Opinii clienti ING

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

ING - Cont curent

07 Martie 2017

Specific Romaniei:am atras noi clienti ING in cadrul unei campanii,urma sa primesc 50 ron pentru fiecare.Persoanei recomandata i s-a spus de catre ofiterul bancar ca nu este necesara rularea sumei minime de 700 ron/luna deoarece va incasa salariul.Am intrebat si eu de rulaj,mi s-a dat acelasi raspuns.Ei a primit 50 ron,mie nu pentru neindeplinirea conditiei impusa lui.Unde am gresit eu?

Adrian Paici (Constanta, Constanta)

ING - Card de debit

19 Februarie 2017

Oribil! Nu recomand nimanui, angajatii acestei banci care parea fiind printre singurele cu adevarat serioase, te mint in fata ca nu ti se percep comisioane si taxe administrare cont, daca-ti pui salariul la ei, dar cand te decizi sa faci acest lucru, surpriza! Constati ca au fost doar minciuni ca sa te pastreze in continuare ca "bun de plata"! Deci atentie mare la escrocheriile lor! Nu recomand.

Buda Cristina (Bucuresti, Bucuresti)

ING - Credit nevoi personale

06 Octombrie 2016

ING mi se pare cea mai moderna banca. Spun asta pt ca prin Home Bank poti face orice plata,virament,vizualizare extras direct de pe telefonul mobil. Functionarii call center sunt super amabili si pregatiti. Eu am avut o poprire pe cont si in urma unei singure conversatii telefonice ei mi-au facut plata la trezoreria la care aveam datorie,fara formulare,fara vizite la banca doar cu acordul meu. Mai mult,am credit la ei si intr-adevar daca nu ai banii in cont la momentul scadentei ratei de credit ti se percep penalizari insa poti evita usor treaba asta daca data retragerii coincide cu data incasarii venitului. Ei sunt foarte corecti (nu au comisioane umflate/nejustificate) si asteapta ca si tu sa fii la fel. Creditul meu are dobanda fixa si fiecare rata retinuta de pana acum coincide cu scadentarul primit de la ei. Am optat si pt asigurare (medie 25 lei/luna) pt ca nu se stie niciodata. Mie imi place banca asta fara cozi si ghisee,cu comunicare buna si oameni de buna credinta.

Gache Balaskas Christiana (Bucuresti, Bucuresti)

ING - Credit ipotecar/ imobiliar

30 Iunie 2016

O experienta neplacuta...si cam atat...nu cred..de fapt sint convinsa ca nu voi mai apela la serviciile lor. Nu recomand aceasta banca.

Lidia Bradea (Brasov, Brasov)

ING - Credit ipotecar/ imobiliar

01 Iunie 2016

Experienta extrem de urata. Nu pot spune decat ca nu a fost facuta de profesionisti. Un credit imobiliar care are garantieun imobil de 3 ori mai scump nu cred ca are nevoie de ipoteca pe bunuri mobile. Este experienta maxim de urata care m-a determinat la rambursarea credit si decizia de sista colaborarea cu aceasta banca

Viola Maria Popov (Pitesti, Arges)

ING - Prima casa

04 Mai 2016

Buna ziua, Fiul meu lucreaza la IBM si a depus actele in ianuarie pentru prima casa deoarece la aceasta "banca" au cardurile de salarii ,insa de aici a pornit dezastrul. A dat peste o persoana slab pregatita pentru functia care o ocupa si am ajuns in ziua de astazi sa i se comunice ca nu mai sunt fonduri si ramane in asteptare. mentionez ca dosarul a fost trimis catre centrala dupa aproape trei luni. partea proasta este ca a dat avansul catre dezvoltator si acesta nu mai este dispus sa prelungeasca mai mult de o luna. in acest timp el sta si isi prelungeste chiria de pe o luna pe alta ceea ce nu este tocmai confortabil. Intrebarea mea este daca pot sa ma adresez altei banci serioase si cum recuperez cheltuielile deoarece a fost facuta cea mai proasta alegere cu aceasta banca. Sincera sa fiu eu am fost si am intrebat la banca Transilvania pentru acest credit unde am primit o simulare si cu specificatia ca in maxim o luna se rezolva. Mentionez ca actele au fost depuse de fiul meu - Anghel Adrian Alexandru la o sucursala ING Bucuresti si din acest motiv am trecut datele lui de contact. in cazul in care se poate primi un raspuns.

adrian alexandru anghel (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus