Vocea clientului CEC Bank - Credit nevoi personale

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

CEC Bank - Credit nevoi personale

01 Iunie 2014

Nu-mi puteam imagina ca aceasta banca se misca asa din feb 2014. Ma chinuiesc sa fac un credit de nevoi pers si nu reusesc. Atitudinea consilierei de la AG este de neimaginat. Pe langa faptul ca sunt pusa pe drumuri pe motive puerile si respingerea dosarului. Isi bat jos de noi. Ultima adeverinta mi-a fost respinsa pe motiv ca s-a scos un paragraf care oricum era bifat de angajator ca NU. Eu una nu mai am rabdare cu acest specimen de banca.

IONELA Marin (Bucuresti, Bucuresti)

Raspunsul CEC Bank

Stimata doamna Marin Ionela, Referitor la mesajul postat pe www.conso.ro, pentru a putea raspunde, va rugam sa ne transmiteti informatii cu privire la agentia unde ati solicitat creditul si numele persoanei care a inaintat solicitarea. Va multumim si va asiguram de intreaga noastra consideratie. Directia Marketing si Comunicare

CEC Bank - Credit nevoi personale

18 Februarie 2014

Buna ziua, Vreau sa va spun ca am facut o refinantare in anul 2009 ,unde cec bank a achitat datoria mea la Banca Comerciala,vreau sa va spun ca dupa 5 ani primesc hartie de la Banca Comerciala ca mai am de platit 8.000 lei. atunci ce spuneti dumneavoastra de aceasta situatie.,sa platesc niste bani de doua ori. Mentionez ca si acum platesc rata la cec bank.

alecu mocanu (Onesti, Bacau)

Raspunsul CEC Bank

CEC Bank a analizat situatia expusa si a raspuns clientului in mod direct. Directia Marketing si Comunicare

CEC Bank - Credit nevoi personale

15 Iunie 2012

Ma numesc Bozieru Maria Veronica, sunt din Bucuresti, iar opinia mea despre CEC Bank este una foarte proasta.Sunt client al bancii de patru ani, am achitat toate ratele la zi, iar acum doresc o refinantare pentru care mi-au certut tot felul de documente in plus fata de cele din care reiesea oricum destul de clar venitul meu lunar.Desi am depus toate documentele la dosar cu o luna in urma, s-a propus o diminuare a sumei la jumatate si nici pana acum nu am primit acea amarata suma de bani.Cred ca voi renunta. Sunteti praf !

Maria Veronica Bozieru (Bucuresti, Bucuresti)

Raspunsul CEC Bank

Doamna Maria Veronica Bozieru a solicitat creditul la Sucursala Municipiului Bucuresti-Agentia Alexandria, in data de 21.05.2012. Ca urmare a verificarii documentelor necesare acordarii creditului, i s-a solicitat suplimentar o adeverinta din care sa reiasa valoarea normei de hrana si dovada prelungirii platii chiriei de catre angajator. In adeverinta de salariu prezentata era mentionata plata chiriei de catre institutie doar pana la data de 14.12.2012, fara angajamentul acesteia de a prelungi ulterior aceasta facilitate. Tinand cont ca angajatorul nu a fost de acord cu eliberarea unei adeverinte privind plata chiriei, banca a respectat reglementarile interne de creditare, luand in calcul valoarea chiriei ca angajament de plata al clientului. Acest fapt a dus la diminuarea valorii creditului fata de suma solicitata initial si care ar fi putut fi aprobata doar in situatia in care doamna Maria Veronica Bozieru prezenta documentele doveditoare solicitate de banca. Dosarul de credit a fost aprobat in data de 13.06.2012, iar clientul a fost informat asupra deciziei de creditare. In acest moment creditul a fost utilizat de catre client. Directia de Marketing si Comunicare CEC Bank

CEC Bank - Credit nevoi personale

09 Iunie 2012

De aproximativ 4 ani am un credit de nevoi personale de la CEC Bank. Datorita birocratiei de acolo am ales sa il refinantez la alta banca. La noul credit beneficiez de aceleasi conditii de cost/dobanda, singura diferenta este ca pot verifica totul online, pe cand la CEC, pentru absolut orice, trebuie sa ma deplasez la sediul bancii din Victoriei, unde am si facut creditul. Pe 6 iunie am fost din nou acolo pentru a inchide creditul. Aveam nevoie de la ei de o scrisoare ca acest credit s-a stins si nu mai am nicio obligatie fata de CEC. Dupa o groaza de hartii completate, inclusiv o cerere scrisa de mana cu 'domnule director' si subsemnatul, mi s-a spus ca nu se poate inchide si contul pt ca mai sunt 0.18 RON in cont :). A trebuit sa depun 0.50 RON (taxa de retragere numerar) ca sa pot sa scot cei 0.18 RON. La final mi s-a spus ca va trebui sa revin pentru scrisoarea de care aveam nevoie pentru ca la ora 17:20 nu mai este nimeni care sa o poata semna (desi aveau program pana la 17:30). Am avut rugamintea ca macar sa-mi trimita pe e-mail o copie, si voi veni sa ridic sambata 9 iunie originalul, pt ca trebuie sa dovedesc la noul creditor ca am stins acest credit. Pe 9 iunie, surpriza... doamnele de la credit nu lucreaza sambata... Desi au fost amabile si au cautat prin biroul persoanei care a completat acea scrisoare, nu au gasit-o si binenteles va fi nevoie sa mai fac un drum pana acolo, pentru ca ei trimit doar prin posta, si daca eu lucrez 9-18, si postasul nu ma gaseste acasa, cel mai probabil se va intoarce la ei... Pe langa asta, de fiecare data cand am apelat la CEC Bank mi s-a parut ca doamnele de la ghiseu sau persoanele de contact imi fac un mare favor. Oare CEC Bank are clienti? Sau pentru ei suntem in continuare doar niste cetateni care nu alte optiuni?

Alexandru Nica (Bucuresti, Bucuresti)

Raspunsul CEC Bank

Dupa efectuarea operatiunii de inchidere credit si lichidare cont, ofiterul de relatii cu clientii al CEC Bank i-a transmis domnului Nica, prin e-mail, adeverinta care atesta efectuarea operatiunilor mentionate, urmand ca ulterior, clientul sa se prezinte la sediul unitatii pentru a ridica adeverinta in original. Domnul Nica a fost contactat telefonic si, conform disponibilitatii manifestate, va ridica adeverinta in original in cursul zilei de sambata, 16 iunie 2012. Precizam totodata faptul ca banca dispune de serviciul de internet banking CEConline, prin intermediul caruia se pot efectua operatiuni bancare precum plati interne si externe, in lei sau in valuta, intra si interbancare, programare ordine de plata periodice, plati in asteptare (standing orders), schimburi valutare, constituire si lichidare depozite, rapoarte (extrase de cont, istoric operatiuni, vizualizare solduri, situatie financiara), incarcare fisiere plati din aplicatiile clientilor in solutia de internet banking. Directia Marketing si Comunicare CEC Bank

CEC Bank - Credit nevoi personale

13 Decembrie 2010

Mama mea are un credit de nevoi personale la CEC Bank deschis in Braila si vrea sa plateasca anticipat o anumita suma. S-a dus la o agentie CEC (in Bucuresti) sa afle ce trebuie sa faca in acest sens, care sunt conditiile, ce comisioane sunt etc. I s-a dat o cerere in care trebuia sa specifice suma care urmeaza sa fie platita anticipat si trebuia sa bifeze una din cele 2 variante de rambursare: Una in care se micsora rata si termenul de rambursare ramanea acelasi (fara comision de rambursare). A doua varianta era ca rata sa ramana la fel, dar cu micsorarea termenului si se specifica un anumit comision de rambursare (a carui valoare operatoarea nu o stia ) Daca tot i s-a oferit "sansa" de a alege , a cerut o simulare pentru fiecare varianta. Raspunsul a venit prompt "Nu se poate." "Calculatorul nu da asa ceva!" Doar dupa ce alimentati contul cu suma respectiva si dupa ce depuneti cererea va putem da alte informatii." Ce ar trebui totusi sa faca ? Sa dea cu banul? Este o cerere iesita din comun?

Stanica R. (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Credit nevoi personale

16 Septembrie 2010

Referitor la OUG 50/2010, am contractat un credit de nevoi personale cu primul an dobanda fixa si restul variabila. In cazul dobanzii variabile nu apare specificat in contract termenul de marja, doar ca dobanda creditului este formata din 2 procente, adica 2.05%+11,5%. Am cerut actul aditional pe care l-am primit abia in data de 16.09.2010 si in care rata anuala a dobanzi este formata din indicele ROBOR3M (6.84%) si M (Marja) cu o valoare de 4.14 p.p.. Rugamintea mea este daca mi se poate explica cum a aparut aceasta marja cu aceasta valoare si daca ea este in concordanta cu OUG 50/2010. Va multumesc.

Adrian Platon (Miercurea Ciuc, Harghita)

Inapoi sus