top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre prima casa Raiffeisen Bank

Prima casa Raiffeisen Bank

Scor: 2.5 | 25 recenzii

Scrie o recenzie

Produse Raiffeisen Bank
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  M SMaria SIRBOIU
  Prima casa de la Raiffeisen Bank

  Buna ziua, Dupa 6 luni de asteptare si 3

  Buna ziua, Dupa 6 luni de asteptare si 3 consilieri au reusit sa mi reuneasca toate actele pentru a le trimite la fondul de garantare.Cum nu vreau sa mai fac cadou as dori un sfat sa recupereze o parte din asigurarea de viata care am platit o . Mulțumesc frumos anticipat.

  07-04-2022

  F PFlorin Postovei
  Prima casa de la Raiffeisen Bank

  Dezastru !!! Am depus to

  Dezastru !!! Am depus toate actele solicitate pentru credit in luna mai si mi s-a garantat verbal ca voi obtine imprumutul in maxim o luna si jumatate.. au trecut cinci luni si raspunsul lor este ca dosarul se afla in analiza la fondul de garantare..Aloo Raiffeisen, nu am solicitat un imprumut nerambursabil. Pentru sanatatea dumneavoastra NU CONSUMATI RAIFFEISEN!

  04-10-2017

  R BRadu Balas
  Prima casa de la Raiffeisen Bank

  In 2014, Februarie, am d

  In 2014, Februarie, am decis, impreuna cu sotia, sa ne luam locuinta noastra. Am mers la 3 banci ( Bcr, Cec, Raiffeisen) . La BCR am fost refuzat, dar politicos. La CEC, parca ceream de pomana, nici nu m-au tinut de vorba ( scarbos personal mai au) . La Raiffeisen, a stat doamna aia si mi-a raspuns frumos la multele intrebari ce le-am avut, si de costuri, si de comisioane, si de documente necesare... etc. Ma suna mereu, daca lipsea vreun document. Intradevar a durat fix doua luni, dar exact asa am fost informat de la inceput. Eu cred ca e si dupa persoana care e angajatul bancii.

  29-11-2016

  C Bcornel badea
  Prima casa de la Raiffeisen Bank

  La fel si la mine, dosar

  La fel si la mine, dosarul a fost trimis in central pe data de 10 Aprilie, de atunci astept aprobarea finala. Bineinteles, ca nimeni nu are nicio explicatie care sa tina apa. Sunt profund dezamagit de Raiffeisen Bank, si-au batut joc de increderea pe care le-am acordat-o.

  18-07-2016

  A DAlexandru-Iulian Deaconu
  Prima casa de la Raiffeisen Bank

  Am dosar prima casa in d

  Am dosar prima casa in derulare cu pre-aprobarea din 15 mai si dosar complet, cu antecontract semnat, pt a fi trimis mai departe de pe 30 mai.Nimeni nu are nici un raspuns, cei din agentie dau vina pe centrala iar cand sun in call center ma trimit la agentie pt informatii.Nu poate nimeni sa iti dea nici un raspuns,nici o informatie, dosarele nu sunt blocate dar nici nu merg mai departe la fond ! Bataie de joc, sa te faca sa pierzi timp si bani si atat, o data ce si-au vazut interesul isi bat joc de tine. Nu am nici o indoiala ca si restul de banci sunt lafel dar in cazul de fata ma pronunt : Rusine Raiffeisen! Nota 0 , promisiuni si atat, nu recomand !

  11-07-2016

  A IAndrei Ibraim
  Prima casa de la Raiffeisen Bank

  Am aplicat pentru credit

  Am aplicat pentru creditul Prima Casa, totul a decurs foarte rapid pana la momentul aprobarii finale a creditului. De aproximativ 2 saptamani sunt in asteptare si nu inteleg de ce? Preaprobarea a durat 3 zile iar aprobarea finala dupa aprox. 2 saptamani este inca incerta .

  24-05-2016

  E AElena Alexe
  Prima casa de la Raiffeisen Bank

  In urma cu 2 luni, am in

  In urma cu 2 luni, am inceput demersurile pentru un credit Prima casa, la Raiffeisen Bank. Inca de la inceput, de la 2 zile cat ar fi trebuit sa dureze pre-aprobarea, a durat 2 saptamani, si tot asa. Analiza juridica a fost una complexa, fiind nevoie de foarte multe acte, nimic deranjant. Dupa ce a fost data si aprobarea juridica, a venit evaluatorul, a fost ok, urmând ca eu sa aduc extrasele de carte funciar?, recente. De 3 saptamani, dosarul este in analiza, final?, deoarece, sunt foarte multe dosare. Acum eu nu inteleg, cum se face selectia dosarelor care sunt pentru aprobarea finala, ulterior pentru a fi trimise la fond? Am facut o sesizare, in acest sens, nu ma astept sa fie un raspuns curand. Insa mi se pare deranjant, ca persoana de la agentie, sa imi spun? c? am avut ghinionul s? ajung in aceast? perioad?, de sfârsit de an, unde, sunt foarte multe dosare? Sa fie asa?Cand ar fi trebuit s? depun dosarul, ca totul s? mearga ok? Alexe Elena Bucuresti

  25-11-2015

  T HTheodor-Flavian Hanu
  Prima casa de la Raiffeisen Bank

  Am depus actele pentru p

  Am depus actele pentru prima casa la Raiffeisen in urma cu 3 saptamani. Doamna de la ghiseu mi-a recomandat sa merg in paralel cu dosarul la juridic si preaprobarea pentru a scurta durata de acordare a creditului. Zis si facut, depun toate actele si astept. Pe parcursul celor 3 saptamani am tot primit raspunsuri de la cei de la juridic cum ca trebuie sa fie clarificate unele puncte in actele casei. Problema este la preaprobare, unde lucrurile par sa se miste EXTREM DE GREU, in conditiile in care am fost informat ca ar dura undeva la 2-3 zile. Am primit primul feedback abia dupa o saptamana jumatate, moment in care mi s-a cerut diploma de licenta pentru a justifica o crestere salariala(am depus adeverinta pentru ca inca nu mi s-a eliberat diploma), in rest nimic. Am tot sunat-o pe doamna de la ghiseu aproape in fiecare zi sa mai intreb despre preaprobare si raspunsul era ca dosarul este in analiza. Astazi nici nu mi-a mai raspuns. Probabil s-a saturat si dumneaei sa imi tot spuna acelasi lucru. Este vreo posibilitate sa grabesc resolutia preaprobarii? Ca deja a trecut destul de mult timp si de cand am depus si adeverinta de licenta

  25-11-2015

  A JAnca Jora
  Prima casa de la Raiffeisen Bank

  Buna ziua, Exper

  Buna ziua, Experienta cu banca Raiffeisen este una foarte neplacuta.Inca din luna Mai 2015 incercam sa accesam creditul Prima casa, dupa ce au solicitat o gramada de acte si in 18 Iunie s-a completat dosarul, ne specifica ca ne-au expirat adeverintele de venit din data de 05 Iunie si ca trebuia sa ne tinem si noi evidenta, nu era neaparat datoria dansilor sa ne anunte chiar atunci.Toate bune si frumoase, am adus si adeverinte noi, dosarul pleacand iar la preaprobare, unde a stat o saptamana pe motiv ca sunt foarte aglomerati in aceste zile si nu ne pot ajuta in cele 2 zile promise.Dupa o saptamana si cu cateva "interventii" din cadrul bancii ne preaproba dosarul si pleaca catre aprobarea finala, aici dupa alte 4 zile ne zice ca certificatul energetic(adus de o luna de zile la dosar) este gresit si trebuie modificat.Le trimit in maxim 24 ore certificatul corectat si imi zice ca nu stie cat dureaza sa plece totul la fondul de garantare, in conditiile in care imi expira extrasele de carte funciara peste 3 zile fix. Este o bataie de jos continua, le-am facut sesizare pe site de o saptamana, pana la aceasta ora nu am primit raspuns, este clar ca nu le pasa. Concluzia mea: evitati Raiffeisen Bank, agentia Apusului, deoarece sunt angajati ce nu au putere sa urgenteze dosare, avand in vedere greselile pe care le fac si lipsa de comunicare cu clientul privind termenele de solutionare.

  08-07-2015

  I AIeni Aaaa
  Prima casa de la Raiffeisen Bank

  Salut, Am facut un credi

  Salut, Am facut un credit Prima Casa in aug 2012 cu suma imprumutata de 57000 euro (maxima pentru constructii 'vechi') pe durata de 30 de ani. Atunci in 2012 aveam un salariu mai mic. Acum mi-a mai crescut salariul si as vrea sa scad durata creditului pe 20 de ani, chiar 15. Pentru Prima Casa din 2012, cred ca era Prima Casa 2, stiti daca in program se poate cere bancii modificarea duratei creditului? Daca ati avea un citat/link din program ar fi mai bine. Multumesc.

  26-06-2015

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie