Vocea clientului Raiffeisen Bank - Cont curent

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Raiffeisen Bank - Cont curent

14 Martie 2020

Pentru închirierea contului am fost nevoit s? merg de 4 ori la banca.

Alin Ciocan (, )

Raiffeisen Bank - Cont curent

14 Martie 2020

Pentru închirierea contului am fost nevoit s? merg de 4 ori la banca.

Alin Ciocan (, )

Raiffeisen Bank - Cont curent

31 August 2018

O banca in care daca respiri totul se taxeaza.Comisioane de intretinere mari plus comisioane la retragere plus comisioane la tranzactii Am inchis conturile si prefer sa lucrez cu banci externe pentru ca costurile de intretinere si tranzactii sunt net inferioare Romania raiul samsarilor, hotilor si incompetentei

Butanescu Razvan (Ramnicu Valcea, Valcea)

Raiffeisen Bank - Cont curent

21 Noiembrie 2017

Complet nemultumita! Customer service aproape inexistent, orientarea catre client este o gluma buna, transparenta, flexibilitate, ascultare proactiva un vis frumos! Dupa un an s-au trezit ca aveam un comision restant pe un cont INACTIV, comision de care nu m-au anuntat niciodata si l-au retras haiduceste, fara vreo notificare, imediat ce au prins niste bani in cont. M-am trezit ca nu mai sunt...La momentul depunerii banilor in cont nimeni nu s-a deranjat sa ma anunte de vreun comision. Pentru orice informatie, in era digitalului, ei te trimit in agentie...nimic nu se poate pe e-mail.

Alina Avram (Bucuresti, Bucuresti)

Raiffeisen Bank - Cont curent

11 Noiembrie 2017

Sunt foarte multumita de tot ce tine de aceasta banca. Sper ca pe viitor sa am o colaborare la fel de buna cu banca. Salariatii fac totul pt a fi clientul multumit. Pana acum :jos palaria in fata tuturor. Tineti.o tot asa !

Antoneta Marmandiu (Pucioasa, Dambovita)

Raiffeisen Bank - Cont curent

13 Octombrie 2017

Logica si actiune Raiffeisen Bank:''Modificam conditiile de cost in afara pachetelor dvs de cont curent, dar daca nu treceti la noile tipuri de pachete de cont curent si ramaneti cu ce aveati dumneavoastra inainte, o sa va coste suplimentar (adica mai ''avantajos'' daca treci la cele noi). Conditiile se aplica de la sine putere din 5 decembrie. Puteti sa denuntati contractul,dar by default legea noua tot se aplica''....VIVA DEMOCRATIA! (si am doar debit,nu vreau sa stiu ce primesc oamenii cu cont de credit) Ca o sinteza, eu am facut o intelegere cu banca,am agreat unele conditii foarte bune si in prezent,am contract valid, dar ea de la sine putere face in afara acestui ''agreement'' alt set de reguli (practic incalca intelegerea noastra luand-o pe ocolite),ma obliga sa depun lunar o anume suma pentru a avea aceleasi beneficii pe care inca le mai am pana pe 5.12, altfel ma taxeaza pentru conturi si cardurile avute lunar cu pana la 150%. Intrebarea e,care mai e diferenta daca ai credit sau doar debit? ca tot esti taxat cu dobanda. In afara de lichidarea oricaror relatii cu banca,sa stau cu cash-ul la purtator,alta solutie nu exista.

Ionela Popescu (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus