Vocea clientului GarantiBank - Credit nevoi personale

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

GarantiBank - Credit nevoi personale

02 Martie 2017

Am achitat integral un credit iar la final am cerut o dovada care sa ateste faptul ca au fost stinse toate obligatiile dintre parti. In contract scrie ca, "dupa rambursarea integrala a tuturor sumelor datorate...banca va oferi Imprumutatului o dovada care sa ateste faptul ca au fost stinse toate obligatiile dintre parti. Aceasta dovada va putea fi ridicata de la orice unitate a Bancii". Am solicitat aceasta dovada de la sediul din Sebastian si m-au trimis la sediul unde am incheiat contractul . Am fost la sediul din Dorobanti, unde mi s-a spus ca nici ei nu elibereaza adeverinta fara sa fac o cerere pentru a o primi, desi tot in contract scrie ca Banca va inchide toate conturile fara a fi necesara depunerea unei cereri. Mi s-a spus ca, daca nu fac cerere, nu imi pot spune cand va fi eliberata aceasta dovada (va avea un termen nedefinit de eliberare). Nu inteleg de ce la alte banci mi s-a dat dovada in ziua in care am achitat tot si aici nu se poate., mai ales ca acest lucru este specificat in contract.

Adrian Emil Danaila (Bucuresti, Bucuresti)

Raspunsul GarantiBank

Stimate domnule Danaila, Va asiguram ca solicitarea dumneavoastra reprezinta o prioritate pentru noi. Colegii nostri din Agentia Garanti Bank Dorobanti vor pastra legatura cu dumneavoastra pentru solutionarea acesteia. Va multumim, Echipa Garanti Bank

GarantiBank - Credit nevoi personale

28 August 2016

Pentru mine, experienta care am avut-o cu banca Garanti si angajatii acestei institutii a fost una deosebit de fructuoasa , adevarati profesionisti cu respect fata de clienti.De asemenea tot respectul pentru dl.Marius Dragu de la agentia Zizin-Brasov care ne-a explicat foarte detaliat ce implica un imprumut , detaliile pe care n-i le-a dat vizavi de costuri , dobanda fara ,cu DAE au fost si cele stipulate in contract ,nu a spus aberatii nu ne-a mintit .Am depus actele vineri ora 17 iar luni ora 12 am fost sunati si anuntati ca am primit aprobarea.Tin sa precizez ca si bonitatea nostra era si este 100% nu avem nici o restanta de ori ce fel la nici o institutie fie de stat sau privata iar veniturile nostre sot, sotie depaseste 1000 euro.Inca odata multumiri domnului Marius Dragu care pana la urma si-a facut meseria pe deplin un adevarat profesionist.

Cristian Florin Tinca (Brasov, Brasov)

GarantiBank - Credit nevoi personale

26 Noiembrie 2014

Am luat de la agentia din targu-jiu un credit de nevoi Garanti.Initial mi sa comunicat Dae 11 % (de 3 ori) in contract am constatat cu stupoare ca era 35 %. Sunt neprofesionisti, necinstiti, si infractori pe deasupra.Nu ai cu cine discuta decat la telefon cu ,,CINEVA???!!"" Pai astai banca?Boutique asta nenorocit plin de camatari? Drama e ca alti au DAE DE 60% SAU 100% SI ASTA NU E GLUMA. Mai faceti voi credite laGaranti ca o sa va treziti cu casele goale sau fara ele deloc. Cei care aveti credite garanti ia duceti-va cu contractul la un expert sa vedeti ce va dau lacrimile instantaneu.

mihai popescu (Giurgiu, Giurgiu)

GarantiBank - Credit nevoi personale

01 Iulie 2014

Am vrut sa facem un un imprumut pentru nevoi personale pentru renovari la casa si etc.si ne-am dus la garantibank am citit despre ei ca sant buni si ajuta repede la imprumut,find salariat la stat cu net in mana 1200 ron si sotul meu 1600 ron, am crezut ca nu o sa avem probleme in concluzie ne-au mintit si ne minte si acum de o luna si trei saptamani cu asteptarea.Numai lauda e de ei????????in plus angajatii de la agentia de pe zizinului sunt groaznici niste scarbe,o duduie(Ana Maria Raducu) statea si vorbea la telefon in timp ce ma servea nici pic de bun simt,iar profesionalism zero.

VIORICA ROMAN (Brasov, Brasov)

GarantiBank - Credit nevoi personale

11 Martie 2013

Am luat un credit de la Garanti Bank brasov, str. Zizinului colt cu Toamnei unde am fost preluat imediat de o doamna foarte amabila care s-a zbatut pentru a-mi rezolva toate doleantele si care m-a anuntat ca mi s-a aprobat creditul in 3 zile. Sunt multumit de rata si de comisioane, mentionez ca am luat un credit de nevoi personale in lei, au cea mai buna dobanda de pe piata

Marcel Vasile (Brasov, Brasov)

GarantiBank - Credit nevoi personale

03 Iulie 2012

Buna ziua, Am un credit de nevoi personale la garanti bank.Am facut mai multe rambursari anticipate pentru acel credit si de fiecare data scadentarul meu a fost gresit.In contractul meu de credit este prevazut ca, comisionul lunar se ia o singura data la scadenta, dar ei la fiecare rambursata imi iau inca un comision calculat la zi.Am discutat cu ei (din data de 25.06.2012) si eu inca astept sa-mi refaca scadentarul corect.Ce trebuie sa fac, in cazul in care pana in data de 22.07.2012(plata ratei), ei nu-mi refac scadentarul corect?

fancsali lidia (Sibiu, Sibiu)

Inapoi sus