Opinii clienti ING

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

ING - Card de credit

06 Octombrie 2018

la ing am avut un card de cumparaturi si dupa un an a bagat dobinda spunindu im ,, ca s a terminat produsul " parca i piine sa se termine, am un card de debit si mi se dadea dobinda la banii din cont , acum nu mi mai da ,dar imi ia comision cind imi intra banii in cont, plateam facturile prin serviciu plati expres la ing , l au desfiintat ,constat ca ne face tot mai complicate tranzactiile bancare si incearca sa ia tot mai multi bani! ma gindesc sa renunt la ei , dar daca dau peste niste hoti mai mari !creditul in euro are o dobinda de 3 ori mai mare ca in Germania ,de ce dace este aceeasi valuta ?

viorel costin (Bucuresti, Bucuresti)

ING - Credit nevoi personale

04 Octombrie 2018

Lipsa cominicare, mesaje eronate din partea companiei de recuperare.

Nicoleta Anghel (Topoloveni, Arges)

ING - Card de credit

04 Octombrie 2018

Am vrut sa achizitionez o cumparatura in rate si ma trimit cei de la magazin la ing ca se face card de credit pe loc .... surpriza , trebyie sa aduc acte constatatoare si mai mult trebuie sa astept 3 zile lucratoare, ok am zis ... astept..., trimit mail cu actele cerute ( contract de munca +acte aditiinale) si nu primesc confirmare , a doua zi sun, nu mi se raspunde la telefon... ii trimit mesaj pe whatsup si imi spune ca e libera si ca o sa roage un coleg sa depuna actele si mai dureaza inca vreo 5 zile... Cine ne-a trimis la ing pt acest card a spus ca lui ia facut cardul pe loc, ce sa inteleg? Care minte?Si unde mai pui ca sunt si taxe de administrare de 150 lei... eu va intreb imeneste , in clipa de fata cu toate actele depuse pot sa renunt la acest card? Sa nu il mai vreau pur si simplu...astept raspuns , multumesc !

Marian Augustin Raus (Brasov, Brasov)

ING - Mesaje pentru alti utilizatori

26 Septembrie 2018

a devenit o banca autoritara care cica face sondaje de opinie printre clienti. adevarul ca nu am auzit de asa ceva. cea mai recenta jmecherie de tip comunistoid e obligativitatea schimbarii parolei la homebank din litere cifre si caractere speciale in doar 5 cifre. cica e mai sigur. cand vorbesti cu angajatii nu stiu sa justifice decat iti repeta tamp acelasi lucru invatat de la sefii lor. parca esti la un ghiseu si vorbesti cu un bugetar ce iti repeta articole din lege indiferent de situatia ta. exact chestia aioa cu jandarmul care te amendeaza abuziv si tot iti repeta acelasi articol dintr-o lege ce nu o intelege. bun azi am primit un mail ca cica pt bunastarea si optimizarea clientilor se inchid ghisee cu plati cash. stim ce atm bune au. si se inchid paypointurile din sedii, platile expres. chestiile alea faine unde scanai factura si dadeai cu cardu. adio. da se baga modernism cu forta. o sa platesti cu mobile scan. adica banca a devenit elitista numa la public cu telefon bengos se adreseaza. asa ca draga clientule ing dute ia un s10 ca sa mai poti beneficia de binefacerile ing. btw o sa apara chestia aia inervanta pe care toti corporatisti o cunosc cu schimbatul parolei la 3 luni asa ca sa inebuneasca clientu retinand la parole. de parca nu ar fi banii lui. cum ar fi sa va intrebe portofelu de cate ori al deschideti parola si sa o schimbati mereu? zau ca inteleg psdisti astia ce se opun la civilizatia asta.

Cristian Mercea (Timisoara, Timis)

ING - Card de debit

11 Septembrie 2018

Atunci când se acordau credite pe banda rulanta,am avut proasta inspiratie de a contracta un împrumut de la BRD.Intre timp, guvernantii României,in frunte cu,, Comandantul Suprem" au taiat salariile. Eu,card de salariu la ING,care jecmanesc oamenii, sotul card BRD.S-a ajuns in situatia de a nu mai putea achita lunar ratele,am ajuns pe mâna Executorului Judecatoresc. Acum, atât eu, cât si sotul,avem poprire pe Statul de plata de la servici,dar banii îi încasam,cu ce mai ramânem,pe card. Cei de la ING si-au încasat timp de 15 luni cota parte din salariul meu,dar au ,,uitat" sa depuna popririle in contul Executorului. Acum,am poprire si la servici si îmi mai opresc, înca o data cei de la ING. O mizerie de legi facute de ING,pe care,cu siguranta îi voi actiona în Judecata. Stimati bankeri,pe spatele prostimii va încasati veniturile. E nevoie sa ajung la CEDO,ajung. De 2 zile incerc sa-mi ridic bruma de bani ramasa,dar nu se poate, ca trebuie sa va umpleti voi burtica si buzunarele. Rusine sa va fie!

Florentina Enache (Ploiesti, Prahova)

ING - Card de credit

27 Iulie 2018

Angajatii sunt ok - analistii de contracte sunt incompetenti care fac lucrurile cu dubla masura. Pentru motive fara acoperire si pur subiective dau rezolutii de analiza dosar diferite pentru aceleasi situatii: daca primesc de la persoane frustrate (de la alte banci), pentru ca li s-a facut reclamatie, informatii denaturate, analizele de dosare sunt respinse fara motive justificate (este vorba de persoane fara nici o abatere bancara desi are multe servicii in trecut). Creditele cpe aceeasi suma au rate lunare mult mai mari decat la Pancpost sau la Banca Transilvania desi salariul se incaseaza la ING si exista si contract pe firma angajatoare cu reducere la creditare. MINCIUNI SI INSELACIUNI - va pot prezenta dovezi cu stampila bancii ING

Olaviu Opinca (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus