Vocea clientului Raiffeisen Bank - Prima casa

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Raiffeisen Bank - Prima casa

04 Octombrie 2017

Dezastru !!! Am depus toate actele solicitate pentru credit in luna mai si mi s-a garantat verbal ca voi obtine imprumutul in maxim o luna si jumatate.. au trecut cinci luni si raspunsul lor este ca dosarul se afla in analiza la fondul de garantare..Aloo Raiffeisen, nu am solicitat un imprumut nerambursabil. Pentru sanatatea dumneavoastra NU CONSUMATI RAIFFEISEN!

Florin Postovei (Suceava, Suceava)

Raiffeisen Bank - Prima casa

29 Noiembrie 2016

In 2014, Februarie, am decis, impreuna cu sotia, sa ne luam locuinta noastra. Am mers la 3 banci ( Bcr, Cec, Raiffeisen) . La BCR am fost refuzat, dar politicos. La CEC, parca ceream de pomana, nici nu m-au tinut de vorba ( scarbos personal mai au) . La Raiffeisen, a stat doamna aia si mi-a raspuns frumos la multele intrebari ce le-am avut, si de costuri, si de comisioane, si de documente necesare... etc. Ma suna mereu, daca lipsea vreun document. Intradevar a durat fix doua luni, dar exact asa am fost informat de la inceput. Eu cred ca e si dupa persoana care e angajatul bancii.

Radu Balas (Victoria, Brasov)

Raiffeisen Bank - Prima casa

18 Iulie 2016

La fel si la mine, dosarul a fost trimis in central pe data de 10 Aprilie, de atunci astept aprobarea finala. Bineinteles, ca nimeni nu are nicio explicatie care sa tina apa. Sunt profund dezamagit de Raiffeisen Bank, si-au batut joc de increderea pe care le-am acordat-o.

cornel badea (Bucuresti, Bucuresti)

Raiffeisen Bank - Prima casa

11 Iulie 2016

Am dosar prima casa in derulare cu pre-aprobarea din 15 mai si dosar complet, cu antecontract semnat, pt a fi trimis mai departe de pe 30 mai.Nimeni nu are nici un raspuns, cei din agentie dau vina pe centrala iar cand sun in call center ma trimit la agentie pt informatii.Nu poate nimeni sa iti dea nici un raspuns,nici o informatie, dosarele nu sunt blocate dar nici nu merg mai departe la fond ! Bataie de joc, sa te faca sa pierzi timp si bani si atat, o data ce si-au vazut interesul isi bat joc de tine. Nu am nici o indoiala ca si restul de banci sunt lafel dar in cazul de fata ma pronunt : Rusine Raiffeisen! Nota 0 , promisiuni si atat, nu recomand !

Alexandru-Iulian Deaconu (Bucuresti, Bucuresti)

Raiffeisen Bank - Prima casa

24 Mai 2016

Am aplicat pentru creditul Prima Casa, totul a decurs foarte rapid pana la momentul aprobarii finale a creditului. De aproximativ 2 saptamani sunt in asteptare si nu inteleg de ce? Preaprobarea a durat 3 zile iar aprobarea finala dupa aprox. 2 saptamani este inca incerta .

Andrei Ibraim (Bucuresti, Bucuresti)

Raiffeisen Bank - Prima casa

25 Noiembrie 2015

In urma cu 2 luni, am inceput demersurile pentru un credit Prima casa, la Raiffeisen Bank. Inca de la inceput, de la 2 zile cat ar fi trebuit sa dureze pre-aprobarea, a durat 2 saptamani, si tot asa. Analiza juridica a fost una complexa, fiind nevoie de foarte multe acte, nimic deranjant. Dupa ce a fost data si aprobarea juridica, a venit evaluatorul, a fost ok, urmând ca eu sa aduc extrasele de carte funciar?, recente. De 3 saptamani, dosarul este in analiza, final?, deoarece, sunt foarte multe dosare. Acum eu nu inteleg, cum se face selectia dosarelor care sunt pentru aprobarea finala, ulterior pentru a fi trimise la fond? Am facut o sesizare, in acest sens, nu ma astept sa fie un raspuns curand. Insa mi se pare deranjant, ca persoana de la agentie, sa imi spun? c? am avut ghinionul s? ajung in aceast? perioad?, de sfârsit de an, unde, sunt foarte multe dosare? Sa fie asa?Cand ar fi trebuit s? depun dosarul, ca totul s? mearga ok? Alexe Elena Bucuresti

Elena Alexe (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus