top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre transfer international Banca Transilvania

Transfer international Banca Transilvania

Scor: 2.5 | 2 recenzii

Scrie o recenzie

Produse Banca Transilvania
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  C Gcarmen groza
  Transfer international de la Banca Transilvania

  NU face_ti transfer de b

  NU face_ti transfer de banii in international prin aceasta banca.au multi intermediari care nu sunt seriosi amendati de altfel (vezi commertz bank ) ca si aceasta banca .............timp de asteptare multt! banii de fapt nu au ajuns! nu face-ti transferuri nici din strainatate spre romania nici din Romania afara!

  16-12-2015

  R PRada Platon
  Transfer international de la Banca Transilvania

  Functionari aroganti, ca

  Functionari aroganti, care trateaza clientul sarcastic si raspund in acronime pe care au pretentia ca clientul sa le cunoasca, desi e datoria lor sa le explice. Imediat ce se confrunta cu o chestiune pe care nu o cunosc, incep sa dea lectii, mai ales in legatura cu sistemul de carti de credit international, in privinta caruia sunt complet ignoranti. Sunt mai preocupati sa le iasa gestiunea si numara de cinci ori cate o moneda de un leu, decat sa serveasca clientul cu amabilitate si sa asimileze cunostintele necesare pentru a opera tranzactii cu care nu s-au confruntat in trecut. In a word, ignorant, sanctimonius prigs! Daca nu eram in graba m-as fi dus la alta banca, ceea ce voi face sigur data viitoare. La inflatia de banci din Romania, ma mir ca Banca Transilvania isi permite sa ofere servicii atat de sub-standard. Ca minim de cunostinte functionarii lor au nevoie sa li se spuna ca NU cunosc sistemele din strainatate si ca e cazul sa se informeze inainte de a deschide gura.

  02-07-2015

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie