Opinii clienti GarantiBank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

GarantiBank - Credit nevoi personale

26 Noiembrie 2014

Am luat de la agentia din targu-jiu un credit de nevoi Garanti.Initial mi sa comunicat Dae 11 % (de 3 ori) in contract am constatat cu stupoare ca era 35 %. Sunt neprofesionisti, necinstiti, si infractori pe deasupra.Nu ai cu cine discuta decat la telefon cu ,,CINEVA???!!"" Pai astai banca?Boutique asta nenorocit plin de camatari? Drama e ca alti au DAE DE 60% SAU 100% SI ASTA NU E GLUMA. Mai faceti voi credite laGaranti ca o sa va treziti cu casele goale sau fara ele deloc. Cei care aveti credite garanti ia duceti-va cu contractul la un expert sa vedeti ce va dau lacrimile instantaneu.

mihai popescu (Giurgiu, Giurgiu)

GarantiBank - Credit nevoi personale

01 Iulie 2014

Am vrut sa facem un un imprumut pentru nevoi personale pentru renovari la casa si etc.si ne-am dus la garantibank am citit despre ei ca sant buni si ajuta repede la imprumut,find salariat la stat cu net in mana 1200 ron si sotul meu 1600 ron, am crezut ca nu o sa avem probleme in concluzie ne-au mintit si ne minte si acum de o luna si trei saptamani cu asteptarea.Numai lauda e de ei????????in plus angajatii de la agentia de pe zizinului sunt groaznici niste scarbe,o duduie(Ana Maria Raducu) statea si vorbea la telefon in timp ce ma servea nici pic de bun simt,iar profesionalism zero.

VIORICA ROMAN (Brasov, Brasov)

GarantiBank - Card de credit

18 Iunie 2014

La sucursala Theodor Pallady am fost agresat verbal de paznicul unitatii pentru ca am cerut lamuriri privind produsele si procedurile de lucru ale bancii. Paznicul unitatii, nu numai ca a incalcat confidentialitatea bancara, urmarind discutia clientului cu angajatul bancii, dar a si proliferat amenintari privind "chemarea baietilor". La sugestia mea de a-si pune amenintarea in aplicare mi s-a raspuns suburban: "da ce ba, nu iti stau banii bine in buzunar?" Nici angajatii bancii nu sunt departe de aceasta atitudine sustinad ca "nu trebuie sa iti dau eu nicio explicatie" si "daca nu iti convine poti sa te duci il alta parte". In fapt, angajatii nu cunosteau produsele si procedurile de lucru, folosind in schimb o atitudine primitiva si jignitoare pentru a disimula propria incompetenta. Desi ma indoiesc ca veti lua masuri, paznicul purta sigla Rosegur iar numele de pe legitimatie era "Marin Marin" Daca reprezentantii Garanti Bank intentioneaza sa imi raspunda ca sunt preocupati de oferirea unor servicii de calitate, iar opinia mea este foarte importanta, ii rog sa se abtina si sa faca ceva in privinta asta. Pana atunci voi urma sfatul "consultantilor" Garanti sima voi duce in alta parte.

Caius Ionescu (Bucuresti, Bucuresti)

GarantiBank - Credite bunuri in magazine

20 Noiembrie 2013

Pe data de 13 Noiembrie 2013, am depus la Garanti sucursala Mosilor, o cerere pentru un Bonus Card. Inainte de a depune actele, am intrebat daca meseria de administrator de bloc, este acceptata, si mi s-a spus ca da. Am prezentat actele cerute, semnate si stampilate, inclusiv copie dupa contractul individual de munca. Mi s-a spus ca au fost cazuri in care s-a acordat creditul si la persoane care aveau conventii civile. Am rasuflat usurat. Astazi, nu m-a sunat nimeni, dar am zis sa le dau un telefon. Surpriza, nu ai cu cine sa vorbesti la telefon, ci numai un robot. Ok, eram foarte increzator, bag CNP-ul, si surpriza: cererea mi-a fost respinsa. Adica, mi se spune din sucursala ca totul este OK, ca o sa primesc cardul...si... RUSINE, pentru ca m-ati facut sa astept. Nu va ganditi deloc la oameni.

VALENTIN PASCARIU (Bucuresti, Bucuresti)

GarantiBank - Card de credit

18 Iulie 2013

A durat o luna si jumatate ca sa mi se comunice ca nu indeplinesc conditiile. Culmea nesimtirii a fost doamna ce se ocupa de cerere, care nu a avut bunul simt sa ma anunte macar. I-am dat n mailuri, am sunat-o de n ori(nu a raspuns). Initial m-a facut sa cred ca totul se va rezolva foarte repede, dar surpriza. Banca neserioasa, functionari nepregatiti si dezinteresati.

cristina manolache (Bucuresti, Bucuresti)

Raspunsul GarantiBank

Stimata Doamna Cristina Manolache, Dorim sa va multumim pentru informatiile comunicate, opinia dumneavoastra este importanta pentru noi si contribuie la imbunatatirea produselor si serviciilor oferite de GARANTI BANK S.A. Pe aceasta cale va rugam sa primiti scuzele noastre pentru orice disconfort pe care vi l-am cauzat si va asiguram ca situatia intampinata de dumneavoastra este una exceptionala, care nu caracterizeaza calitatea serviciilor pe care dorim sa le oferim. Confirmam pe aceasta cale informatiile comunicate in cadrul apelului initiat de Alo Garanti in data de 19.07.2013, referitor la aprobarea cardului dumneavoastra de credit si la detaliile legate de livrarea acestuia, conform solicitarii dumneavoastra. Nu in ultimul rand speram ca incidentul prezentat de catre dumneavoastra sa nu se reflecte asupra colaborarii viitoare cu GARANTI BANK S.A., intrucat ne dorim sa beneficiati in continuare de serviciile oferite de Banca noastra. Pentru alte informatii despre produsele GARANTI BANK S.A. va rugam sa ne contactati in oricare din Agentiile Bancii, sau apeland serviciul Alo Garanti* la unul din numerele de mai jos: - 0800 80 1234, numar de telefon gratuit, apelabil doar din retelele fixe; - 021 200 9494, numar cu tarif normal; *program zilnic intre 9.00 si 22.00

GarantiBank - Card de credit

16 Martie 2013

Am solicitat un bonus card la Garanti.Dupa ctavea zile de la depunerea cererii mi s-a spus ca s-a aprobat si ca trebuie sa aduc adeverinta de la serviciu si fisa fiscala pentru a mi se emite cardul.Nu mai ma sunat nimeni si in fainal em sunat eu dupa o saptamana si spre surprinderea mea mi s-a spus ca nu mi se aproba cardul pentru ca in ultimul an am avut o intarziere la un credit,asta dupa ce m-au pus pe drumuri sa aduc adeverinta si fisa fiscala.Mentionez ca eu am card de debit la ei si mi se vireaza salariul la ei.Oricum vreau sa renunt la serviciiile lor si sfatiuesc si pe altii sa se gamndeasca cand vor sa apeleze la aceasta banca.parerea mea:profesionalism si respect pentru client =0...

V. Munteanu (Timisoara, Timis)

Inapoi sus