Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Vocea clientului Banca Transilvania - Credit nevoi personale

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Banca Transilvania - Credit nevoi personale

06 Mai 2019

Foarte bine

Mihaela Botezatu (Onesti, Bacau)

Banca Transilvania - Credit nevoi personale

06 Iulie 2018

O experienta deosebit de neplacuta,care m-a facut sa renunt la orice colaborare cu banca Transilvania angajati total nepregatiti, comportament groaznic, parca ar lucra impotriva bancii. Nu cunosc ofertel bancii, nu iti ofera nici un fel de suport in obtinerea unui credit.

Ildiko Horvath (Cluj-Napoca, Cluj)

Banca Transilvania - Credit nevoi personale

04 Iulie 2018

Buna ziua! Vreau sa fac aceasta recenzie special pentru sucursala BT Oltenitei, sector 4, Bucuresti, si, in mod special, pentru doamna Laura Suditu (specialist credite si relatii clienti). Am fost la banca pentru un credit de nevoi personale si, de asemenea, pentru o refinantare a unui overdraft avut la BRD. Comportamentul deosebit de profesional al doamnei Laura si rapiditatea executarii tuturor demersurilor au facut ca prima experienta cu BT sa fie ireprosabila. Sunt un client extrem de multumit si vreau sa felicit echipa BT Oltenitei! Va multumesc si toate cele bune!

Georgiana Curisoiu (Bucuresti, Bucuresti)

Banca Transilvania - Credit nevoi personale

04 Septembrie 2015

am luat un credit pe firma in februarie 2008 si incepand cu luna iulie 2008 banca mi-a majorat dobanda cu de la sine putere pana cand, dupa 7 ani de derulare a contractului am constatat cu stupoare ca am platit o dobanda majorata cu peste 50% adica peste 28000 lei, si pentru ca nu am avut intarzieri si deci n-au avut motive sa-mi ia dobinzi penalizatoare, atunci mi-au micsorat rata la principal cu 5000lei si automat mi-au marit dobanda. Pentru toate aceste operatiuni de jefuire mi-a fost luat cu japca comision de revizuire de 1,5% din sold, etc. le-am cerut sa-mi revizuiasca dobanda oprita si sa-mi restituie sumele retinute in plus, pentru a nu ajunge la tribunal, iar raspunsul lor a fost ca o casa de avocatura costa 3000 de euro, pe care ii voi plati daca pierd. Rog pe aceasta cale pe toti cei care au hotarari judecatoresti definitive sa mi le trimita prin fax la nr 0353402775 sau e-mail gigiecobici@yahoo.com, si pot fi contactat pentru orice informatie legata de aceasta situatie la tel. 0722403728. NU IMPRUMUTATI BANI DE LA BANCA TRANSILVANIA

GHEORGHE ECOBICI (Targu Jiu, Gorj)

Banca Transilvania - Credit nevoi personale

23 Decembrie 2014

O experienta execrabila, un suport clienti la pamant, cu angajati incompetenti si lipsiti de orice gram de bun simt. Nu este de acceptat sa fii pus in pozitia in care, pentru un rahat de Star BT Card(scz termenul), sa astepti mai mult de o luna. Nu sunt in stare sa se informeze, nu sunt in stare sa se miste.. Ma scuzati, insa in opinia mea, sunt niste nesimtiti carora nu le pasa de problemele si nevoile clientilor. Sunt sigur ca in oricum, mai ales ca am citit pe net atatea pareri similare, nu se va schimba nimic, iar clienti sau potentiali clienti(pacat de alegerea lor) vor avea mereu parte de aceasta abordare de nota 1!!! Multumesc.

Alexandru Grosu (Bucuresti, Bucuresti)

Banca Transilvania - Credit nevoi personale

23 Septembrie 2014

Costuri rezonabile avand in vedere ca detin si card de debit si card de credit; dobanzile si comisioanele relativ ok; timpul de asteptare pentru decizia acordarii creditului a fost scurt (6 zile), angajata BT de la credite a fost extraordinara, procedura a fost banala. Singurul loc unde am semnat un contract de credit cu dobanda mai mica decat cea ofertata initial; de obicei se intampla invers. Dupa parerea mea BT este cea mai onesta banca din Romania.

Valentin Sadovei (Botosani, Botosani)

Inapoi sus