Vocea clientului ING - Credit Prima casa

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

ING - Credit Prima casa

28 August 2019

Am avut mai multe tentative de colaborare cu ING pentru programul prima casa, atat din perspectiva de cumparator cat si de vanzator. Ca si cumparator am avut marea neplacere de a realiza ca mai multi consultanti ING din trei sedii diferite din Timisoara nu cunosc deloc legislatia in domeniu si am primit informatii eronate. Trei sedii cu trei informatii diferite... iar drept urmare datorita "fidelitatii" am pierdut ocazia de a cumpara imobilul. Ca si vanzator, dosarul prima casa a ajuns la fond dupa o luna jumatate de la semnarea antecontractului, deoarece angajatii bancii au vazut ca pe unul din documente era gresita adresa imobilului abia dupa 30 de zile de la semnarea antecontractului. Mai grav este ca angajatul bancii de la sucursala Oradea nu stia obiectul contractului si ca urmare nici cei de la biroul de credite ING Bucuresti denumit generic "Bucurestiul" nu avea de unde sa-l stie ...si ca urmare s-au apucat sa modifice actele eronat... ceea ce a indus o intarzierea de o luna si jumatate. Eu ne avand relatii contractuale directe cu a ING in acest caz dar fiind un client ING destul de vechi nu ma asteptam chiar la un asemenea grad de incompetenta si nepasare. Ce este si mai important este ca angajata ING Oradea nu se simte vinovata. Au mai fost si altele... dar nu tin de prima casa. Ca urmare impreuna cu familia ma gandesc serios sa incetez orice colaborare cu ING in viitorul apropiat.

Cristian Luncan (, )

ING - Credit Prima casa

21 Februarie 2018

Am apelat la ei deoarece in mai 2017 erau printre singurii cu fonduri. Am dus actele, a venit evaluatorul f repede, a durat analiza aprox 1 sapt. Dupa analiza au constatat o mica "problema' din punctul lor de vedere si din acest motiv am mai asteptat 1 sapt ca sa se analizeze din nou. Dosarul a plecat la fond in aprox 3 sapt (daca nu era cu problema pleca in 2 sapt). Nu am avut nici o intoarcere de la fond pt ca mi-au cerut inainte sa expire sa refact actele necesare pt a nu ajunge la fond expirate. Ma bucur mult ca am ales ING!!

paula n.. (Constanta, Constanta)

ING - Credit Prima casa

02 Mai 2017

Am ales sa imi iau un credit Prima Casa de la ING deoarece am salariul la ei, si... ma gandeam ca sunt ok... Dar din pacate nu. Dupa ce dosarul a stat la analiza cam o luna la Bucuresti, a ajuns intr-un final la fond. Acolo dupa 2 saptamani au luat dosarul in analiza si dupa 7 minute au returnat dosarul la banca deoarece era incomplet. Asta s-a intamplat dimineata la 9. Timp de o zi jumate nu m-a contactat nimeni de la ING, iar eu am incercat sa iau legatura cu ei pe toate canalele posibile (am sunat la agentie si la call center, dar nimic). Imi era extrem de urgent deoarece in 2 zile imi expira antecontractul, iar vanzatorul nu era dispus sa prelungeasca fara sa fie sigura ca creditul este aprobat. In cele din urma am renuntat la dosar, si mi-am promis sa nu mai lucrez cu ei niciodata. Din pacate nu am vazut parerile altora inainte sa apelez la serviciile ING... dar daca sunteti pe ganduri sa apelati la ei... credeti-ma... la cat stres am mancat din cauza lor... nu merita. Faptul ca nu au destui functionari la analiza dosarelor (probabil sa reduca din cheltuieli), neatentia lucratorilor din banca si lipsa totala de transparenta si comunicare sunt lucrurile cu care ING-ul se poate mandri.

Adrian Marius (Oradea, Bihor)

Inapoi sus