Vocea clientului Banca Transilvania - Cont curent

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Banca Transilvania - Cont curent

05 Noiembrie 2018

Experienta placuta, personalul foarte bine instruit , amabil , ofera suport in solutionarea oricarei probleme. Recomand cu drag.

Maria Rujoiu (Campina, Prahova)

Banca Transilvania - Cont curent

01 Octombrie 2018

Comisioane absurde precum cel de încasare pentru transferuri bancare de la alte b?nci. Comision lunar (5 lei) pentru internet banking cu aplica?ie.

Vîjdea Cristian (Timisoara, Timis)

Banca Transilvania - Cont curent

20 Aprilie 2018

Neserioasa banca! Prima banca care comisioneaza incasarea salariului, desi isi fac publicitate ca nu au nici un cost.

Florin Stefan (Braila, Braila)

Banca Transilvania - Cont curent

06 Noiembrie 2017

Am un cont curent deschis la BT, doua carduri atasate, de care sunt multumit, Am facut plati cu cardul prin tari in care nu credeam ca am sa ajung vreo data. Totul este ok. Primvara-vara anului urmator va fii momentul cand o sa-mi pun economiile sa faca pui. Pt. a-mi atinge tintele, o sa am nevoie de 5 servici bancare si intentionez sa colaborez cu BT. Problema este ca la ora actuala BT nu se se afla nici macar in top 5 daca vorbim de credite pentru investitii imobiliare(exact ceeace ma intereseaza pe mine). Oare pana in vara, acest lucru se va schimba? In caz contrar, va fi normal si natural ca veniturile mele viitoare din salariu, sa treaca prin conturile bancii cu care voi colabora in viitor. Nu in ultimul rand, vreau sa mentionez ca sunt uimit sa citesc despre atatea neintelegeri intre BT si clienti, avand in vedere ca pt. mine BT a fost o solutie buna si la indemana. Multumesc! PS:

Florin Pavel (Constanta, Constanta)

Banca Transilvania - Cont curent

21 Septembrie 2017

As dori sa intreb de ce s-au desfiintat asa multe filiale din Bucuresti ? De ce pt un simplu extras de cont trebuie sa stau o jumatate de ora pe putin , in conditiile in care se lucreaza la un singur ghiseu ....

Daniela Lacatus (Bucuresti, Bucuresti)

Banca Transilvania - Cont curent

18 Iulie 2017

Buna ziua. Astazi am fost la filiala Banca Transilvania de pe strada Garii, Iasi pentu deschiderea unui cont curent persoana juridica si a fost o experienta foarte neplacuta. Analizand dosarul, d'ra\d-na de la banca ne-a spus ca trebuie sa platim 40 de ron pentru a obtine un certificat constatator de la Registrul Comertului pentru a atesta actele (oficiale!) din dosar-cu alta cuvinte 'platiti ca sa dovediti ca nu mintiti'. Chiar nu cred ca este corect ca o banca sa-si trateze potentialii clienti in acest fel - ca pe hoti! As fi inteles (partial) daca as fi cerut o linie de credit si trebuia sa dovedesc ca societatea nu este in faliment, etc, dar chiar sa fiu tratata de hot mincinos pentru simplul motiv a deschiderii unui cont curent, mi se pare prea mult. Evident, am renuntat la cont si voi cauta o alta banca-sper sa mai existe macar una, care sa nu-ti spuna cu voce tare ca te considera hot din momentul in care ai intrat pe usa.

Oana Marlena Gogan (Targu Frumos, Iasi)

Inapoi sus