Vocea clientului Banca Transilvania - Cont curent

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Banca Transilvania - Cont curent

12 Mai 2020

Foarte buna! Sunt super mul?umit? de serviciile oferite. Succes în continuare tuturora ????????????

Covaci Alina (, )

Banca Transilvania - Cont curent

13 Martie 2020

Buna ziua Cu Banca Transilvania am avut o experienta neplacuta zilele trecute. Sunt client (am fost) de foarte multi ani in jur de 10 ani iar zilele trecute am aflat ca mi-au desfiintat conturile inclusiv accesul la internet bancking. Motivul lor a fost ca in ultimele 6 luni nu am avut tranzactii bancare in conturi si ei zic ca au trimis o notificare scrisa la adresa de corespondenta care acolo nu mai locuieste nimeni! In baza acestei notificari au luat decizia sa inchida conturile fara sa fiu contactat si pe alte cai de exemplu aveam trecut telefon mobil valabil si adresa de email valabila plus puteam primi mesaje pe internet bancking, ei nimic au trimis o hartie si gata au inchis conturile! Proble este ca dupa 6 luni am mai facut tranzactii bancare din acelasi conturi care nu le-au luat in considerare am ordinele de plata in format digital. In anul 2020 banca iti inchide conturile in baza unei scrisori trimise care nu stim daca a ajuns sau nu, normal ar fi trebui sa fie recomandata iar daca avea confirmarea ca nu am primit acea instiintare sa incerce contactarea clientului pe alte cai de exemplu telefonic sau pe email, dar nu si nu au inchis si gata adio client! Niciodata nu o sa mai fiu clientul vostru si basta plus ca nu o sa va recomand niciodata si am sa povestesc experianta mea cu banca. Din toata inima va doresc FALIMENT pa!....

Radu Marian (, )

Banca Transilvania - Cont curent

05 Decembrie 2019

O banca cu proceduri si oameni lipsiti de bun simt, institutie care deschide conturi in valuta automat fara nicio procedura sau acord, in schimb ca sa desfiintezi contul in valuta te cheama personal in sucursala. Eu sunt insarcinata in luna a 9a dar nu a parut sa-i sensibilizeze faptul ca ma pun sa vin in sucursala sa semnez desfiintarea contului in euro purtator de taxe lunare, dupa ce mi l-au infiintat peste noapte fara acord, doar pentru ca un furnizor s-a gandit sa plateasca in euro. Ei nu fac conversie automata ca orice banca normala si sustin ca acest lucru e precizat in 'termeni si conditii', insa e cu totul altceva sa scrii 'nu facem conversie automata' versus 'iti infiintam automat un cont in valuta cu taxe lunare de administrare'. Operatoarea call center super nesimtita si ne empatica. Dar ei nu au nevoie de empatie si politete, clientii sunt doar niste prosti care justifica prezenta lor pe piata, atat, nu reprezinta baza businessului ca sa aiba de ce sa le pese de ei, evident. Wake up BT, o sa-ti pierzi clientii, nu mai esti ce trebuie. Consider ca in felul asta isi da arama pe fata aceasta banca dornica sa para prietenoasa.

Elena Georgescu (, )

Banca Transilvania - Cont curent

05 Noiembrie 2018

Experienta placuta, personalul foarte bine instruit , amabil , ofera suport in solutionarea oricarei probleme. Recomand cu drag.

Maria Rujoiu (Campina, Prahova)

Banca Transilvania - Cont curent

01 Octombrie 2018

Comisioane absurde precum cel de încasare pentru transferuri bancare de la alte b?nci. Comision lunar (5 lei) pentru internet banking cu aplica?ie.

Vîjdea Cristian (Timisoara, Timis)

Banca Transilvania - Cont curent

20 Aprilie 2018

Neserioasa banca! Prima banca care comisioneaza incasarea salariului, desi isi fac publicitate ca nu au nici un cost.

Florin Stefan (Braila, Braila)

Inapoi sus