Opinii clienti ING

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

ING - Card de debit

11 Septembrie 2018

Atunci când se acordau credite pe banda rulanta,am avut proasta inspiratie de a contracta un împrumut de la BRD.Intre timp, guvernantii României,in frunte cu,, Comandantul Suprem" au taiat salariile. Eu,card de salariu la ING,care jecmanesc oamenii, sotul card BRD.S-a ajuns in situatia de a nu mai putea achita lunar ratele,am ajuns pe mâna Executorului Judecatoresc. Acum, atât eu, cât si sotul,avem poprire pe Statul de plata de la servici,dar banii îi încasam,cu ce mai ramânem,pe card. Cei de la ING si-au încasat timp de 15 luni cota parte din salariul meu,dar au ,,uitat" sa depuna popririle in contul Executorului. Acum,am poprire si la servici si îmi mai opresc, înca o data cei de la ING. O mizerie de legi facute de ING,pe care,cu siguranta îi voi actiona în Judecata. Stimati bankeri,pe spatele prostimii va încasati veniturile. E nevoie sa ajung la CEDO,ajung. De 2 zile incerc sa-mi ridic bruma de bani ramasa,dar nu se poate, ca trebuie sa va umpleti voi burtica si buzunarele. Rusine sa va fie!

Florentina Enache (Ploiesti, Prahova)

ING - Card de credit

27 Iulie 2018

Angajatii sunt ok - analistii de contracte sunt incompetenti care fac lucrurile cu dubla masura. Pentru motive fara acoperire si pur subiective dau rezolutii de analiza dosar diferite pentru aceleasi situatii: daca primesc de la persoane frustrate (de la alte banci), pentru ca li s-a facut reclamatie, informatii denaturate, analizele de dosare sunt respinse fara motive justificate (este vorba de persoane fara nici o abatere bancara desi are multe servicii in trecut). Creditele cpe aceeasi suma au rate lunare mult mai mari decat la Pancpost sau la Banca Transilvania desi salariul se incaseaza la ING si exista si contract pe firma angajatoare cu reducere la creditare. MINCIUNI SI INSELACIUNI - va pot prezenta dovezi cu stampila bancii ING

Olaviu Opinca (Bucuresti, Bucuresti)

ING - Refinantare credit

26 Iulie 2018

Pentru inceput sa va spun situatia mea. Sunt in cincediu crester copil de 6 luni. Am primit un apel telefonic de la ING cu sugestia sa fac refinantare. I am explicat situatia si a spus sa ma duc la sucursala sa vorbesc. Asta am si facut. Mi am luat baiatul, deoarece nu am cu cine sa l las, si m am dus la sucursala. M a intrebat tantica ce indemnizatie iau ....etc. a spus ca este ok sa ii aduc actele. Am alergat la fostul loc de munca dupa adeverinta, am facut copiile necesare, mi a luat jumate de zi si cu copilul dupa mine, i am adus actele care adevereau ce i am spua mai devreme referitor la suma de bani care i iau.....si.....imi spune ca nu se poate face refinantare. Nu ma deranja sa mi spuna de la bun inceput ca nu se poate. Dar sa ma plimbe de pomana numai in romania se poate.

Andreea Grigorov (Bucuresti, Bucuresti)

ING - Cont curent

06 Iunie 2018

Dupa experienta urata cu UniCredit, am incercat ING. Daca as putea sa le dau 10 cu felicitari asa as puncta tot. Doamna care s-a ocupat a fost extrem de eficienta si amabila. Mi-a explica clar tot, am primit pe loc cardul. Mai apoi m-a invatat aceeasi doamna cum sa-mi instalez pe telefon aplicatie de HomeBank, plus avantajele pe care le mai puteam primi. De 3 luni am inceput sa lucrez cu ING si nu incetez sa ma minunez zilnic cat de perfect e sistemul. In orice moment imi deschid telefonul si vad cati bani am, pot sa-i organizez catre un cont de economii, pot sa-mi platesc facturile si pot sa retrag fara comision de la orice automat, indiferent de banca. Sistemul e minunat de clar, costurile sunt minime. Ulterior am mai solicitat inca un card pe acelasi cont, l-am primit pe loc. Nu, nu e reclama, asta este pentru mine ING. Nu am absolut nimic de reprosat, cand o sa am o sa scriu.

Liliana Stefan (Galati, Galati)

ING - Card de debit

04 Iunie 2018

Daca va scriu ca sunteti incompetenti, nu va jignesc suficient, dar o sa scriu sa vada toata lumea cum eliberati voi un card in 6LUNI!!! Baaa, SASE LUNI DE ZILE!!! M-ati plimbat intre sucursale timp de 6 luni ca sa-mi spuneti, dupa ce m-ati dat afara din unitate sambata la ora 13:05 (pentru ca cele 5 minute pana la ora inchiderii le-am petrecut pe afara batand in usa, ca deh.. n-aveam card sa-mi deschid) ca nu-l gasiti! Sunteti de ras!

Mihai Copoeru (Bucuresti, Bucuresti)

ING - Credit nevoi personale

24 Aprilie 2018

Detin la dansii un cont de firma, am fost in sediu sa iau un credit de nevoi personale, si doamna din sediul din brasov-cerna, foarte vehementa a zis ca banca ing nu tine cont daca ai cont de firma (chiar daca am rulat pana in prezent aproximati 1mil ron) si ei nu negociaza deloc dobanda. Ei de la sfarsit de luna o sa ramana fara un client...prefer sa platesc o taxa de administrare cont mai mare cu 10-15% dar sa imi pot negocia achizitiile de credit.... nu unul e prost si unul destept...

marcel nicolae aga (Brasov, Brasov)

Inapoi sus