top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre toate produsele Banca Transilvania

Banca Transilvania

Scor: 2.4 | 188 recenzii

Scrie o recenzie

Produse Banca Transilvania
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  O ROana Radu
  Cont curent de la Banca Transilvania

  Sunt foarte dezamagita de faptul ca au s

  Sunt foarte, dar foarte dezamagita de faptul ca au schimbat modul in care poți intra cu cineva din call-center( acum îți trimit un mesaj și descurcate ca de ei nu mai dai). Dacă ai o urgentă trebuie sa aștepți foarte mult sa iei legătura cu un consultant și dacă dai de el tot nu te rezolva. Cardul Star Forte este cea mai mare prostie, dacă puteți sa nu il faci este cel mai bine. De exemplu la alte bănci cardul de cumpărături nu percepe comisioane, la BT te taxează și dacă îți transferi bani in contul tău propriu. Eu am depus intr-o seara niște bani in contul personal și aceștia sau dus direct in Contul Star Forte, dacă vreau sa ii transfer in contul in care am nevoi îmi ia un comision colosal, am sunat in call-center și au zis ca ei nu au vina și aia e. Deci ca sa nu îmi perceapă un comision destul de măricel pentru suna respectiva trebuie sa ii las acolo și sa depun iar alta suma dacă am nevoie de bani in cont. Deci au blocat niște bani deși eu pentru cardul respectiv am făcut tranzacția la termen.

  01-03-2023

  I IIon Ion
  Card de credit de la Banca Transilvania

  Banca Tembela

  Cele mai stupide si absurde relatii cu tot staff-ul BT . Am avut un card de credit cu o suma relativ mica . Dupa aprobarea creditului mi s-a deschis automat suplimentar un cont de debit desigur cu toate platile aferente . Dupa expirarea cardului , noul card mi s-a trimis prin Pink Post care este o gluma proasta . Am fost contactat si intrebat daca sunt acasa si ... nimic . Timp de 2 saptamani am tot negociat prin mail si telefoane pentru redirectionare la agentia din localitatea de resedinta . A ajuns cu chiu cu vai , l-am ridicat si activat . Dupa alta saptamana sunt sunat de BT si intrebat de ce nu am ridicat cardul !? Era vorba de celalat card prin Pink Post ...Deci habar nu au de capul lor , e o harababura totala acolo . Am facut in scurt timp un efort financiar sa achit creditul si stupoare ! Pe langa toate cererile si aprobarile trebuie sa astept telefon de confirmare si sa merg iar la agentia X sa inchid si contul de debit aferent . A durat alte 2 saptamani si nervi , cu telefoane si alte cereri de inchidere conturi . Peste toate acestea sunt sunat de mai multe ori de cei de la Cluj pentru subiecte puerile abordate intr-un mod foarte agresiv . Nu vreau sa mai aud de BT , dobanzi mari , abuzuri , relatii de forta cu clientii , costuri si comisioane mari .

  23-02-2023

  M PMarina Par
  Cont curent de la Banca Transilvania

  Cea mai lacoma banca din romania!!!!!

  Cea mai lacoma banca din romania!!!!!! Comisioane pentru orice, daca primesti o plata din orice banca din romania, PLATESTI comision, daca platesti la orice banca din romania PLATESTI, si asa mai departe!!!! Aplicatia este foarte slaba (NEO BT) si oricum nu este fiabila, caci iti mai trebuie inca alte doua aplicatii sa poti face toate operatinile bancare, alte banci au numai un app care face tot si nu percep comisioane (exemplu libra bank) Daca vrei sa inchizi contul trebuie sa mergi la sucursala la ghiseu!!!! La alte banci nu trebuie, se poate inchide contul online, in aplicatie!

  19-01-2023

  A RAdrian Mircea Raica
  Cont curent de la Banca Transilvania

  cea mai jalnica

  Cea mai jalnica nu se merita nici sa te uiti la numele lor nici sa ii vizitezi reclamele publicitatea e doar o mare pacaleala . Angajatii sunt prea reticenti in a oferi ajutor sau a rezolva problemele aparute ca client .

  17-12-2022

  C ICornel Iliescu
  Credit imobiliar de la Banca Transilvania

  Incredibil dar adevarat!

  Chiar nu credeam sa pot face acest imprumut si sa am casa! Multumita lui George Andrei care m-a ajutat foarte mult explicandu-mi cu multa competenta care sunt cerintele , riscurile si beneficiile unui imprumut bancar, dand dovada de cunoastere perfecta ale mecanismelor bancare. Si chiar a fost extrem de onest, nu a pretins si nu a acceptat nimic material. Ma bucur ca a fost promovat in cadrul Bancii Transilvania si sper sa urce cat mai sus pe scara ierarhica deoarece chiar merita!

  22-11-2022

  E PElena Panciu
  Credit nevoi personale de la Banca Transilvania

  In Banca Transilvania din Otopeni am avu

  In Banca Transilvania din Otopeni am avut ocazia încă de acum 3 ani sa o întâlnesc pe domnișoara Alexandra Tatuc o persoana foarte sociabilă și promta in nevoile clienților . Sub îndrumarea dânsei am reușit obitinerea unui credit.

  22-11-2022

  I MIOANA MICSA
  Cont curent de la Banca Transilvania

  Aceasta banca are angajati pusi pe pilem

  Aceasta banca are angajați puși pe pile, incompetenți, care nu știu legislatia si codul civil, vorbesc, urat la telefon, au Coll Center de forma, nu răspunde nimeni la telefon, nu trimit răspunsuri legale pe email solicitării clienților, pe motiv ca este securizat si clienții nu primesc nici un răspuns, de fapt este teapa, ei nici nu trimit nimic. Costuri foarte mari, la conturi, aplicație proastă. Sper ca sa fiti desființati sau fuzionati, in curand.

  13-10-2022

  D DDenis Denis
  Probleme diverse de la Banca Transilvania

  Mi-am inchis contul la banca transilvani

  Mi-am inchis contul la banca transilvania acum 3 saptamani. Astazi primesc mesaj ca ma asteapta un card BT VISA la sucursala. Va dati seama ce incompetenti sunt, daca , eu cu cont care se presupune ca e inchis, primesc mesaj ca mi-a ajuns cardul de la banca la care mi-am inchis contul. Mergeti la oricare alta banca decat asta. Sunteti mai avantajati si cu un cămătar local decat Banca Transilvania. Edit: Greseala de punctuatie.

  22-09-2022

  A GAdeliana GRIGOROAEA
  Card de debit de la Banca Transilvania

  Cea mai horor experienta.

  Cea mai horor experienta. Angajații Băncii Transilvania, cu call center la Cluj,sunt de o nesimțire ieșită din comun. Banii proprii nu îi regăsești pe card in zile nelucrătoare,dar în aceste zile,dacă ai credit îți ia dobândă. Se folosesc de banii poporului român, pentru că mai marii țării au subjugat poporul și l-au pus în slujba băncilor și a străinilor. Nu mai avem bănci, BCR nu mai este o bancă românească, dar vă sfătuiesc, dacă tot trebuie să aveți un card,indiferent de care OCOLIȚI BANCA TRANSILVANIA!!!!!!!!!

  16-08-2022

  D TDaniel Tincescu
  Card de credit de la Banca Transilvania

  Probleme card BT

  Am constatat,nu o data, in extrasul de cont tranzactii dubioase,pe care nu le recunosc si le consider furt,cel mai probabil facute de catre angajatii bancii.Tranzactii facute la diferenta de o ora in 2 locatii din Romania aflate la citeva sute de km distanta intre ele. Reclamatiile se rezolva,normal,in favoarea bancii. Intentionez,desi sunt client de foarte multi ani,sa renunt total la serviciile acestei banci

  12-08-2022

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie