Vocea clientului Raiffeisen Bank - Credit nevoi personale

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Raiffeisen Bank - Credit nevoi personale

07 Februarie 2020

Ca tot muritorul de rand vreau sa fac un credit de nevoi personale. Fac simularea online, casc ochii la grafic....hmmm. putin mai mult dar nu prea mult..... aproape ca la celelate banci....clientul bancii, dobanda preferentiala 10.50%. Cam mare !!!!! dar hai va-i banca mea de 25 de ani. Ok.... tanti de la giseu zice de adeverinta de la munca. Cum....acum cand se verifica online la ANAF? Ok.... pierdut o zi pentru hartie. Vin iar la ghiseu, alta doamna.....ia hartia se uita butoneaza la PC, apoi zice suav ca nu era nevoie. Ceeee? In fine . butoneaza....scoate un contract si imi spune suma...... ok ca si online dar ciupita cu 2000. Cica am overdraft la card. Ok !!!!...dar nu am intrat in ei ...aveam in cont peste 10 000 lei banii mei. In fine....imi pune un grafic in fata si documentele sa semnez, semnez dar zic sa ma uit putin pe contracte. Dragutii de ei nu au zis ca te mai ciupesc de asigurarea de viata doar de 4000 lei lei pe care ii iau direct din banii imprumutati. Nu se mentioneaza nicaieri online sau in contract !!!!!! Dar daca platesc anticipat asigurarea este stabilita si luata pentru suma respectiva, bineintele si comisionul !!!! La alte banci asigurarea este stabilita precis in grafic si este in jur de 2300 lei si este inclusa in rate fiind platita in functie de soldul imprumutului. Hotie pe fata, la alte banci ieseam mai ieftin cu peste 3000 lei si cu asigurare inclusa in rata. Amintesc c? ANPC a amendat, anterior, Raiffeisen Bank pentru practici incorecte. Parerea mea este ca respectul fata de clienti vechi ai bancii este zerooo ! Este timpul sa spunem adio Raiffeisen Bank!!!!!

Indre Dodo (, )

Raiffeisen Bank - Credit nevoi personale

19 Octombrie 2018

O experienta placuta. Angajatii de nota 10,vorbesc foarte frumos si p e intelesul tuturor. Bravo

Adrian Stroe (Codlea, Brasov)

Raiffeisen Bank - Credit nevoi personale

10 Iulie 2018

Aproape tot ce tine de aceasta institutie imi creeaza un ghem de neplacere in stomac si/sau o senzatie de voma, atunci cand sunt nevoita sa am de-a face cu ei. De la pacaleala colosala care a fost creditul ipotecar pe care l-am contractat cu ei, intr-un contract impanat cu clauze abuzive si promisiuni desarte, pana la faptul ca, chiar si dupa o decizie judecatoreasca a Curtii de Apel Bucuresti, aceasta banca, in stilul ei caracteristic, incearca sa ciupeasca bani de la mine (lucru pe care am inteles ca il practica si cu alti clienti aflati in aceeasi situatie), in speranta ca nu voi observa, chiar si cand sunt somati sa execute decizia si sunt atentionati ca executa gresit ( bineinteles in defavoarea mea si bineinteles refuzand sa mai raspunda reclamatiilor mele luni de zile), totul inspira un singur cuvant care defineste banca Raiffeisen : INSELACIUNE . Si nu orice fel de inselaciune, ci una in forma continuata. TUPEUL ar fi al doilea atribut care ii caracterizeaza - desi nu raspund incercarilor mele de comunicare sau negociere luni si ani de zile sau raspund cu un sec si cinic NU, cel putin lunar primesc telefoane prin care mi se propun noi produse de la ei ( a se citi tzepe). Pot sa spun cu mana pe inima ca relatia cu Raiffeisen Bank este una din cele mai nefericite experiente pe care am avut-o pana acum in viata (la aproape 40 de ani) . Faptul ca m-am incurcat cu ei nu doar ca nu m-a ajutat sa-mi realizez visele, asa cum gretos afirma ei in spoturile publicitare, ci m-au dat inapoi cu zeci de ani , stricandu-mi sanatatea blocandu-mi viitorul, ca setea de castig nemeritat a acestei banci sa fie satisfacuta.

Catalina Pop (Bucuresti, Bucuresti)

Raiffeisen Bank - Credit nevoi personale

29 Martie 2018

Buna ziua, am facut un credit nevoi personale pe o perioada de 10 ani.Timp de 7 ani am platit acest credit fara restante cam de doua ori, diferenta de credit am facut refinantare de la brd. In momentul refinantarii acele functionare care timp de 7 ani si-au luat salariile din dobanda mea platita nu doreau sa accepte acesta plata finala prin refinantare. Sotul meu a trebuit sa plateasca 65 lei doar pentru a semna cererea finala. Este jaf la drumul mare. Feriti-va de acesta banca sunt mai rai ca camatarii si nu au nici un pic de respect pentru clientul corect care ii suporta. Te insela din prima clipa de cand ai intrat in aceasta banca. Dupa o aproape o luna sotul meu nu a reusit sa inchida definitiv acest credit chiar daca banii sunt în contul lor. Angajatele au o mare scarba fata de clienti, habar nu au, angajarile au fost facute numai pe relatii, nepotisme si altele, nu au nici un fel de respect ce sa mai vorbesc de cunottinte bancare. Adica de respectul fata de clientii care in aceste conditii grele isi platesc ratele la timp. Aceste angajate din Piatra Neamt ar trebui educate, formate trimise la scoala si dupa aceea ar trebui sa intre in contact cu clientii

Monica Vi?an (Piatra Neamt, Neamt)

Raiffeisen Bank - Credit nevoi personale

11 Martie 2018

Cea mai neplacuta si marsava experienta din viata mea a fost cu Reiffeisen Bank. Acum cativa ani am deschis la Reiffeisen Bank Timisoara, 2 conturi, unul in lei si unul in Euro, ambele cu card atasat. Am facut o depunere numerar in Euro adusi de acasa. Am depus bani si in contul de lei. Pana aici simplu si elegant, dar a venit si momentul cand a trebuit sa retrag Euro din contul de Euro: Surpriza!!! Noi nu eliberam Euro, a spus domnisoara de la ghiseu. Va pot elibera lei la cursul zilei. Ce sa spun...agitatie mare; m-am dus acasa si am revenit cu foaia de varsamant ca sa arat ca am depus Euro si ca vreau tot Euro inapoi. A ramas cum au spus ei: am primit lei la un curs inferior stabilit de Reiffeisen. Mai bine tineam banii acasa...Mizerabili... trebuiau sa spuna asta inainte de a deschide un cont in Euro. Apoi am facut mai multe reclamatii pe e-mail, m-a sunat cineva si m-am prezentat pentru clarificari la Agentia din Calea Circumvalatiunii, Timisoara. Mi-a cerut cardul de Euro o domnisoara, apoi s-a dus inauntru si a vorbit cu cineva de la ei, apoi s-a intors, a luat perforatorul si mi-a gaurit cardul de Euro, apoi m-a trimis la casierie cu un act ca sa-mi ridic ceva rest ramasi in cont, sigur in lei. Gata! a spus catre mine...acum v-am inchis contul in Euro, daca tot sunteti nemultumit... Partea cu creditul de nevoi personale este cel mai bun exemplu de neprofesionalism. Acum cativa ani am facut un credit de nevoi personale in Euro valoare sub 500 Euro, pe 3 ani. Cand mai erau 3 rate ramase de plata m-am dus la Agentia de pe str. Aries si am facut o cerere de rambursare anticipat a creditului si am depus echivalentul a 60 Euro in cont. Cererea a fost inregistrata si transmisa catre Bucuresti, dar nu a bagato nimeni in seama. Apoi am plecat in strainatate unde am stat 3 luni. Acolo am folosit cardul pentru retrageri de numerar. Cand m-am intors acasa..surpriza: Sunteti in CRB deoarece nu ati achitat ultimele 3 rate dintr-un credit. Este inutil sa va spun ca am umblat peste tot am sunat la toate institutiile posibile...raspunsul a fost clar: daca baca Reiffeisen v-a introdus in CRB tot ei va pot scoate. NU este asa. Sigur ca imediat ce am fost anuntat am depus numerar contravaloarea ratelor restante+ penalitati dar degeaba. Eram deja in CRB si timp de 4 ani nu m-a scos nimeni de acolo. Am transmis catre Conducerea Reiffeisen copia xerox dupa cererea mea de rambursare anticipata depusa pe str. Aries, Timisoara. Tipul care preluase cererea mea nu mai lucra la Reiffeisen si nu mai putea fi tras la raspundere... in concluzie ESTE VALABIL NUMAI CE SCRIE PE HARTIE SEMNATA SI STAMPILATA DE BANCA NU CE SPUNE FUNCTIONARUL DE LA BANCA, chiar daca el este Directorul.

Marius Daia (Timisoara, Timis)

Raiffeisen Bank - Credit nevoi personale

17 Octombrie 2017

buna ziua .am avut la acesti camatari legali doua produse un card de cumparaturi si un credit de nevoi personale cu dobanzi de apoximativ 80% .pe perioada derularii lor am avut si intarzieri ca tot omul intr-un final am reusit sa le achit ANTICIPAT dupa acsest efort financiar am apelat si eu ca omul cinstit la ei sa ma scoata din biroul de credit sa pot lua un imprumut pentru o casa.... refuz total ei nu ma pot scoate din birou .. exita o lege care sa ii pedepseasca pe acesti camatari deoarece mie i-mi este ingradit dreptul de a mai contracta un imprumut in tara mea din cauza lor cu toate ca am platit niste sume astronomice pentru un nimic.

aurelian Fitoiu (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus