top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre toate produsele GarantiBank

GarantiBank

Scor: 2 | 54 recenzii

Scrie o recenzie

Produse GarantiBank
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  R Srobert szekely
  Credit nevoi personale cu ipoteca de la GarantiBank

  Am contractat un credit

  Am contractat un credit in anul 2010, la care aveam o rata de 280 euro. Bineinteles ca rata a tot crescut cite putin dar nu este o problema. In luna iunie 2011 am cerut o perioada de gratie de 3 luni, a fost o promotie, lucratorul de la banca precizindu-mi ca dupa reluarea platii voi avea o rata cu 3,5 euro mai mare, respectiv 295 euro. Am fost de acord dar cu stupoare m-am trezit cu o rata de 308 euro, si cu un sold la banca mai mare decit suma contractata. Degeaba am cerut explicatii de la sediul din Baia Mare, acestia mi-au spus ca asta e si nu am de ales. Facind o simulare-calcul la toate bancile inclusiv la garanti bank, rata nu imi iese mai mare de 296 euro in prezent desi eu am rata de 308. Cine ma poate ajuta, unde trebuie sa ma adresez???? Sau chiar asa putem fura clientul dupa ce i-am pus ipoteca pe casa?

  21-10-2011

  V PVIOREL POPA
  Card de debit de la GarantiBank

  Nu am solicitat acest ca

  Nu am solicitat acest card de debit. Am refuzat la deschiderea contului curent, personal la filiala bancii si atunci cand mi s-a propus prin telefon. Am primit prim MMS (ca nu mi se acorda), ceva de nu am cerut ?! Mentionez ca am un depozit de 30.000 lei!

  08-08-2011

  S USorin Udrea
  Card de credit de la GarantiBank

  Asteptare o luna pentru

  Asteptare o luna pentru a reusi sa ma contacteze pentru adeverinta de salariu care nu era la dosar....asteptare alte trei saptamani pentru a ma informa ca de fapt nu de adeverinta era nevoie ci de fisa fiscala.....din nou asteptare 3 saptamani..sun si ma informeaza ca mi-au pierdut fisa fiscala...concluzia: total nepregatiti si neprofesionisti. Lucrul turcesc e mai rau decat cel chinezesc. Am zis.

  04-08-2011

  C CCristina Caraman
  Credit nevoi personale de la GarantiBank

  Angajatii par indiferent

  Angajatii par indiferenti, nu saluta cand intra clientii in sucursala si nu ii invita sa ia loc. In Sun Plaza nu sunt functionari disponibili pentru credite in weekend. In Baneasa (Pipera) angajatul responsabil de credite vine la birou dupa ora 14.00. Obtinerea unui credit fara garantii dureaza intre 2 si 3 saptamani.

  14-04-2011

  D VDaniel Voinea
  Credit nevoi personale cu ipoteca de la GarantiBank

  Buna ziua ! Numele meu e

  Buna ziua ! Numele meu este Voinea Daniel, sunt din Constanta si am solicitat in urma cu 2 luni un credit ipotecar la Garanti Bank, in vederea extinderii unei locuinte. Initial banca m-a ademenit cu proceduri simple si cu faptul ca in 2 saptamani vom putea beneficia de creditul respectiv. Acum...dupa 2 luni de zile avem...CULMEA...toate aprobarile de la Primarie, dar banca refuza sa ne dea un raspuns clar la intarzierea creditului. Copilul care ne-a facut dosarul este pur si simplu depasit in a ne minti macar intru linistea noastra. Noi stam cu aprobarile pe masa in casa si cu firma care ne va executa lucrarea pregatita sa preia un alt proiect. Am casa in intregul ei ipotecata la acest credit, am salariu si serviciul neafectat de criza. Care ar putea fi motivul intarzierii bancii? Va multumesc anticipat pentru raspuns !

  01-06-2010

  R TRocsana Timofte
  Depozit la termen de la GarantiBank

  De la caz la caz, situat

  De la caz la caz, situatia are alti parametri. In provincie, toate actiunile privind gestionarea depozitului si a serviciului online banking au mers struna de fiecare data cand am apelat. Poate si pentru ca au clienti putini, ii retin, le stiu situatia bancara si se muleaza imediat pe caz.

  27-05-2010

  D BDumitru Boitan
  Credit nevoi personale de la GarantiBank

  Am solicitat un credit

  Am solicitat un credit de nevoi personale cu dobanda fixa acum 2 ani.Dupa ce mi-au aprobat creditul si am semnat o sumedenie de foi,mi s-a dat graficul de rambursare si am constatat ca dobanda este variabila .Odata pacalit am mers inainte platind ratele lunare.Dupa 6 luni deja imi crescuse rata de la 550 lei la 670lei.Ce inseamna o rata:170 (credit)si 385(comis.+dob.) Am platit 7.000 si mi s-au scazut 1900.Am dorit sa platesc anticipat.Este o banca care se apropie de final.Se dizolva si cu acordul clientilor se transfera datele la noua banca.GE GARANTI BANK S.A.-o noua banca -asa ca aveti grija de banii dv.Eu sunt unul dintre pacaliti.

  27-04-2010

  B ABadea Ana
  Credit imobiliar de la GarantiBank

  Eu am un credit ipotecar

  Eu am un credit ipotecar la ei si sunt inca multumita de rata pe care o platesc in sensul ca ea a scazut din momentul contractarii imprumutului (chiar si atunci cand la alte banci dobanzile cresteau) si ca urmare a scaderii euriborului. In genere dobanda s-a revizuit corect odata la 6 luni si am urmarit atenta aventuale abuzuri din partea bancii. Dar pana acum nu gasesc motive de repros, in sensul ca desi nu au cele mai bune produse de pe piata (clar gasesti oferte mai bune la carti de credit, depozite), nu au fost abuzivi si si-au respectat prevederile din contract.

  12-04-2010

  A Dalina duta
  Credit nevoi personale de la GarantiBank

  am vazut ca unii dintre

  am vazut ca unii dintre voi ati avut oarecare neplaceri. personal eu am avut parte de experiente placute. am un credit de nevoi personale in euro dar au fost corecti pana acum in ceea ce priveste dobanda. mi-a crescut rata anul trecut dar anul acesta mi-a scazut de doua ori, pentru ca din ce am inteles a scazut dobanda la euro. eu sunt multumita de modul in care colaboram. sper sa raman asa si in continuare:)

  19-10-2009

  M Mmaria MANOLE
  Card de credit de la GarantiBank

  Mi s-a spus ca primesc i

  Mi s-a spus ca primesc in jur de 3 salarii pe card, eu avand un salariu net de 1300lei. Dupa 2 luni de asteptare am primit pe card 1600lei. FOARTE DEZAMAGITA

  02-10-2009

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie