top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre credit nevoi personale cu ipoteca GarantiBank

Credit nevoi personale cu ipoteca GarantiBank

Scor: 3 | 2 recenzii

Scrie o recenzie

Produse GarantiBank
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  R Srobert szekely
  Credit nevoi personale cu ipoteca de la GarantiBank

  Am contractat un credit

  Am contractat un credit in anul 2010, la care aveam o rata de 280 euro. Bineinteles ca rata a tot crescut cite putin dar nu este o problema. In luna iunie 2011 am cerut o perioada de gratie de 3 luni, a fost o promotie, lucratorul de la banca precizindu-mi ca dupa reluarea platii voi avea o rata cu 3,5 euro mai mare, respectiv 295 euro. Am fost de acord dar cu stupoare m-am trezit cu o rata de 308 euro, si cu un sold la banca mai mare decit suma contractata. Degeaba am cerut explicatii de la sediul din Baia Mare, acestia mi-au spus ca asta e si nu am de ales. Facind o simulare-calcul la toate bancile inclusiv la garanti bank, rata nu imi iese mai mare de 296 euro in prezent desi eu am rata de 308. Cine ma poate ajuta, unde trebuie sa ma adresez???? Sau chiar asa putem fura clientul dupa ce i-am pus ipoteca pe casa?

  21-10-2011

  D VDaniel Voinea
  Credit nevoi personale cu ipoteca de la GarantiBank

  Buna ziua ! Numele meu e

  Buna ziua ! Numele meu este Voinea Daniel, sunt din Constanta si am solicitat in urma cu 2 luni un credit ipotecar la Garanti Bank, in vederea extinderii unei locuinte. Initial banca m-a ademenit cu proceduri simple si cu faptul ca in 2 saptamani vom putea beneficia de creditul respectiv. Acum...dupa 2 luni de zile avem...CULMEA...toate aprobarile de la Primarie, dar banca refuza sa ne dea un raspuns clar la intarzierea creditului. Copilul care ne-a facut dosarul este pur si simplu depasit in a ne minti macar intru linistea noastra. Noi stam cu aprobarile pe masa in casa si cu firma care ne va executa lucrarea pregatita sa preia un alt proiect. Am casa in intregul ei ipotecata la acest credit, am salariu si serviciul neafectat de criza. Care ar putea fi motivul intarzierii bancii? Va multumesc anticipat pentru raspuns !

  01-06-2010

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie