Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Opinii clienti Raiffeisen Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Raiffeisen Bank - Card de credit

02 Iunie 2019

Este foarte serioas? ?i convenabil

Elena Furdui (Gavojdia, Timis)

Raiffeisen Bank - Card de credit

20 Aprilie 2019

Intreaga dezamagire este descrisa aici: http://dobanda.home.blog/ Share pe Facebook !!!!!!!

dan p (, )

Raiffeisen Bank - Asigurare de viata

03 Noiembrie 2018

Am incercat sa-mi platesc o polita de asigurare de viata si cea pt locuinta la ghiseul bancii din Cora Pantelimon, insa mi s-a comunicat ca au primit o directiva interna 096 si nu mai incaseaza pt Grawe Asigurari, desi pe formularele mele de plata figura contul Raiffeisen pt achitarea lor.

Emilia Mandalac (Bucuresti, Bucuresti)

Raiffeisen Bank - Card de credit

22 Octombrie 2018

Nu stiu anii trecuti, dar in 2018 aceasta banca e aidoma unor c?m?tari. Am refinantat un card de credit avut la ei si nu vor sa mi dea o simpka adresa de inchidere, timp in care banii mei raman bloca?i in contul pe care l am la o alta banca. Dansii sustin ca trebuie sa a?tept raport de 'activitate', pt un card blocat la cerere si cont inchis. Nimeni nu mi a putut explica ce activitate asteapta dansii sa mai existe pt acel card. Ba mai mult, au devenit si nesimtiti, mi s a spus direct, sa merg la Protectia Consumatorului daca nu mi convine, unde...dar asta e alta discutie. Concluzia?! Fugiti de Raiffaisen!

Laurentiu Cristian Voican (Bucuresti, Bucuresti)

Raiffeisen Bank - Credit nevoi personale

19 Octombrie 2018

O experienta placuta. Angajatii de nota 10,vorbesc foarte frumos si p e intelesul tuturor. Bravo

Adrian Stroe (Codlea, Brasov)

Raiffeisen Bank - Cont curent

31 August 2018

O banca in care daca respiri totul se taxeaza.Comisioane de intretinere mari plus comisioane la retragere plus comisioane la tranzactii Am inchis conturile si prefer sa lucrez cu banci externe pentru ca costurile de intretinere si tranzactii sunt net inferioare Romania raiul samsarilor, hotilor si incompetentei

Butanescu Razvan (Ramnicu Valcea, Valcea)

Inapoi sus