Opinii clienti ING

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

ING - Probleme diverse

10 Aprilie 2018

Voiam sa va anunt ca am aflat cu ce firma de call center, pentru reprezentanti suport clienti lucreaza ING BANK. Este vorba despre dubioasa firma americana, Computer Generated Solutions sau prescurtat CGS, cu sedii in Bucuresti, Cluj, Brasov, Iasi, Timisoara, Sibiu etc. Mai jos aveti adresa lor de internet, puteti sa ii sunati direct daca mai discutati cu un operator call center care raspunde la telefon in numele ING si va inchide telefonul in nas. http://romania.cgsinc.com/despre-noi/

Marian Marian (Bucuresti, Bucuresti)

ING - Mesaje pentru alti utilizatori

08 Aprilie 2018

Au inceput sa se prosteasca. Au introdus abuziv si ilegal un comision de retragere, mare atentie, de la propriile bancomate, de 3 lei. Deci 3 lei comision la propria banca, nu la bancomatul altei banci. Deci asta e camata, mie nu imi convine sa mi se perceapa camata, asta e camata deja, de exemplu la 10 lei retrasi sa mi se perceapa 3 lei, deja e 30% din toata suma, in conditiile in care platesc comision lunar de 12 lei si sunt transparent. Bancomatele nu prea mai elibereaza sau in unele locuri nu mai elibereaza deloc bancnote de 5 lei, doar de 10 lei sau peste. Nu au un numar de telefon pe site afisat transparent si public pentru secretariatul de la sediul lor principal din Calea Victoriei, adica in Bd. Iancu de Hunedoara, nr lor central 0 21 222 16 00 te redirectioneaza tot la serviciul de call center, 2464, aflat in urmatoarele puncte de lucru din tara: Sibiu, Cluj, Brasov, unde habarnistii aia de operatori ai lor, platiti bine din comisioanele de la bancomat, nu stiu sa te indrume nicaieri, habar nu au cum arata sediul bancii din Bucuresti in numele careia lucreaza firma lor de call center, sau pentru care lucreaza ei, afiseaza o ipocrizie de nedescris prin formula: "eu incerc sa va ajut", iti cer CNP-ul mai ceva ca procurorii , cand ceri sa discuti cu sefii lor, se aude pe inregistrare ca ii cheama la telefon, apoi revin si spun ca nu se poate, ba iti recomanda , daca nu-ti convine, sa iti inchizi contul si sa pleci. Rog sa ma contactati ca sa ii chemam impreuna intr-o comisie de disciplina ASF, putem verifica si o inregistrare din data de 26 martie , in care se aude ca eu i-am chemat la telefon seful supervizor al operatorului cu care m-am certat, operatorul il striga pe supervizor, apoi spune ca nu se poate si imi inchide telefonul in nas. As dori sa verificam pe aceasta cale cu ce firma de call center lucreaza banca ING ,firma care are puncte de lucru in diferite orase din tara. Bataie de joc.

Marian Marian (Bucuresti, Bucuresti)

ING - Credit Prima casa

21 Februarie 2018

Am apelat la ei deoarece in mai 2017 erau printre singurii cu fonduri. Am dus actele, a venit evaluatorul f repede, a durat analiza aprox 1 sapt. Dupa analiza au constatat o mica "problema' din punctul lor de vedere si din acest motiv am mai asteptat 1 sapt ca sa se analizeze din nou. Dosarul a plecat la fond in aprox 3 sapt (daca nu era cu problema pleca in 2 sapt). Nu am avut nici o intoarcere de la fond pt ca mi-au cerut inainte sa expire sa refact actele necesare pt a nu ajunge la fond expirate. Ma bucur mult ca am ales ING!!

paula n.. (Constanta, Constanta)

ING - Credit ipotecar/ imobiliar

17 Ianuarie 2018

Am avut o experienta foarte placuta cu creditul ipotecar de la ING. Dupa 2 experiente neplacute cu alte doua banci: BCR banca la care am avut credit anterior la un apartament pe care l-am vândut - angajati foarte slab pregatiti, se consulta între ei pentru a-si putea rezolva situatia. Am stat 3 saptamâni pentru un acord vânzare, dupa nenumarate drumuri la banca fara a-mi putea da un termen în care se elibereaza..bineînteles ca a fost facut gresit si..alte drumuri pentru a elibera un nou acord corect. A doua experienta neplacuta am avut-o cu Cec Bank, banca care a acordat creditul cumparatorului apartamentului vândut. Creditul a durat 2 luni din ziua în care am semnat antecontractul pana în ziua în care mi s-au virat banii pe apartament..cu mult stres si angajati comunisti care baga doar bete in roate. În final, dupa ce am finalizat vânzarea, aveam avans dat la un alt apartament pe care am decis sa-l cumpar prin credit ipotecar prin ING. Am depus actele la banca într-o zi de marti(act dobândire imobil, CF informare, RLV, certificat energetic), miercuri s-a facut evaluarea si..joi am primit raspuns de la banca cu aprobarea creditului. S-a cerut CF autentic si..tot într-o marti, la o s?pt?mân? de când am depus actele am semnat contractul de vânzare cumparare la notar. Felicitari doamnelor de la ING Baia Mare, sucursala progresului pentru profesionalismul de care au dat dovada. Nici acum nu îmi vine sa cred ca s-a întâmplat totul într-un timp atât de scurt, dupa experientele avute anterior.

Lucian Anonim (Baia Mare, Maramures)

ING - Card de credit

04 Decembrie 2017

In luna Decembrie 2015 mi s-a sustras de pe card contravaloarea a 30 $. La acea vreme nu aveam activat serviciul SMS alert.Am observat frauda dupa 3 zile,am facut sesizare si dupa 20-30 zile am primit suma înapoi.Pe 30 Noiembrie anul curent mi s-a sustras de pe card suma de 412.12 ron insa având activat serviciul SMS alert am primit SMS ca as fi aprobat o tranzactie de 670 yeni chinezesti.Pe data de 04.12.2017 banca m-a instiintat ca a facut plata pe care eu am reclamat-o ca fiind frauduloasa.Din punctul meu de vedere este o banca total nesigura si nu recomand!!!!!!!!

GHEORGHE GARTU (Bacau, Bacau)

ING - Credit ipotecar/ imobiliar

16 August 2017

Am cumparat un imobil care are facut un open space. Dupa ce Brd ne-a tinut cu vorba vreo 5 sapt, dosarul ne-a fost respins,pt acest motiv,desi initial ne spusesera ca nu e nicio problema. Riscam sa pierdem apartamentul ideal pt nevoile noatre,situat intr-o zona f buna. Am avut noroc ca fostii proprietari au decis sa ne astepte. Am luat de la capat toata procedura,de data aceasta,cu ING BANK. F prompti,corecti fata de noi,f rapizi. In 2 sapt am avut creditul aprobat. Banii virati a 3 a zi lucratoare dupa semnarea contractului de v-c. Recomand cu incredere!

Monica Surdeanu (Braila, Braila)

Inapoi sus