top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre toate produsele CEC Bank

CEC Bank

Scor: 2.4 | 347 recenzii

Scrie o recenzie

Produse CEC Bank
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  D RDelia Roman
  Cont de economii de la CEC Bank

  O experiență de toată jena

  Vreau să ridic banii bunicului și nu pot pentru că angajații CEC Bank nu doresc acest lucru. Nu recomand absolut nimănui această instituție. Sunt îngropați în hârtii până peste gât. Nu mai vreau să dau alte detalii pentru că efectiv, mă apucă toții nervii doar amintindu-mi bătaia de joc la care am fost supusă. Chiar doresc să mă contacteze cineva din partea CEC Bank. Cineva care o să ia în considerare și nu va bifa doar un alt client nemulțumit.

  05-01-2023

  M ȘMarian Șerban
  Credit nevoi personale cu ipoteca de la CEC Bank

  Incompetenta

  Am depus dosarul din luna mai la filialadinSăcele, Brașov. Au spus ca durează maxim o luna și jumătate. Au trecut mai mult de 2 luni și încă nu am un răspuns. Am trimis a doua adeverința deși nu ar fi trebuit, nu este vina mea ca a expirat. Sunt pe cale de a pierde 10 000 euro, bani munciți cu greu printre străini. Nu cer pomană, am făcut dovada ca sunt bun platnic și om de bună credință. Probabil CEC BANK are prea mulți clienți și nu mai au nevoie de alții. Din câte știu și am învățat, băncile trăiesc pe spinarea clienților, din dobânzi. De ce nu spun pur și simplu ca nu le plac creditele cu venituri din străinătate? Avem cu toții dreptul la un răspuns, fie el și nefavorabil. Nu știu dacă este vorba de incompetenta sau rea voința, dar cred ca meritam un răspuns.

  31-07-2022

  E SElena Stroe
  Internet banking de la CEC Bank

  Mobile banking

  Bună ziua. Este o mare păcăleală ca poți instala on line mobile baking. După instalare stai și aștepți pana mori sa fii contactat video de angajații CEC. Nu numai ca nu ești contactat video dar când suni la nr de tel, după ce aștepți cu orele sa prinzi un operator, acesta, când aude ce problema ai îți închide tel în nas. Sa va fie rușine. Nu ar trebui sa existe asa ceva. Ar trebui sa spuneți oamenilor adevărul nu sa va bateți joc de noi. Rusine

  25-07-2022

  S BSorin Baboi
  Retragere numerar de la CEC Bank

  Criminalii de la CEC

  În data de 13 Iunie soacra mea, Jianu Ioana, din în vârstă de 83 ani, a vrut sa scoată 900 lei din pensia de 2000 lei. Bancomatul CEC nu a funcționat și a mers la un bancomat Reiffeisen care nu a eliberat suma solicitată(probabil nu avea bani fiind ultima zi libera din vacanta de Rusalii). Cei 900 lei solicitați și neeliberati au fost retrași de cei de la CEC de pe card. A doua zi a sunat la CEC și a explicat ce s-a întâmplat și i s-a promis ca în 7 zile se verifica tranzacția și banii ii vor fi returnați. În data de 15 iunie a fost sunata de cei de la CEC sa i se spună ca de fapt returnarea sumei de 900 lei durează 30 zile!!! Are o pensie de 2000 lei din care 1000 lei da pe medicamente. Din ce sa mai trăiască dacă i se rețin 900 lei pentru o luna pe motiv ca un bancomat nu a avut bani? Cât timp durează în anul 2022 verificarea unei tranzacții care nu a avut loc? Cât timp îți trebuie sa returnezi jumatate din pensie unei bătrâne de 83 ani încadrată în grad de handicap grav? Vreți sa o omorâți sa nu ii mai dați banii înapoi? Prin asta va calificați în criminali. Va dați seama în ce hal a-ți adus-o spunându-i ca ii rețineți jumatate din pensie pentru o luna?

  16-06-2022

  I Bion badea
  Retragere numerar de la CEC Bank

  bani deteriorati

  duminica 17.04 2022 am retras de doua ori din bancomatul agentiei cec titu suma de 900 respectiv 100 ron. Ultima retragere doua bancnote de 50 si surpriza una deteroirata . Incerc sa-i schimb in agentie si sunt trimis la o sucursala bnr Cum e posibil ca bancomatul sa fie alimentat cu bancnote deteriorate si refuzat categoric cand am cerut sa mi se schimbe banii ?

