Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Opinii clienti BCR

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BCR - Credit ipotecar/ imobiliar

23 Decembrie 2014

Am incheiat la BCR un contract banca pentru locuinte in Ian 2013. Dobanda atunci era de 6%. Nici azi 23. dec 2014 prima transa de la stat nu a venit pe motiv ca nu a fost acordata de stat , anul 2014 fiind an electoral !? Cu alte cuvinte BCR a vandut pielea ursului din padure! Dar dobanda inclusiv pe 2013 a scazut la 3% iar dobanda pe cei 25% prima de la stat se la aplica cand banii vor intra in contul meu! Este strigator la cer si voi rezilia contractul azi. Prefer sa pierd acum mai putin. Vreti un sfat: ING. Sarbatori Fericite!

mateev liliana (Tulcea, Tulcea)

BCR - Retragere numerar

15 Decembrie 2014

Retragere de Guiness Book. Operatiunea a durat 4 ore si 15 min, din care 4 ore corectarea comisionului generat gresit de sistem, normal mai mare, in favoarea bancii (1% in loc de 0.5%). Norocul meu (nu stiu daca a fost chiar noroc avind in vedere ca am pierdut 4 ore) ca am cerut un extras de cont inainte si mi-am calculat suma pe care urma sa o primesc la inchiderea contului. Va recomand sa-i evitati, daca puteti.

Mircea Oltean (Bucuresti, Bucuresti)

BCR - Economisire-Creditare

12 Decembrie 2014

Aceeasi experienta neplacuta am avut si eu legata de bpl.Comisioane luate anticipat ,consiliere f.slaba si timp de asteptare exagerat pt.a.mi recupera banii .Prima de la stat nu am primit.o nici acum motiblvand ca nu am solicitat.o.Dar nimeni nu m.a anuntat .motiv pt.care o sa.i dau in judecata .Nesimtire crasa si lipsa de respect dupa ce ti.au luat banii .Lipsa unui consilier in fiecare judet pe bpl spune cat de seriosi sunt .iar de comunicare prin e.mail pe la ei nu s.a auzit .RUSinos si scandalos !!!Mergeti cu reclamamtii .poate asa se trezesc la realitate !!!

nicolae moaca pop (Ploiesti, Prahova)

BCR - Prima casa

10 Noiembrie 2014

Buna ziua, Am depus dosar la BCR la inceputul lunii sept, dosar 'in analiza la banca' si in ziua de azi. Dupa ce ne-a cerut extrasele de carte funciara, 80 de lei fiindca sunt patru, au expirat, le-am refacut la urgenta saptamana trecuta, 400 de lei, fiindca sunt patru. Astazi ne suna de dimineta cum ca pana la sf saptamanii o sa se rezolve cu fondul de garantare, ca in sfarsit intram si noi la a cincea mana de fonduri alocate. Dar, surpriza, la ora unu stai ca nici declaratia de la notar pe proprie raspundere ca detin un apartament mai mic de 50 mp nu este buna. Deci dupa doua luni si ceva imi spune astazi asa ceva. Ca trebuie refacuta. Pai atunci de ce mi-ai cerut doua randuri de extrase de carte funciara in valoare de 480 lei? Incompetenta, lipsa de profesionalism. Ca sa nu piarda clientul ne duc cu zaharelul. Mentionez ca am depus dosarul la BCR agentia Malu Rosu, Plloiesti. Feriti-va! Si acum, ca toata lumea, astept si eu un raspuns. Sunt in joc sanatatea mea(ca ma imbolnavesc de inima), banii mei, timpul meu. Laura Rogozea(Ploiesti)

laura rogozea (Ploiesti, Prahova)

BCR - Prima casa

07 Noiembrie 2014

Buna ziua .am dosarul prima casa introdus de pe 10.10.2014 si nici in ziua de azi nu a plecat.vreau sa-mi spuneti va rog daca stiti cum pleaca dosarele?em prieteni care au introdus dosarele mai tarziu si deja au rezolvat.va rog sa-mi mai spuneti cu cine pot sa vb sa rezolv problena,ca consultanta de la banca zice ca nu stie nimic.multumeac

Marius-Alexandru Mirea (Bucuresti, Bucuresti)

BCR - Credit nevoi personale

05 Noiembrie 2014

Am avut recent o experienta extrem de placuta cu BCR. Am facut o refinantare pentru un card de cumparaturi si pentru un credit in euro neperformant de la o alta banca, am accesat si obtinut o preaprobare pentru Prima Casa, unde din cauza lipsei fondurilor am renuntat, am reaccesat pentru creditul lor imobiliar Casa Mea si am obtinut un credit de nevoi personale suplimentar. Va spun ca timpul meu si al consilierului a fost folosit cu maxima eficienta, iar aprobarile financiare au durat o zi. Informatiile de care am avut nevoie mi-au fost furnizate cu profesionalism si multa rabdare. Multumesc pe acesta cale domnului consilier. Este vorba de BCR Central Targu Mures.

RAMONA MILITARU (Targu Mures, Mures)

Inapoi sus