top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre toate produsele GarantiBank

GarantiBank

Scor: 2 | 54 recenzii

Scrie o recenzie

Produse GarantiBank
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  G Pgeorge precop
  Credit nevoi personale de la GarantiBank

  Am vrut sa facem un unpr

  Am vrut sa facem un unprumut pentru nevoi personale pentru renovari la casa si etc.si neam dus la garantibank am citit despre eii ca sant buni si ajuta repede la anprumut,find salariat la stat cu net in mana 900ron si fiul meu 1600ron, am crezut ca nu o sa avem probleme inconcluzie neau mintit si ne minte si acum de o luna si trei saptamani cu asteptarea.Numai lauda e de ei????????

  02-10-2009

  M DMARIA IULIANA DEACONU
  Card de credit de la GarantiBank

  am fost refuzata dupa o

  am fost refuzata dupa o luna de asteptre si nu am inteles de ce,suma ceruta era minima sunt ec. de meserie am un salar brut de 1200 lei ma incadram , mentionez ca nu am mai avut nici un fel de credit sau rata pana in acest moment si mi se pare nedrept sa nu ti se dea un raspuns clar cand intrebi de ce? eu am o nelamurire pt. ca mai sunt si alte banci care m au refuzat si nu am intes motivul ...........sunt foarte nedumerita?

  29-09-2009

  A NAlina Niculescu
  Card de credit de la GarantiBank

  Operatori nepregatiti...

  Operatori nepregatiti... \"Nu stiu\", \"Numai putin\", \"Tot ce se poate\" astea sunt frazele cel mai des intalnite in vocabularul lor. Sunt nesiguri pe ei, se enerveaza repede si niciodata nu au un raspuns concret....

  23-09-2009

  M CMurariu Claudiu
  Card de debit de la GarantiBank

  Din pacate nu au decat M

  Din pacate nu au decat Maestro fiind multe site-uri care nu accepta acest card la plata. Comisionale sunt mici dar functionarul de la sucursala Magheru unde am fost sa-mi iau cardul nu le stia. I-au luat vreo 10 minute sa le afle. De asemenea a spus ca e ilegal sa am doua conturi in aceeasi valuta la aceeasi banca... Sa inteleg ca celelalte banci unde am conturi sunt inafara legii? M-am dus la ei pentru reputatia serviciului de online banking si am plecat de la ei pentru experienta avuta in sucursala. Poate data viitoare :)

  10-06-2009

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie