top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre toate produsele ING

ING

Scor: 2.5 | 136 recenzii

Scrie o recenzie

Produse ING
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  L BLidia Bradea
  Credit imobiliar de la ING

  O experienta neplacuta..

  O experienta neplacuta...si cam atat...nu cred..de fapt sint convinsa ca nu voi mai apela la serviciile lor. Nu recomand aceasta banca.

  30-06-2016

  V PViola Maria Popov
  Credit imobiliar de la ING

  Experienta extrem de ura

  Experienta extrem de urata. Nu pot spune decat ca nu a fost facuta de profesionisti. Un credit imobiliar care are garantieun imobil de 3 ori mai scump nu cred ca are nevoie de ipoteca pe bunuri mobile. Este experienta maxim de urata care m-a determinat la rambursarea credit si decizia de sista colaborarea cu aceasta banca

  01-06-2016

  A Aadrian alexandru anghel
  Prima casa de la ING

  Buna ziua, Fiul meu luc

  Buna ziua, Fiul meu lucreaza la IBM si a depus actele in ianuarie pentru prima casa deoarece la aceasta "banca" au cardurile de salarii ,insa de aici a pornit dezastrul. A dat peste o persoana slab pregatita pentru functia care o ocupa si am ajuns in ziua de astazi sa i se comunice ca nu mai sunt fonduri si ramane in asteptare. mentionez ca dosarul a fost trimis catre centrala dupa aproape trei luni. partea proasta este ca a dat avansul catre dezvoltator si acesta nu mai este dispus sa prelungeasca mai mult de o luna. in acest timp el sta si isi prelungeste chiria de pe o luna pe alta ceea ce nu este tocmai confortabil. Intrebarea mea este daca pot sa ma adresez altei banci serioase si cum recuperez cheltuielile deoarece a fost facuta cea mai proasta alegere cu aceasta banca. Sincera sa fiu eu am fost si am intrebat la banca Transilvania pentru acest credit unde am primit o simulare si cu specificatia ca in maxim o luna se rezolva. Mentionez ca actele au fost depuse de fiul meu - Anghel Adrian Alexandru la o sucursala ING Bucuresti si din acest motiv am trecut datele lui de contact. in cazul in care se poate primi un raspuns.

  04-05-2016

  V Avioleta anghel
  Credit imobiliar de la ING

  Buna ziua, Fiul meu luc

  Buna ziua, Fiul meu lucreaza la IBM si a depus actele in ianuarie pentru prima casa deoarece la aceasta "banca" au cardurile de salarii ,insa de aici a pornit dezastrul. A dat peste o persoana slab pregatita pentru functia care o ocupa si am ajuns in ziua de astazi sa i se comunice ca nu mai sunt fonduri si ramane in asteptare. mentionez ca dosarul a fost trimis catre centrala dupa aproape trei luni. partea proasta este ca a dat avansul catre dezvoltator si acesta nu mai este dispus sa prelungeasca mai mult de o luna. Intrebarea mea este daca pot sa ma adresez altei banci serioase si cum recuperez cheltuielile deoarece a fost facuta cea mai proasta alegere cu aceasta banca. Sincera sa fiu eu am fost si am intrebat la banca Transilvania pentru acest credit unde am primit o simulare si cu specificatia ca in maxim o luna se rezolva. mentionez ca actele au fost depuse de fiul meu - Anghel Adrian Alexandru la o sucursala ING bucuresti

  04-05-2016

  R KRadu Kovaci
  Prima casa de la ING

  Cum nu se pot sterge com

  Cum nu se pot sterge comentariile anterioare, ma simt dator sa precizez. Am dosarul aprobat de Fondul de garantare si astept sa semnez ultimele acte cu banca. Vreau sa ii multumesc doamnei care este team leaderul sucursalei unde am facut aplicatia de credit ca mi-a luat in seama petitiile si plangerile si s-a ocupat personal de dosarul meu. Revin cu un comentariu pozitiv, dupa ce se finalizeaza toata tranzactia.

  29-04-2016

  R KRadu Kovaci
  Prima casa de la ING

  Am solicitat un credit P

  Am solicitat un credit Prima Casa din luna ianuarie si mi-a expirat deja de 2 ori antecontractul de vanzare cumparare. Angajatii ING m-au convins sa contractez si un credit de nevoi personale pentru a achita avansul de 5% si dupa numeroase petitii si plangeri nu au rezolvat nimic, i-am amenintat cu televiziunea si actiunea in instanta deja, fiind 3 luni de cand am aplicat. Am dosarul blocat la Fondul de garantare cu status in analiza de o luna deja, si am solicitat bancii sa puna mana pe telefon si sa contacteze fondul dar din motive numai de ei stiute refuza sa efectueze acel apel telefonic invocand tot felul de scuze. Raspunsuri ambigue, va tinem la curent, speram sa se rezolve.

  25-04-2016

  O MOvidiu Mateescu
  Credit imobiliar de la ING

  Buna ziua, Am un cred

  Buna ziua, Am un credit ipotecar ("Prima Casa") la ING acordat in mai 2015. In data de 21.03.2016 am fost intr-o agentie ING, alta decat cea care mi-a acordat creditul. Aici am solicitat sa fac o plata anticipata (suma era deja depusa in contul curent) cu DIMINUAREA PERIOADEI. Aici mi s-a explicat ca nu se poate si ca trebuie sa merg sa fac o cerere in agentia care mi-a acordat creditul, pe motiv ca fiecare agentie lucreaza ca franciza si are clientii ei, samd. In data de 25.03.2016 m-am prezentat in agentia care mi-a acordat creditul si am facut cererea respectiva, aceasta urmand a fi "procesata" de "office". Pana la data de 31.03.2016 cerea nu a fost "inca" "procesata" de catre "office" pe motiv ca, in cazul in care se solicita scaderea perioadei, "procedura este mai delicata", ca sa citez persoana de la relatii cu clientii. In schimb, atat angajatii din agentie cat si cel de la relatii cu clientii mi-au spus ca in cazul in care solicitam diminuarea ratei cererea ar fi fost rezolvata pe loc si mi-au promis ca voi fi contactat in momentul in care cererea mea va fi procesata voi fi contactat de catre agentie. Trebuie sa mentionez ca suma pe care doresc sa o platesc anticipat este egala cu 5 rate lunare, dar efectul la sfarsitul platii creditului este de 12 rate lunare (adica termin de platit creditul cu un an mai devreme iar banca nu mi incaseaza dobanda echivalenta cu suma a 7 rate lunare), deoarece componenta de principal din rata in acest moment este de aproximativ 40% din rata. In cazul in care as alege diminuarea ratei, reducerea dobanzii in valoare absoluta este, din punctul meu de vedere, nesemnificativa in raport cu situatia in care aleg diminuarea perioadei. Comentariile sunt de prisos...

  31-03-2016

  T CTurcitu Cristina
  Cont curent de la ING

  Mama mea a deschis un co

  Mama mea a deschis un cont de pensie la ING Otopeni, unde i s-a spus ca banca se va ocupa integral de procesul transferului de pensie si de dosar, ca in 2-3 luni va intra pensia, ca nu exista comisioane si ca totul va fi ok. Dupa 3 luni, sunam si tonul devine obraznic si arogant, in sensul ca -citez- "Nu mai este problema bancii, duceti-va la casa de pensii!" . Dupa inca 3 luni, stupoare: angajatii bancii - nu numai ca NU s-au ocupat de dosar si de transfer, dar au arhivat dosarul in arhiva bancii , astfel incat mama mea putea sa stea si 5 ani, ca tot nu i se transfera pensia in cont! Ba mai mult, dupa 3 luni, banca a inceput perceperea unui comision, ca deh, asa stie ING sa trateze un pensionar! A inceput o "lupta" a telefoanelor inchise in nas, a unor sesizari ignorate zile intregi, a unei secretomanii ridicole in privinta unei informari corecte daca s-au aplicat sau nu sanctiuni persoanelor responsabile de bataia de joc provocata timp de 6 luni de zile unui pensionar. RUSINE!

  23-02-2016

  M SMihaela Suciu
  Refinantare credit de la ING

  Mai intai sa spun experi

  Mai intai sa spun experienta mea cu OTP Bank la care aveam credit si card de salariu, in urma cu aproximativ 2 saptamani am fost la OTP Bank pentru a face o refinantare si mi-au respins refinantarea pe motivul ca apar in baza de date cu niste datorii.. bun, am fost intr-un final la cei de la ING Bank auzind reclama care se aude de ceva timp la tv. O domnisoara foarte amabila " Buna ziua cu ce va putem ajuta " i-am spus ca vreau sa fac o refinantare si sa trec cu cardul de salariu la ING Bank, a verificat totul ok, apaream cu ceva in baza de date dar a fost totul ok, mi-a spus ca nu este nici o problema ca se rezolva, pe scurt, astazi am fost la ING mi-a facut cardul pe loc, mi-au spus sa revin mai incolo dar nu am reusit pentru ca a trebuit sa ajung la munca si am ajuns a 2-a zi la ei, m-au trimis la OTP sa iau un extras de cont, m-am intors inapoi am semntat actele si imediat am primit mesaj pe telefon ca s-a aprobat creditul si ca am banii in cont. Treaba a mers foarte repede, dobanda avantajoasa, personal de nota 10 din toate punctele de vedere, foarte bine instruit nu am ce le reprosa, mi-au explicat totul ca la carte. Am avut o experienta foarte placuta cu aceasta banca, sper sa ramana o colaborare buna pe viitor !

  30-12-2015

  I CIon Chirita
  Credit nevoi personale de la ING

  La un credit de nevoi pe

  La un credit de nevoi personale luat pe data de 19, prima rata (integrala) a fost trasa automat din cont pe 20 (la mai putin de 24 ore de la acordare). Mesajul cu "creditul a fost aprobat...." a venit pe telefon dupa ce a fost luata prima rata.

  20-10-2015

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie