Opinii clienti Banca Transilvania

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Banca Transilvania - Card de debit

30 Ianuarie 2018

Nota este doar pentru angajatul George Nedelcu Agentia Buftea Banca Transilvania. A reusit intr-un timp scurt si eficient in informarea si lamurirea tuturor detaliilor cu privire la produsul ales. Pe aceasta cale recomand ca acest angajat sa fie dat exemplu atat colegilor lui din agentie cat si clientilor care urmaresc comentariile. Multumesc mult pentru felul in care am fost tratat.

Daniel Gavrila (Buftea, Ilfov)

Banca Transilvania - Probleme diverse

27 Decembrie 2017

Din pacate pentru banca Transilvania - serviciile de relatii cu clientii si cele de back office - mai au mult pana sa ajunga la standardele europene. Se da situatia unui IMM care isi plateste taxele la timp dar care, in luna decembrie, intarzie cu 2 zile plata acestora catre statul roman. Plata se efectueaza pe 13 dec - din contul detinut de IMM la Banca Transilvania - ANAF trimite poprire catre Banca Transilvania dar isi da seama ca plata a fost efectuata si trimite pe 18 dec cerere de ridicare a popririi catre aceeasi Banca Transilvania. Angajatii zelosi ai bancii - aplica poprirea pe conturi, imediat ce primesc de la ANAF info de setare a popririi - dar din data de 18 dec NU mai iau nici un fel de actiune, nimic. Dupa multe apeluri la call center (cu timp mediu de astepare 20 min) - tot atatea promisiuni nerespectate a agentilor "ca verificam si revenim in 10 min" - vizite in agentii - unde suntem intampinati de neputinta angajatilor din agentie de a debloca cumva situatia "stiti, numai Clujul va poate ajuta" iar Clujul... se pare ca a luat vacanta din 18 dec; nu pare ca se mai lucreaza...sau daca se lucreaza, nu au suficienti angajati sa faca acest lucru....Alte apeluri in call center - in care sunt rugati sa faca o data verificarile in cauza: se vede data platii si suma platita din contul IMM_ului catre statul roman, se vede scrisoarea de ridicare a popririii de la ANAF, toate astea se vad dar...stati un pic sa mai verificam...10 min. Din 18 dec - se tot verifica si para verifica. Ne intrebam - oare la ING la fel sunt tratate IMM-urile cu astfel de situatii? Nu stim inca dar cred ca vrem sa aflam. Pana atunci insa - mai avem de asteptat - inca 10 minute ardelenesti.....

Anca Anghel (Snagov, Ilfov)

Banca Transilvania - Card de debit

08 Noiembrie 2017

Luni,06,11,2017 ,l-am insotit pe fiul meu,nevazator(Petculescu Eduard,39 ani) la Banca Transilvania sediul din Str. Mihai Bravu nr.305 bl. 14A-14B ,pentru a-si deschide un cont cu card atasat. Aici s-a refuzat serviciul de deschidere a contului pe motiv ca este nevazator si ca sa vina cu tutorele sau curatorul.Aceasta fapta,de a cere acte in plus unei persoane ,pentru ca este nevazatore,si de a o pune pe drumuri ,se numeste DISCRIMINARE.Mai oameni buni,un nevazator nu este bolnav mintal.Ei au dreptul sa-si exprime liber vointa ,la fel ca oricare din dumneavoastra ,din momentul in care au ajuns la majorat.De ce va bateti joc de ei si ii puneti pe drumuri?Nu sunt destul batuti de soarta?Asa cum un nevazator nu poate sa citeasca un inscris,tot la fel nici un analfabet nu o poate face.De ce ii marginalizati?Consider ca acestor persoane li se pot citi cu glas tare actele ce trebuiesc semnate si apoi facuta mentiunea “ca i s-a citit inscrisul si ca cele auzite reprezinta vointa sa.”Asta daca vrem sa-i tratam ca pe niste oameni ...

maria lazarescu (Bucuresti, Bucuresti)

Banca Transilvania - Cont curent

06 Noiembrie 2017

Am un cont curent deschis la BT, doua carduri atasate, de care sunt multumit, Am facut plati cu cardul prin tari in care nu credeam ca am sa ajung vreo data. Totul este ok. Primvara-vara anului urmator va fii momentul cand o sa-mi pun economiile sa faca pui. Pt. a-mi atinge tintele, o sa am nevoie de 5 servici bancare si intentionez sa colaborez cu BT. Problema este ca la ora actuala BT nu se se afla nici macar in top 5 daca vorbim de credite pentru investitii imobiliare(exact ceeace ma intereseaza pe mine). Oare pana in vara, acest lucru se va schimba? In caz contrar, va fi normal si natural ca veniturile mele viitoare din salariu, sa treaca prin conturile bancii cu care voi colabora in viitor. Nu in ultimul rand, vreau sa mentionez ca sunt uimit sa citesc despre atatea neintelegeri intre BT si clienti, avand in vedere ca pt. mine BT a fost o solutie buna si la indemana. Multumesc! PS:

Florin Pavel (Constanta, Constanta)

Banca Transilvania - Refinantare credit

01 Octombrie 2017

La BT sunt angajati care vorbesc frumos cand intrebi de un credit de refinantare si dupa aceea cand ai semnat si dupa cateva zile incepe sa te ameninte si sa urle la tine ca se da creditul la executor,Cand la refinantare in termen de 30 zile trebuie sa aduci dovada ca ai achitat creditele anterioare. Multe taxe sub diferite denumiri,si multe pasaje in contract care este in defavoarea clientului. Nu mai doresc în viata mea credit de la BT. Nu am avut întarzieri la RATE la BT sau la alte banci. La BT ROMANIA sunt multe probleme de comunicare cu un client si angajati care sunt mana in mana cu executori judecatoresc si camatari.Multi angajati sunt numai dupa profit,nu le ajunge salariul. Oare au declarat venituri in plus la stat,cred ca nu. Poate se va face curatenie cu angajatii acestia.

Florin Tanase (Sfantu Gheorghe, Covasna)

Banca Transilvania - Card de credit

26 Septembrie 2017

Cand vine vorba de banci, toata lumea stie ca sunt primele care se ofera sa iti ia banii cu fel si fel de oferte. Este foarte usor sa iti faci un card de credit la Banca Transilvania, semnezi in alb niste hartii ca angajatii nu au rabdare sa te lase sa citesti topul de hartie pe care il ai de semnat si sa il completezi cu mana ta ca mai apoi sa se mai faca o verificare telefonica. Frumos si usor, nu? Provocarea vine cand trebuie sa ridici cardul. Te rogi de ei sa iti trimita cardul in cea mai apropiata sucursala ca mai apoi sa faci 4 drumuri pe saptamana sa incerci sa il ridici. Stai la coada 30 de minute ca un reprezentant sa iti spuna ca "colega de la credite nu este astazi, veniti maine". A doua zi cand te duci astepti 20 de minute pentru ca "este la masa, dar vine imediat" iar dupa alte 15 minute tot nu apare. Este bataie de joc ce se intampla cu angajatii de la aceasta banca.

Lazar Andreea (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus