Vocea clientului Banca Transilvania - Depozit la termen

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Banca Transilvania - Depozit la termen

22 Martie 2014

Nu pot sa dau 0 pentru ca nu ma lasa sistemul de rating. Am fost la sucursala din centrul Pitestiului, cea de langa pasajul subteran. Am incercat saptamana trecuta sa ma interesez care este dobanda la un depozit pe 3 luni si s-au intamplat urmatoarele: 1. Functionara de la ghiseul care era liber se uita ca vita la poarta noua si m-a indrumat spre o alta colega... nu facea absolut nimic, se uita in gol !!!! 2. Colega de la celalalt ghiseu era cu o DOAMNA si discutau despre copii si scoala... cu scuzele de rigoare am incercat sa aflu daca ma poate ajuta si mi-a raspuns foarte sictirita ca "nu se vede ca am un client !" OARE CINE ANGAJEAZA ASTFEL DE PERSOANE IN FRONT-OFFICE ? NU RECOMAND.

Octavian Ilie (Pitesti, Arges)

Banca Transilvania - Depozit la termen

24 August 2011

Mi-am deschis un depozit la acesta banca la sucursala de pe bd.Mihai Bravu... Am asteptat o ora pentru a mi se deschide contul si a preda banii! Nu mi s-a intamplat acest lucru la nicio banca! Recunosc ca cel putin cele 2 persoane care au lucrat cu mine erau supraaglomerate...e posibil ca numarul .de persone sa fie mult subdimensionat... Mie mi-a lasat un gust amar ca sa astept o ora sa depun bani la banca. Sincer am vrut sa renunt... Daca or sa continue asa, o sa-si piarda clientii... La celelalte banci am stat cel mult 15 minute, absolut la toate si la CEC, BCR, ALPHA BANK, CREDIT EUROPE ...

Alexandru braesteanu (Bucuresti, Bucuresti)

Banca Transilvania - Depozit la termen

04 August 2011

Daca intri intr-un sediu BT prima senzatie: o banca de cartier, asta indiferent in ce zona a orasului e situat. Clientii sunt nevoiti sa stea in picioare la ghisee, in timp ce dragutele de angajate stau frumos picior peste picior pe scaune confortabile. Apoi a urmat circul cu exersarea semnaturii pana seamana cu cea din sistemul bancii. O tampenie. Una ti-o accepta, altele "nu seamana", desi te-ai legitimat, ai semnat in fata lor. Nu stiu daca angajatele bancii sunt si experti grafologi, dar la sfarsit te lasa in coada de peste. "Sa vedem daca se accepta semnatura, daca nu, va sunam" si se justifica ca este de vina serviciul de audit. O BANCA PUR ROMANEASCA. Ma bucur ca doar pentru o luna. Stima

dan crisan (Galati, Galati)

Banca Transilvania - Depozit la termen

11 Aprilie 2011

Lucrez de cativa ani cu aceasta banca si nu pot spune decat lucruri bune: functionari rapizi in operatiuni, amabili, voluntari in a-ti oferi informatii despre cum este mai convenabil sa desfasori activitatea. In opinia mea, este o banca exemplara.

Cornel Floroiu (Pitesti, Arges)

Banca Transilvania - Depozit la termen

22 Decembrie 2010

Pentru produsul: depozit clasic de o luna in valoare de 2.500 lei, cu capitalizare, incheiat la data de 13 octombrie 2010 intre subsemnata si Banca Transilvania cu data scadentei la 13 noiembrie 2010, avand un procent de dobanda de 6.50%, iar bonificatia bruta la scadenta de 13.99 lei. Problema este: Dupa 2 luni de la data constituirii depozitului, adica pe data de 13 decembrie 2010 (data scadenta) m-am prezentat la banca in vederea lichidarii depozitului la termen. Surpriza neplacuta a fost sa primesc din partea functionarului bancar pe nume CATALINA GOIA o solicitare de desfiintare inainte de data scadenta a depozitului (depozitul fiind la data scadenta) avand suma de: 2523,18 lei dintre care comisionul de ridicare fiind de 10,05 lei, asadar primesc inapoi de la banca doar suma de 13 lei ca si dobanda a soldului. Avand in vedere faptul ca banii depusi in depozit constituie o afacere destul de profitabila la care banca are un profit de aproape 90% atunci cand imprumuta un client, iar deponentului nu ii ofera cam nimic, ma simt nedreptatita si inselata de catre aceasta banca. Pentru aceste considerente solicit un raspuns autorizat din partea unui functionar bancar care poate duce la elucidarea acestei nereguli, care in opinia mea este considerata ca o inselaciune cu prejudicii. SA LE FIE RUSINE, mai ales pentru faptul ca atunci cand am cerut explicatii, functionara bancii impreuna cu alta functionara (care nu s-a recomandat, probabil era sefa de agentie) incerca sa ma minta cu nerusinare ca depozitul este lichidat inainte de data scadenta.

Mariana Nedelcu (, )

Banca Transilvania - Depozit la termen

06 Ianuarie 2010

Am avut patru depozite de economisire in euro la BT pentru o perioada de 72 zile la retragerea depozitelor am constatat ca dobanda acordata era mai mica decat un comision de retragere despre care nu scria nimic in contract. Iar de fiecare data cand am retras bani de la casierie imi spunea ca nu are sa imi dea toata valoarea in euro daca doresc sa retrag in acea zi banii sa accept ca o suma de cativa euro sa mi-i plateasca in lei si am constatat, dupa ce am acceptat numai sa termin odata relatia cu aceasta banca, ca aceasta conversie se facea la cursul bancii de cumparare ca si cand ii cumparam de la ei.Asa ca nu mai sfatuiesc pe nimeni sa faca ce am facut eu.

Mariana Ene (Slobozia, Ialomita)

Inapoi sus