  20-04-2022

  L CLacramioara Caragea
  Prima casa de la CEC Bank

  Buna ziua, Detin din 2

  Buna ziua, Detin din 2014 un credit Prima Casa la Cec deschis la agentia Victoria. Am achitat toate ratele si am depus la CEC in decembrie 2021 solicitarea de radiere ipoteca. De atunci sunt aproape 3 luni, nu am primit niciun raspuns. Am sunat la agentia Victoria sa solicit un raspuns si sunt amanata periodic. Care sunt solutiile in acest caz? Este necesar sa dau banca in judecata ca sa se rezolve? Multumesc!

  03-03-2022

  D ODoina Oana
  Cont curent de la CEC Bank

  Sunteti cea mai incompet

  Sunteti cea mai incompetenta banca.In luna ianuarie 2022 imi expira cardul.Ma deplasez pe data de 15.01.2022 la agentia Cec din Bdul Mihai Viteazu SIBIU .Inchis. Afis pe usa INCHIS Pana in data de 19.01.2022.Ma deplaseze pe 20.01.2022 ,si surpriza Inchis. Ma duc astazi, 27.01.2022 .Deschis ,dar ..cardurile nu au venit de la BUCURESTI . Este o bataie imensa de joc la adresa noastra .Covid ,ger iar noi suntem pusi pe drum .Chiar nu aveti rusine ,bun simt ?

  27-01-2022

  R MRodica-Carmen Maximilian
  Cont curent de la CEC Bank

  Bancomatul Agentiei CEC,

  Bancomatul Agentiei CEC, Sala Palatului nu mi-a eliberat suma de 900 lei si nici chitanta solicitata. Imediat am sunat la numarul afisat pe usa agentiei(evenimentul a avut loc seara, dupa ora de inchidere) insa angajatul bancii m-a indrumat sa fac o sesizare la banca emitenta a cardului, respectiv Raiffeisen Bank. Am facut aceasta sesizare in aceeasi seara la Raiffeisen Bank, pentru care am primit si numar de inregistrare. Banii mi-au fost extrasi dupa aproximativ 3 zile din cont, desi bancomatul nu i-a eliberat. Sesizarea am facut-o pe 28 nov 2021 la ambele banci, iar pana astazi 2 ianuarie 2022 nu mi-au fost returnati banii in cont. In 27 decembrie am intrebat la agentia Raiffeisen Crangasi despre solutionarea problemei, insa nu s-a rezolvat nimic. In toata aceasta perioada, respectiv pe 17 dec 2021, am primit un mesaj prin care mi se spunea ca se incearca solutionarea. As dori sa primesc un raspuns din partea CEC Bank. Multumesc.

  02-01-2022

  E BEmilian Claudiu Brad
  Card de credit de la CEC Bank

  De o saptamana incerc sa

  De o saptamana incerc sa achit o datorie mai veche catre cec. Am folosit in jur de 800-1000 Ron de pe un card de credit de la CEC in 2006. Stiu ca este mult timp. Dar vreau sa o achit. Am sunat toate numerele de cec Romania....angajatii nu stiu nimic ! Doar ca a fost reziliat etc. Ok ,dar datoria unde s a evaporat? Inteleg ca era mica ,poate s a prescris ...dar macar asta sa stiu sau cat as fi avut de platit? Este posibil sa mi se fi adaugat pe perioada 2006-2014 dobanda la dobanda? Sau doar dobanda anuala standard plus dobanda de intarziere ? VREAU SA-MI PLATESC DATORIA ! AJUTATI MA. NUMELE MEU ESTE EMILIAN-CLAUDIU BRAD

  18-12-2021

  A GAlexandru Gogut
  Credit imobiliar de la CEC Bank

  Buna ziua Am accesat u

  Buna ziua Am accesat un credit ipotecar la Cec Bank Maine intru pe a 7 saptamana si inca nu am un raspuns , nimeni nu imi poate da un termen sau un raspuns ce se intampla cu dosarul mi se cere aproape zilnic cate un document si alea pe la ora 15:00 ~ 15:30 apoi sunt pus pe pauza cateva zile fara nici un raspuns ultimul raspuns primit a fost ca exista posibilitatea sa nu mai incadrez cu salaru chiar daca inainte de a demara procesul am primit ok-ul chiar la o suma mai mare pentru ca nu sunt nebun sa caut o locuinta la care nu ma incadrez cu creditul Am ajuns in pragul disperari deja pentru ca saptamana viitoare imi expira si pre-contractul facut cu vanzatorul Ce as putea sa fac ? Multumesc

  21-11-2021

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie