Opinii clienti GarantiBank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

GarantiBank - Credit nevoi personale cu ipoteca

21 Octombrie 2011

Am contractat un credit in anul 2010, la care aveam o rata de 280 euro. Bineinteles ca rata a tot crescut cite putin dar nu este o problema. In luna iunie 2011 am cerut o perioada de gratie de 3 luni, a fost o promotie, lucratorul de la banca precizindu-mi ca dupa reluarea platii voi avea o rata cu 3,5 euro mai mare, respectiv 295 euro. Am fost de acord dar cu stupoare m-am trezit cu o rata de 308 euro, si cu un sold la banca mai mare decit suma contractata. Degeaba am cerut explicatii de la sediul din Baia Mare, acestia mi-au spus ca asta e si nu am de ales. Facind o simulare-calcul la toate bancile inclusiv la garanti bank, rata nu imi iese mai mare de 296 euro in prezent desi eu am rata de 308. Cine ma poate ajuta, unde trebuie sa ma adresez???? Sau chiar asa putem fura clientul dupa ce i-am pus ipoteca pe casa?

robert szekely (Sighetu Marmatiei, Maramures)

GarantiBank - Card de debit

08 August 2011

Nu am solicitat acest card de debit. Am refuzat la deschiderea contului curent, personal la filiala bancii si atunci cand mi s-a propus prin telefon. Am primit prim MMS (ca nu mi se acorda), ceva de nu am cerut ?! Mentionez ca am un depozit de 30.000 lei!

VIOREL POPA (Iasi, Iasi)

GarantiBank - Card de credit

04 August 2011

Asteptare o luna pentru a reusi sa ma contacteze pentru adeverinta de salariu care nu era la dosar....asteptare alte trei saptamani pentru a ma informa ca de fapt nu de adeverinta era nevoie ci de fisa fiscala.....din nou asteptare 3 saptamani..sun si ma informeaza ca mi-au pierdut fisa fiscala...concluzia: total nepregatiti si neprofesionisti. Lucrul turcesc e mai rau decat cel chinezesc. Am zis.

Sorin Udrea (Bucuresti, Bucuresti)

GarantiBank - Credit nevoi personale

14 Aprilie 2011

Angajatii par indiferenti, nu saluta cand intra clientii in sucursala si nu ii invita sa ia loc. In Sun Plaza nu sunt functionari disponibili pentru credite in weekend. In Baneasa (Pipera) angajatul responsabil de credite vine la birou dupa ora 14.00. Obtinerea unui credit fara garantii dureaza intre 2 si 3 saptamani.

Cristina Caraman (Bucuresti, Bucuresti)

GarantiBank - Credit nevoi personale cu ipoteca

01 Iunie 2010

Buna ziua ! Numele meu este Voinea Daniel, sunt din Constanta si am solicitat in urma cu 2 luni un credit ipotecar la Garanti Bank, in vederea extinderii unei locuinte. Initial banca m-a ademenit cu proceduri simple si cu faptul ca in 2 saptamani vom putea beneficia de creditul respectiv. Acum...dupa 2 luni de zile avem...CULMEA...toate aprobarile de la Primarie, dar banca refuza sa ne dea un raspuns clar la intarzierea creditului. Copilul care ne-a facut dosarul este pur si simplu depasit in a ne minti macar intru linistea noastra. Noi stam cu aprobarile pe masa in casa si cu firma care ne va executa lucrarea pregatita sa preia un alt proiect. Am casa in intregul ei ipotecata la acest credit, am salariu si serviciul neafectat de criza. Care ar putea fi motivul intarzierii bancii? Va multumesc anticipat pentru raspuns !

Daniel Voinea (Constanta, Constanta)

GarantiBank - Depozit la termen

27 Mai 2010

De la caz la caz, situatia are alti parametri. In provincie, toate actiunile privind gestionarea depozitului si a serviciului online banking au mers struna de fiecare data cand am apelat. Poate si pentru ca au clienti putini, ii retin, le stiu situatia bancara si se muleaza imediat pe caz.

Rocsana Timofte (Targu Mures, Mures)

Inapoi sus