconcordanta intre conditiile lor interne si situatia existenta. Repet, desi este o mare aberatie ceea ce mi s-a comunicat, nu doresc sa supun discutiei conditiile interne stabilite de banca, ci faptul ca acest lucru mi s-a comunicat dupa 60 ZILE, atata timp cat putem urmari pe toate posturile de TV reclamele cu Creditul pe repede-inainte oferit de marea banca ING. Nu am posibilitatea sa va prezint acum daunele provocate de aceasta nepasare a lor, aceasta o voi prezenta in alt context, organelor abilitate. In incheiere, doresc sa subliniez doar faptul ca nu este normal ca intr-o relatie de parteneriat(client-banca) sa existe obligarii doar din partea clientului si nu si din partea bancii, atata timpp cat o intarziere da plata a ratelor este dur taxata de acestia. Russine voua!

  17-07-2017

  O VOvidiu Vanca
  Probleme diverse de la ING

  Consider abuziva modific

  Consider abuziva modificarea limitelor de retragere de numerar operata de ING Romania cu incepere din luna Februarie 2017. Aceasta noua limita de 100.000 lei pentru patru luni impusa discretionar de banca, fara nici un fel de notificare prealabila reprezinta o dovada de dispret fata de clientii bancii.

  30-06-2017

  A GAngelica Gradinaru
  Credit nevoi personale cu ipoteca de la ING

  Încasez pensia la Ing. A

  Încasez pensia la Ing. Am încheiat contractul pt dobânda personalizata de 8,25 DAE 8,75 urmând ca aceasta sa se aplice dupa plata a 3 rate cu dobânda de 9,75. Dupa 3 luni am contactat sucursala unde am facut contractul. Mi-Au spus ca trebuie sa sun la inform. clienti. Am sunat le-am spus ca vreau sa primesc un scadenta cu ratele urmatoare. Nu am primit nici un raspuns. M-am deplasat din nou la sucursala si am reusit sa obtin scadentarul. Stupoare !. Pe acesta era trecuta dobânda 8,95. Am sunat din nou la ei pt ca altfel nu ai cum sa iei legatura cu banca. Cei din sucursala mi-au repetat ca tb sa sun personal. Dra din call center mi-a spus ca de ce nu sunt multumita ca este o don buna. I-am repetat ca nicaieri in contract nu este prev. ac. dob. A spus ca sa astept in urm. zile un raspuns in sensul ca va trimite la alt departament solic. Sunt îngrozita. Nici dupa 2 sapt. si nenumarate telef. si drumuri la banca nu am un rasp. Vreau sa-mi transfer pensia care este destul de mare la alta banca precum si creditul. Nu vreau sa mai aud de ei. Am cerut expres sa fiu contactata prin telef de ei. Mutenie totala. Din nou sunt îngrozita. Nu stiu ce sa fac !

  12-06-2017

  C ACristian Alupoaie
  Card de credit de la ING

  Am cardul de credit de p

  Am cardul de credit de peste 2 ani de zile, am rulat peste 6000 ron pe el si nu am avut niciodata nici o problema. Intotdeauna am avut grija sa pun sumele la timp singura problema pe care am avut-o cu internet banking este ca nu pot face o plata recurenta de pe contul de debit pe contul de credit.

  29-05-2017

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie