Opinii clienti GarantiBank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

GarantiBank - Credit nevoi personale

03 Iulie 2012

Buna ziua, Am un credit de nevoi personale la garanti bank.Am facut mai multe rambursari anticipate pentru acel credit si de fiecare data scadentarul meu a fost gresit.In contractul meu de credit este prevazut ca, comisionul lunar se ia o singura data la scadenta, dar ei la fiecare rambursata imi iau inca un comision calculat la zi.Am discutat cu ei (din data de 25.06.2012) si eu inca astept sa-mi refaca scadentarul corect.Ce trebuie sa fac, in cazul in care pana in data de 22.07.2012(plata ratei), ei nu-mi refac scadentarul corect?

fancsali lidia (Sibiu, Sibiu)

GarantiBank - Card de credit

06 Aprilie 2012

Am solicitat un card de credit in jurul datei de 14DEC2011. Unul dintre cei mai prost pregatit oameni (cred eu!) mi-a fost dat sa fie persoana de contact. Dar era ditamai Retail Manager... M-a facut sa cred ca este un proces simplu si rapid. Prtobabil fiindca ii precizasem/subliniasem ca nu am mult timp, plec in concediu peste 3 saptamini si am nevoie de card. "Grija" cu care a tratat problema face ca, abia prin inceput de martie 2012, dupa o interventie dura la nivel de headquarter Garanti, sa se miste lucrurile si sa apara cardul. DA, Garanti este lenta pe asemenea procese dar interventia mea vine sa evidentieze inca un aspect: lipsa de profesionalism a personalului. Pt ca aveam ceva depozite la ei, eram un client interesant, in crestere. In concluzie, evitati aceasta combinatie ucigatoare: inertia bancii si neprofesionalismul angajatilor! Ca sa fie limpede: acelasi card l-am obtinut in 5 zile la BCR, in perioada sarbatorilor de iarna!

PAVEL Silviu (Galati, Galati)

GarantiBank - Depozit la termen

30 Noiembrie 2011

Luna aceasta am constituit prin intermediul Garanti online un depozit la termen cu dobanda fixa pe o perioada de 3 luni si am primit confirmarea dobanzii ce va fi platita de banca la scadenta. Am recalculat personal dobanda dupa formula Suma*Procent dobanda/365*Perioada si a rezultat o dobanda neta mai mare decat dobanda calculata pe siteul bancii. Am solicitat pe telefon de la agentia unde am deschis contul o explicatie a acestei diferente insa desi am trimis si un email cu detalii nu mi s-a solutionat problema.

Marian Tetici (Bucuresti, Bucuresti)

GarantiBank - Credit nevoi personale cu ipoteca

21 Octombrie 2011

Am contractat un credit in anul 2010, la care aveam o rata de 280 euro. Bineinteles ca rata a tot crescut cite putin dar nu este o problema. In luna iunie 2011 am cerut o perioada de gratie de 3 luni, a fost o promotie, lucratorul de la banca precizindu-mi ca dupa reluarea platii voi avea o rata cu 3,5 euro mai mare, respectiv 295 euro. Am fost de acord dar cu stupoare m-am trezit cu o rata de 308 euro, si cu un sold la banca mai mare decit suma contractata. Degeaba am cerut explicatii de la sediul din Baia Mare, acestia mi-au spus ca asta e si nu am de ales. Facind o simulare-calcul la toate bancile inclusiv la garanti bank, rata nu imi iese mai mare de 296 euro in prezent desi eu am rata de 308. Cine ma poate ajuta, unde trebuie sa ma adresez???? Sau chiar asa putem fura clientul dupa ce i-am pus ipoteca pe casa?

robert szekely (Sighetu Marmatiei, Maramures)

GarantiBank - Card de debit

08 August 2011

Nu am solicitat acest card de debit. Am refuzat la deschiderea contului curent, personal la filiala bancii si atunci cand mi s-a propus prin telefon. Am primit prim MMS (ca nu mi se acorda), ceva de nu am cerut ?! Mentionez ca am un depozit de 30.000 lei!

VIOREL POPA (Iasi, Iasi)

GarantiBank - Card de credit

04 August 2011

Asteptare o luna pentru a reusi sa ma contacteze pentru adeverinta de salariu care nu era la dosar....asteptare alte trei saptamani pentru a ma informa ca de fapt nu de adeverinta era nevoie ci de fisa fiscala.....din nou asteptare 3 saptamani..sun si ma informeaza ca mi-au pierdut fisa fiscala...concluzia: total nepregatiti si neprofesionisti. Lucrul turcesc e mai rau decat cel chinezesc. Am zis.

Sorin Udrea (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus