Vocea clientului Banca Transilvania - Credit IMM

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Banca Transilvania - Credit IMM

10 Februarie 2020

Buna ziua Am dorit s? accesez un credit prin Divizia pentru Medici a Bancii Transilvania . M-am adresat sucursalei BT din Timisoara ( din Piata 700). Dou? domni?oare ,de la biroul de credit,discutau vesel despre programul personal al dupa-amiezii. Nu au avut timp pentru mine.Am plecat fara ca cineva din aceasta banca s?-?i fac? timp pentru mine.( 10.02.2020 orele 14). Sfat: schimba?i denumirea Divizia pentru Medici.( ar fi foarte potrivita : divizia de pierdere de timp). Ar fi foarte potrivita pentru aceasta banca.

Augustin Maroiu (, )

Banca Transilvania - Credit IMM

15 Februarie 2016

buna ziua lucrez cu banka transilvania de 2 ani am o microintreprindere si mi sa spus ca banka transilvania vine in sprijinul imm-urilor dar surpriza am avut nevoie de o suma foarte mica respectiv 5000 euro si bineinteles ca am fost refuzat asa ca lasati vrajeala reclamele ca nu ajutati pe nimeni cu nimic.o

ciprian rideg (Sibiu, Sibiu)

Banca Transilvania - Credit IMM

25 Mai 2015

in anul 2008 am luat un credit pe firma pe 15 ani cu ipoteca apartament 3 camere. suma data de banca 308000 ron cu dobanda de 13% pe an. rata lunara 3890 ron, asta doar prima luna apoi 4200 ron. a crescut dobanda imediat......comision de acordare 6200 ron platibil la acordare credit.....comision lunar 1500 ron de gestiune doar in primul an de creditare......apoi.....nu nu nu se termina comisioanele......dispare acesta si apare altul de 1% platibil la 6 luni adica de 2 ori pe an.....calculat la soldul ramas....ganditiva ca principalul nu scadea decat cam cu 200-300 ron pe luna.....ceva simbolic asa....restul erau dobanda.....asigurare locuinta ipotecata facuta la asiguratorul lor 1320 ron pe an. daca dobanda crestea cu mai mult de +2.5% banca era obligata sa informeze in scris clientul...daca crestea cu mai putin banca nu avea nici o obligatie sa ma instiinteze de modificarea ratei lunare. graficul pus la dispozitie nu avea nici o relevanta. puneam in cont suma de 4200 si telefonul suna....domnul adrian....s-a modificat dobanda...trebuie sa mai puneti ceva...... de ce nu am fost informat??? vreti sa ghicesc in stele?? aaa nu ...... stiti ca mai bine puneti dvs. mai multi bani lunar.....6000-7000 si retragem noi atat cat este nevoie. am ajuns cu rata la 6200 de ron. simteam ca inebunesc....certuri cu sotia permanente mai mai sa ne separam.....avem si 2 copii.am dus ratele pana in septembrie 2012 cand am cedat.....am ajuns la executare silita si dupa mai bine de 49 de rate adica 4 ani si ceva cu o medie de 4300de ron platiti lunar la un credit in lei in valoare de 308000 acum am de platit 336000?????adica mai mult decat am imprumutat........e posibil asa ceva??? banca a incasat peste 200000 ron si acum am de dat 336000 ron. plus ca pierd si casa la licitatie la o valoare de 180000 iar diferenta pana la 336000 plus 11000 executorul raman in carca mea sa-mi ia tot....asa-mi trebuie nu????? cel mai grav este faptul ca legislatia romana permite asemenea camatarii legalizate. si nu exista nici o protectie a consumatorului de credite. am cerut bancii contractul inainte de semnare sa merg la un jurist sa ma consult si am fost refuzat categoric. acel contract nu pleaca din banca decat semnat..... stiti cu totii ca nu citim tot contractul de la a-z. chiar si asa....sunt anumiti termeni juridici pe care nu toti il inteleg. pe asta mizeza si banca....omul vrea sa stie cati bani poate lua.....cat va fi rata.....si pe ce data cade? 15-30 ale lunii? ca de.... atunci are zi de salariu....nu?pare simplu....dar realitatea e crunta. asa ca trebuie sa va ganditi foarte bine.....inainte de a imprumuta sume mari de la banci, daca putem sa le numim asa.....sper ca cine citeste sa-si aduca aminte cand trebuie sa semneze contractul de creditare.......si sa nu pateasca ca mine si ca multi altii

adrian dragan (Bucuresti, Bucuresti)

Banca Transilvania - Credit IMM

20 Decembrie 2013

Buna ziua , sfatuiesc pe toata lumea sa fuga de reclamele mincinoase ale pacatosilor de la BT. Din ianuarie 2008 cand am semnat contarctul de creditare nu s-a respectat decat o luna de zilee ceea ce scria in el , mai exact valoare dobanzilor si comisioanelor .Si acum platesc o dobanda de 14 % si banca refuza sa imi calculeze dobanda in functie de vreun indicator economic , sa am si eu legatura cu matematica si economia. Dobinda platita de firma mea a fost exact cat a vrut unul si altul de prin banca , indiferent de ROBOR si alti teroristi ca el.Pot sa sustin in facta oricui cu un teanc de solicitari catre banca , toate fara finalizare , prin care solicitam motivele majorarilor succesive cu care am fost onorat pina la dublarea dobanzii ! Acum ma voi adresa justitiei , pentru mine nu au nici o valoare reclamele mincinoase ale camatarilor acestia , au niste comisioane de sfideaza orice aritmetica , de exemplu comision la incasarea banilor in cont desi de la TRANSFOND s-a eliminat acest comision ! Un sfat catre toti cei care mai cred in aceasta institutie :stati departe ca nu fac altceva decat sa incaseze facturi si sa pacaleasca creduli .

MARCEL BADITA (Bucuresti, Bucuresti)

Banca Transilvania - Credit IMM

02 Februarie 2011

Am si eu o recomandare referitoare la reclamele mincinoase folosite de Banca Transilvania si camatarii din ea, anume sa fuga oamenii de hotii astia ca de dracu !!! Mint de rup pamantul in reclamele colorate din mass-media si de site-ul propriu!!! Credite fara ascunzisuri, cu toate mentiunile la vedere zic ei in reclame: pai mai ascunsa mentiune ca dobanda la creditul meu nu exista, am semnat in ianuarie 2008 un contract si peste o luna a inceput nebunia: majorari peste majorari pina am ajuns sa am dublata dobanda! Din martie 2008 incerc prin nenumarate memorii sa aflu cum calculeaza aceaste dobanzi, ce le influenteaza si de ce nu scad in aceeasi masura, cum le-au umflat escrocii astia cu gulere albe...Pana acum am aflat ca am un singur drept si anume sa platesc cat si cum vor ei. Evident ca orice client nou este ademenit cu dobanzi mai mici decat le suporta pacalitii anteriori. In concluzie niste hoti legalizati de niste autoritati straine de fenomen au facut posibile asemenea abuzuri. Stati departe de aceste institutii care nu fac altceva decat sa va fure cu armatele de avocati din subordine platiti sa ticluiasca contracte numai in favoarea lor in lipsa unei legislatii adecvate.

BADITA MARCEL (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus