Vocea clientului CEC Bank - Credit nevoi personale

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

CEC Bank - Credit nevoi personale

09 Martie 2017

Astazi, 9.03.2017, am avut o experienta care m-a lasat perpelx, la sucursala Cec Bank Arad din zona Garii si va aduc in atentie detaliile, ca sa nu patiti la fel. Stati cat se poate de departe de aceasta sucursala comunista, cu angajati 50 de ani+ si 90+ kg. (In afara de 2 doamne, cele care servesc persoanele fizice...nu stiu cum se numesc..doamna Ligia si inca o doamna careia imi scapa numele). De fapt, nu ii angajeaza daca nu sunt niste comunisti infecti si grasi. Adica minim 90 de kg la o inaltime de 155 cm. De ce tot insist pe tema kilogramelor? Ei bine, de asta: Am fost astazi sa aplic pentru un credit de nevoi personale pentru mama mea, avand o procura notariala, care imi permite sa aplic in numele ei, sa deschid cont etc. Noi deja suntem clienti Cec bank de cel putin 2 ani. Niciodata nu au fost prea buni, dar aici si-a deschis mama mea cont (oricum o sa il inchidem). Am ajuns la sucursala, doamnele angajate erau la masa, ma trimit de la una la alta si in final ma pun sa astept ca sa vina una dintre angajate. Astept 5 minute. Se elibereaza una dintre functionare si iau loc. Spun ce vreau, ii ofer procura pentru a o verifica. Spune ca trebuie verificata sus (banuiesc ca undeva la un birou aflat sus), spune ca vine in 5 minute. Astept (eu si sotul)...astept, astept..10, 15...25 de minute. Femeia plecase cu procura mea. Rog un angajat sa verifice unde a plecat doamna respectiva, pentru ca deja trecusera mult timp peste ceea ce spusese. Intr-un final apare si doamna respectiva, parand ca tocmai a luat masa. Adica oricum arata si inainte ca si cum luase mai multe mese (oare CEC Bank Arad angajeaza numai femei cu obezitate morbida si viteza de munca a melcului?). Adica am stat atata timp pe scaun ca sa mananci tu?!! Crezi ca eu nu am o viata, am venit sa stau pe scaun atata timp fara sa imi spui ca iti iei pauza? Doamna de 90 de kg. Halal profesionalism, halal angajati, o mare debandada, niciodata nu va ocupati de clienti, mereu sunt cozi si absolut de fiecare data sunteti incompetenti. M-am luat cu tot cu procura mea si am plecat unde am fost servita prompt, de angajati motivati si care nu au fugit sa manance in timp ce eu asteptam sa aplic pentru un credit. Rusine CEC Bank! Poate daca eram fata lui Basescu imi dadeati si mie un credit de 4.6 milioane de lei...fara pauze si fara procura.

Tina Popescu (Arad, Arad)

CEC Bank - Credit nevoi personale

05 Martie 2017

Am depus un dosar pt un credit ipotecar. Suma nu este foarte mare, avansul este aproape 60% platit din fonduri proprii, am primit toate ok-urile necesare, dar dosarul sta in centrala CEC BANK de o saptamana. Cat mai dureaza? Deja a trebuit sa fac un act aditional la contract contractul cu dezvoltatorul pentru ca depaseam termenul. Sunt client CEC Bank de foarte multi ani, acolo incasez salariu de multi ani, am salariu relativ mare si stabil, nu au fost probleme in primirea avizului juridic si pe expertiza pt dosar. Dosarul este depus la Bucuresti

Iulius Catalin Antonache (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Credit nevoi personale

20 Februarie 2017

Dezinformare totala! Amavut un credit de nevoi personale cerut din 2006 .Am ramas in urma cu plata ratei si de atunci tot platesc la diferiti executori domnilor sânt 11ani de atunci si nu se mai termina am platit deja de 10 ori suma împrymutata si acum o iau de la capät m am trezit ca mai am 7700 de lei de achitat mentionez ca am avut suma de 8000 de lei imprumutat in 2006si am avyt deja doi ani de executare care i am platit pâna la ultimul ban

Iudita Torok (Cluj-Napoca, Cluj)

CEC Bank - Credit nevoi personale

14 Februarie 2017

Solicitare si aprobare credit de nevoi personale fara card de credit aferent atasat. Pentru a nu mai pierde timpul la cozi, s-a decis primirea pensiei (de la Casa de Pensii) direct pe un card de debit (client nou,card nou) eliberat tot de CEC Bank si retragerea automata a ratei lunare prin conventie. Am constat ca CEC Bank a sustras mai multi bani decat conventia semnata intre parti (rata lunara) savarsind infractiunea de furt calificat si vatamarea intereselor proprietarului cardului (titularul creditului) prin ingradirea dreptului la banii ce i se cuveneau in mod normal. Concret ? CEC Bank a incercat sa acopere o greseala interna atingandu-se de un card de debit fara o hotarare judecatoreasca conform legilor aplicabile abuzand astfel de accesul la cardul de debit eliberat tot de ei. Daca respectivul card de debit era eliberat de catre o alta banca decat aceeasi care a aprobat creditul, atunci CEC Bank trebuia sa se prezinte cu hotararea judecatoreasca prin care, legal, se putea realiza vreo proprire de orice fel, pentru ca trebuiau sa prezinte probele incriminatorii fata de client si banca terta care eliberase cardul de debit. Am incercat rezolvarea problemei pe cale amiabila dar fara succes desi nu prezinta nicio proba in favoarea lor. Efectiv personalul de la sucursala cat si de la serviciul Relatii Clienti refuza orice comunicare. O sa se schimbe lucrurile, garantat, cand o sa va depun plangere penala la parchet pentru furt calificat cat si la ANPC si o sa platiti daune substantiale ! Nu este prima data cand CEC Bank are probleme din toate punctele de vedere printre care si hotiile din conturile clientilor. Google este plin de informatii impotriva CEC Bank din toata tara cu toate abaterile disciplinare interne cat si financiare. Cineva trebuie sa va retraga licenta pana la urma, chiar daca sunteti banca cu capital 100% de Stat. Sunteti atat de idioti incat nu stiti sa cititi o Procura Notariala ce se aplica peste toate institutiile si autoritatile Statului dar nu si peste "banca" desi, CEC Bank nu este o institutie bancara privata ci de Stat cu capital 100% de Stat, idiotilor.

Madalin Stef (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Credit nevoi personale

20 Ianuarie 2017

Am o cerere de refinantare credit din 28 decembrie 2016 si nici in data de azi 20.01.17 nu am semnat contractul pe motiv ca inca nu a fost semnat dosarul de catre Directorul Departamentului de Credite(si la care nimeni nu poate suna sa nu deranieze),cu mentiunea ca intrunesc toate conditiile de acordare,am refacut adeverintele de venit deoarece au expirat cele initiale.Din cauza acestei intarzieri am pierdut in alta parte un avans de 4500 ron deoarece nu m-am incadrat in termenii contractuali,de doua ori cand am sunat sa aflu stadiul creditului,persoana care se ocupa de credit era in concediu,Intrebarea mea este cat trebuie sa mai astept pana se semneaza acest contract?Personal daca pana in data de 25 luna aceasta nu semnez contsractul,imi retrag cererea si contactez televiziunile,facand public bataia de joc cu care am fost tratata!

Aaaa Aaa (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Credit nevoi personale

29 Iunie 2016

Buna ziua, In date de 2/06/2016 am depus actele pentru creditul de nevoi personale. La sucursala de pe str. Liviu rebreabu 13A, ma informat ca in 10 zile lucratoare voi avea un raspuns. Au trecut 27 de zile, si 19 zile lucratoare si inca nu am avut niciun . Doresc in cel mai scurt timp posibil un raspunz. O zi buna.

Marian Antonio Roman (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus