Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Opinii clienti CEC Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

CEC Bank - Credit nevoi personale

21 Noiembrie 2017

In sucursala din Baia Mare parca dosarul e blestemat pentru un credit de 10000 de lei . E deja la director de 2 saptamani , imediat 3 , dar nu este capabil sa il verifice , sa vada daca e aprobat sau nu . Mimozele din sucursala sunt deja trecute de a treia varsta , cand mi-am facut dosarul a trebuit sa imi modifice de 2 ori numele in sistem , ca e greu sa tasteze numele corect , nu isi dau deloc interesul . Acum , regret cu desavarsire ca am ales Cec Bank .

Gabriel Pop (Baia Mare, Maramures)

CEC Bank - Card de debit

08 Noiembrie 2017

Luni,06,11,2017 ,dupaamiaza,l-am insotit pe fiul meu,nevazator(Petculescu Eduard,39 ani) la CEC sediul din Camil Ressu 4 ,pentru a-si deschide un cont cu card atasat.Aici am fost poftiti de o doamna sa luam loc,si dupa cca.o jumatate de ora ne-a spus ca pentru nevazatori trebuie un aviz juridic,si prin urmare ,am plecat . Aceasta fapta,de a cere acte in plus,pentru ca este nevazator,si de al pune pe drumuri ,eu o numesc DISCRIMINARE.De ce a trebuit sa asteptam atita?,sa faca ce?Nu aveti Manual de Proceduri?Asa cum un nevazator nu poate sa citeasca un inscris,tot la fel nici un analfabet nu o poate face.De ce ii marginalizati?Consider ca acestor persoane li se pot citi cu glas tare actele ce trebuiesc semnate si apoi facuta mentiunea “ca i s-a citit inscrisul si ca cele auzite reprezinta vointa sa.”Asta daca vrem sa-i tratam ca pe niste oameni .

maria lazarescu (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Transfer international

21 Octombrie 2017

AM TRIMIS BANI DIN ITALIA PRIN MERIDIANA ATLASSIB SURORII MELE SI FUNCTIONARA DE LA CEC BANK NU I-A DAT PE MOTIV CA NU ERA CODUL BUN.SE COMPORTA CA SI CAND NU A AUZIT IN VIATA EI DE MERIDIANA .S-A INTAMPLAT LA SUCURSALA OLTENITA CALARASI

RODICA ANTOANETA ANGHEL (Oltenita, Calarasi)

CEC Bank - Credit nevoi personale

11 Septembrie 2017

Va salut ! De doua sapt.am aplicat pentru un credit de nevoi personale. La sucursala CEC bank unde s-a intocmit dosarul doamna a fost foarte amabila, si procedura de intocmire a dosarului a decurs excelent. Insa problema este cu BIROUL DE ANALIZA(Dambovita), unde imi tine dosarul de mai bine de doua sapt. fara sa-mi dea un rasp daca sunt, sau nu eligibil pentru un credit de nevoi personale.

Gheorghe-Alexandru Gheorghiescu (Targoviste, Dambovita)

CEC Bank - Credit Prima casa

04 Septembrie 2017

Tot incerc sa achizitionez o casa inca din februarie prin cec bank. in prima situatia m-am izbit de evaziunea fiscala pe care vroiau sa o fac dezvolatatorii asa ca dosarul nu a mai fost trimis la bucuresti,iar in a doua situatie astept ca dosarul sa plece la bucuresti inca din 8 august 2017,cand a venit evaluatorul.fondul de garantare este rezervat,aprobat de acum cateva luni si e valabil pana in septembrie 2018,toate actele necesare sunt corecte si la zi de la A la Z.suntem in 4 septembrie si dosarul inca nu a fost trimis la bucuresti pentru analiza.antecontractul cu propietarul expira pe 15 septembrie.risc sa pierd si a doua casa,drept urmare sa caut o a 3-a casa.asta inseamna timp si bani pierduti in zadar.daca stiam ca asa stau lucrurile numai alegeam cec bank. personal nu recomand aceasta banca.

OANA SIRBU (Iasi, Iasi)

CEC Bank - Depozit la termen

12 Iulie 2017

Am avut un depozit timp de aproape 6 ani si cand am venit sa-l lichidez am aflat ca nu se mai plateste dobanda de peste un an fara sa fiu notificat de acest lucru. In plus am platit si o taxa de lichidare cont care variaza daca te duci azi sau maine. Nu recomand CEC Bank!

Florea Bogdan (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus