Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Vocea clientului Raiffeisen Bank - Card de credit

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Raiffeisen Bank - Card de credit

02 Iunie 2019

Este foarte serioas? ?i convenabil

Elena Furdui (Gavojdia, Timis)

Raiffeisen Bank - Card de credit

20 Aprilie 2019

Intreaga dezamagire este descrisa aici: http://dobanda.home.blog/ Share pe Facebook !!!!!!!

dan p (, )

Raiffeisen Bank - Card de credit

22 Octombrie 2018

Nu stiu anii trecuti, dar in 2018 aceasta banca e aidoma unor c?m?tari. Am refinantat un card de credit avut la ei si nu vor sa mi dea o simpka adresa de inchidere, timp in care banii mei raman bloca?i in contul pe care l am la o alta banca. Dansii sustin ca trebuie sa a?tept raport de 'activitate', pt un card blocat la cerere si cont inchis. Nimeni nu mi a putut explica ce activitate asteapta dansii sa mai existe pt acel card. Ba mai mult, au devenit si nesimtiti, mi s a spus direct, sa merg la Protectia Consumatorului daca nu mi convine, unde...dar asta e alta discutie. Concluzia?! Fugiti de Raiffaisen!

Laurentiu Cristian Voican (Bucuresti, Bucuresti)

Raiffeisen Bank - Card de credit

28 Ianuarie 2018

Am cumparat un produs cu cardul de cumparaturi fara dobanda de la un magazin care nu se afla pe lista acceptata de Raifeisen deoarece nu aveam bani la noi. Conditia era sa achitam suma intr o luna. Dupa o luna ne am trezit ca nu ne acceptau banii trimisi in schimb penalitatile si dobanzile se adaugau vertiginos.A trecut un an in care am incercat sa luam legatura cu angajatii bancii facand apeluri telefonice si referate prin functionarii de la sucursala noastra. Din banca nu ne a raspuns nimeni niciodata fiindu ne interzis accesul la ei. Dar nici macar colegilor din sucursale nu le raspund. Dupa aproape doi ani ni s a pus in vedere ca trebuie sa platim 3800 ron in loc de cei 2400 cum trebuia initial. Acum 1 sapt am cumparat o imprimanta si un accesoriu de la Flanco aflat pe lista lor. Ni s a oferit de catre casierul magazinului o peroada pt rate de 18 luni. Azi am aflat intamplator trecand pe acolo ca nu este de 18 luni si ca de fapt plata nu fusese acceptata in rate. Casierul a luat leg cu un functionar la bancii care i aspus ca e din cauza POSului bancii care nu semnalizeaza daca sunt probleme. Cu alte bancii nu patisera asta niciodata. Eu cred ca o fac sa ne escrocheze si sa stoarca bani de la prosti. Inchidem cardul si adio raifeisen fara majuscula.

Maria Dudescu (Bucuresti, Bucuresti)

Raiffeisen Bank - Card de credit

26 Mai 2017

Card Raiffeisen World pentru premium. Primita rapid, putin complicata inregistrarea de 3dsecure sau urmatorul sistem securitate.

Aristeidis Karamessinis (Bucuresti, Bucuresti)

Raiffeisen Bank - Card de credit

20 Martie 2017

Am avut un card de cumparaturi la aceasta banca, l am achitat, s a emis un extras pe 0, apoi dupa o luna mi s a spus ca trebuie sa mai astept un extras pe 0. Am insistat cu inchiderea acestuia deoarece aveam nevoie de un credit pentru casa. De fiecare data cand sunam au fost cel putin 5 variante diferite de raspuns. Calitatea serviciilor este slaba, nimeni nu are o explicatie clara de ce dureaza atat aceste proceduri.

Silviu Jianu (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus