Opinii clienti CEC Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

CEC Bank - Credit auto

01 Martie 2018

Procedura a fost clara cat timp am discutat cu Ofiterul de credit (O persoana care chiar stia procedura chit ca venise de la o banca privata) si aprobarea creditului a fost ok trimitand documente prin email dupa depunerea dosarului. Insa problema a aparut la efectuarea plati, ofiterul de credit sa mutat in alta sucursala si am ramas pe cap cu "Sefa de agentie" care mi-a demonstrat ca nu e atenta la ceea ce doresc sa fac si nu mi-a explicat clar pasi platii. Astfel eu avand nevoie din momentul contractari sumei de credit pana la plata efectiva de o suma mai mica nu mi sa comunicat ca suma platita din credit trebuie sa fie trasa toata pentru plata masini. Iar la final Avans + credit + diferenta resurse proprii = suma masina eu am platit in felul urmator avans + credit + dif > val masini si nu au acceptat a trebuit sa fie exacta suma. Astfel a trebuit sa incurc dealerul cu storno la plati urma sa expire scadenta facturii etc... Oricum a 2 oara nu mai fac credit la aceasta banca CEC chit ca pot sa platesc si 1000E in plus la alta banca insa prefer sa fiu tratat cu respect pe bani si timpul meu.

Alexandru Nan (Bucuresti, Bucuresti)

Raspunsul CEC Bank

“Stimate domnule Alexandru Nan, Va multumim pentru timpul alocat postarii mesajului dumneavoastra pe site-ul www.conso.ro. Creditul AUTO solicitat de dumneavoastra este un produs destinat achizitiei de autoturisme, pentru care este necesar un aport propriu de minimum 20% din valoarea bunului. Valoarea creditului care se acorda de Banca se determina ca diferenta intre valoarea facturii si aportul propriu al clientului, suma fiind virata integral in contul furnizorului. In cererea de credit semnata de dumneavoastra ati optat pentru o valoare a creditului care implica un avans de 20%, aprobarea Bancii fiind in conformitate cu solicitarea dumneavoastra. Regretam orice inconvenient creat si va asiguram de intreaga noastra consideratie. Cu stima,

CEC Bank - Card de credit

20 Decembrie 2017

Am trecut cu salariul la CEC Bank in urma promisiunii ca voi putea sa fac descoperire de card pana la suma de.., in limita a ...salarii, fara impunerea unui venit minim. De asemenea mi s-a spus ca se iau in calcul si alte venituri suplimentare. In momentul in care am dorit sa beneficiez de acest lucru la un ghiseu, dupa ce ma incadram pentru suma 10.000 lei de descoperire(oricum nu doream atat) dupa doua zile de stat cate 3 ore pentru acte, suma s-a redus la 3.900. OK, era suficient, doream doar sa am posibilitatea in caz de, sa stiu ca pot lua bani in acest sistem. Pana la finalizare, dupa alte 3 ore, din cauza certificatului de casatorie, nu mi s-a mai dat nimic. Am accesat on line, unde o duduie foarte draguta m-a asigurat ca se poate. Ca se pot lua in calcul si alte venituri, inclusiv indemnizatia de persoana cu handicap. Dosarul dura pentru verificare cateva zile. Apoi, automat, mi-a replicat ca nu ma incadrez, fara nicio verificare de dosar, Problema este ca esti discriminat pentru ca esti persoana cu handicap. Am venituri totale si vechime mai mare in munca de cat alte persoane, fara probleme de sanatate, dar care au venituri mai mici si fara vechime in munca, pot beneficia si de imprumuturi si de descoperire card

eugenia Tarhon (Timisoara, Timis)

Raspunsul CEC Bank

“Stimata doamna Eugenia Tarhon, Pentru a beneficia de facilitatea de descoperit de cont trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii : -sa detineti un card de debit VISA ELECTRON/ MASTERCARD/Visa Classic in care sa se vireze salariul/pensia -angajatorul trebuie sa aiba contract de virare salarii la CEC BANK SA sau Cerere individuala de plata a salariului in cont bancar deschis la banca noastra, semnata de angajator. -In cazul incasarii salariului in cont de card in baza Cererii individuale de plata a salariului in cont bancar, banca acorda aceasta facilitate de descoperit de cont dupa cel putin doua luni de executare a instructiunilor de plata de catre angajator. -vechimea la locul de munca trebuie sa fie minim 3 luni, pentru persoane angajate pe perioada nedeterminata, iar pentru persoanele angajate pe perioada determinata vechimea la actualul loc de munca trebuie sa fie de minim 3 luni dar nu mai putin de 6 luni pana la expirarea contractului de munca. Pentru facilitatea de descoperit in cont, pentru persoanele care incaseaza salariul/pensia in cont de card, la calculul bonitatii se iau in considerare doar veniturile realizate si incasate din salariu/pensie. Cu stima ,”

CEC Bank - Credit nevoi personale

21 Noiembrie 2017

In sucursala din Baia Mare parca dosarul e blestemat pentru un credit de 10000 de lei . E deja la director de 2 saptamani , imediat 3 , dar nu este capabil sa il verifice , sa vada daca e aprobat sau nu . Mimozele din sucursala sunt deja trecute de a treia varsta , cand mi-am facut dosarul a trebuit sa imi modifice de 2 ori numele in sistem , ca e greu sa tasteze numele corect , nu isi dau deloc interesul . Acum , regret cu desavarsire ca am ales Cec Bank .

Gabriel Pop (Baia Mare, Maramures)

CEC Bank - Card de debit

08 Noiembrie 2017

Luni,06,11,2017 ,dupaamiaza,l-am insotit pe fiul meu,nevazator(Petculescu Eduard,39 ani) la CEC sediul din Camil Ressu 4 ,pentru a-si deschide un cont cu card atasat.Aici am fost poftiti de o doamna sa luam loc,si dupa cca.o jumatate de ora ne-a spus ca pentru nevazatori trebuie un aviz juridic,si prin urmare ,am plecat . Aceasta fapta,de a cere acte in plus,pentru ca este nevazator,si de al pune pe drumuri ,eu o numesc DISCRIMINARE.De ce a trebuit sa asteptam atita?,sa faca ce?Nu aveti Manual de Proceduri?Asa cum un nevazator nu poate sa citeasca un inscris,tot la fel nici un analfabet nu o poate face.De ce ii marginalizati?Consider ca acestor persoane li se pot citi cu glas tare actele ce trebuiesc semnate si apoi facuta mentiunea “ca i s-a citit inscrisul si ca cele auzite reprezinta vointa sa.”Asta daca vrem sa-i tratam ca pe niste oameni .

maria lazarescu (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Transfer international

21 Octombrie 2017

AM TRIMIS BANI DIN ITALIA PRIN MERIDIANA ATLASSIB SURORII MELE SI FUNCTIONARA DE LA CEC BANK NU I-A DAT PE MOTIV CA NU ERA CODUL BUN.SE COMPORTA CA SI CAND NU A AUZIT IN VIATA EI DE MERIDIANA .S-A INTAMPLAT LA SUCURSALA OLTENITA CALARASI

RODICA ANTOANETA ANGHEL (Oltenita, Calarasi)

CEC Bank - Credit nevoi personale

11 Septembrie 2017

Va salut ! De doua sapt.am aplicat pentru un credit de nevoi personale. La sucursala CEC bank unde s-a intocmit dosarul doamna a fost foarte amabila, si procedura de intocmire a dosarului a decurs excelent. Insa problema este cu BIROUL DE ANALIZA(Dambovita), unde imi tine dosarul de mai bine de doua sapt. fara sa-mi dea un rasp daca sunt, sau nu eligibil pentru un credit de nevoi personale.

Gheorghe-Alexandru Gheorghiescu (Targoviste, Dambovita)

Inapoi sus