Vocea clientului Raiffeisen Bank - Credit nevoi personale

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Raiffeisen Bank - Credit nevoi personale

06 Mai 2020

Asi vrea si ieu un credit ca incasez salariu la banca si lucrez si incasez salariu .va multumesc.

Adel Luca Rezes (Turda, Cluj)

Raiffeisen Bank - Credit nevoi personale

06 Mai 2020

Asi vrea si ieu un credit ca incasez salariu la banca si lucrez si incasez salariu .va multumesc.

Adel Luca Rezes (Turda, Cluj)

Raiffeisen Bank - Credit nevoi personale

07 Februarie 2020

Ca tot muritorul de rand vreau sa fac un credit de nevoi personale. Fac simularea online, casc ochii la grafic....hmmm. putin mai mult dar nu prea mult..... aproape ca la celelate banci....clientul bancii, dobanda preferentiala 10.50%. Cam mare !!!!! dar hai va-i banca mea de 25 de ani. Ok.... tanti de la giseu zice de adeverinta de la munca. Cum....acum cand se verifica online la ANAF? Ok.... pierdut o zi pentru hartie. Vin iar la ghiseu, alta doamna.....ia hartia se uita butoneaza la PC, apoi zice suav ca nu era nevoie. Ceeee? In fine . butoneaza....scoate un contract si imi spune suma...... ok ca si online dar ciupita cu 2000. Cica am overdraft la card. Ok !!!!...dar nu am intrat in ei ...aveam in cont peste 10 000 lei banii mei. In fine....imi pune un grafic in fata si documentele sa semnez, semnez dar zic sa ma uit putin pe contracte. Dragutii de ei nu au zis ca te mai ciupesc de asigurarea de viata doar de 4000 lei lei pe care ii iau direct din banii imprumutati. Nu se mentioneaza nicaieri online sau in contract !!!!!! Dar daca platesc anticipat asigurarea este stabilita si luata pentru suma respectiva, bineintele si comisionul !!!! La alte banci asigurarea este stabilita precis in grafic si este in jur de 2300 lei si este inclusa in rate fiind platita in functie de soldul imprumutului. Hotie pe fata, la alte banci ieseam mai ieftin cu peste 3000 lei si cu asigurare inclusa in rata. Amintesc c? ANPC a amendat, anterior, Raiffeisen Bank pentru practici incorecte. Parerea mea este ca respectul fata de clienti vechi ai bancii este zerooo ! Este timpul sa spunem adio Raiffeisen Bank!!!!!

Indre Dodo (, )

Raiffeisen Bank - Credit nevoi personale

19 Octombrie 2018

O experienta placuta. Angajatii de nota 10,vorbesc foarte frumos si p e intelesul tuturor. Bravo

Adrian Stroe (Codlea, Brasov)

Raiffeisen Bank - Credit nevoi personale

10 Iulie 2018

Aproape tot ce tine de aceasta institutie imi creeaza un ghem de neplacere in stomac si/sau o senzatie de voma, atunci cand sunt nevoita sa am de-a face cu ei. De la pacaleala colosala care a fost creditul ipotecar pe care l-am contractat cu ei, intr-un contract impanat cu clauze abuzive si promisiuni desarte, pana la faptul ca, chiar si dupa o decizie judecatoreasca a Curtii de Apel Bucuresti, aceasta banca, in stilul ei caracteristic, incearca sa ciupeasca bani de la mine (lucru pe care am inteles ca il practica si cu alti clienti aflati in aceeasi situatie), in speranta ca nu voi observa, chiar si cand sunt somati sa execute decizia si sunt atentionati ca executa gresit ( bineinteles in defavoarea mea si bineinteles refuzand sa mai raspunda reclamatiilor mele luni de zile), totul inspira un singur cuvant care defineste banca Raiffeisen : INSELACIUNE . Si nu orice fel de inselaciune, ci una in forma continuata. TUPEUL ar fi al doilea atribut care ii caracterizeaza - desi nu raspund incercarilor mele de comunicare sau negociere luni si ani de zile sau raspund cu un sec si cinic NU, cel putin lunar primesc telefoane prin care mi se propun noi produse de la ei ( a se citi tzepe). Pot sa spun cu mana pe inima ca relatia cu Raiffeisen Bank este una din cele mai nefericite experiente pe care am avut-o pana acum in viata (la aproape 40 de ani) . Faptul ca m-am incurcat cu ei nu doar ca nu m-a ajutat sa-mi realizez visele, asa cum gretos afirma ei in spoturile publicitare, ci m-au dat inapoi cu zeci de ani , stricandu-mi sanatatea blocandu-mi viitorul, ca setea de castig nemeritat a acestei banci sa fie satisfacuta.

Catalina Pop (Bucuresti, Bucuresti)

Raiffeisen Bank - Credit nevoi personale

29 Martie 2018

Buna ziua, am facut un credit nevoi personale pe o perioada de 10 ani.Timp de 7 ani am platit acest credit fara restante cam de doua ori, diferenta de credit am facut refinantare de la brd. In momentul refinantarii acele functionare care timp de 7 ani si-au luat salariile din dobanda mea platita nu doreau sa accepte acesta plata finala prin refinantare. Sotul meu a trebuit sa plateasca 65 lei doar pentru a semna cererea finala. Este jaf la drumul mare. Feriti-va de acesta banca sunt mai rai ca camatarii si nu au nici un pic de respect pentru clientul corect care ii suporta. Te insela din prima clipa de cand ai intrat in aceasta banca. Dupa o aproape o luna sotul meu nu a reusit sa inchida definitiv acest credit chiar daca banii sunt în contul lor. Angajatele au o mare scarba fata de clienti, habar nu au, angajarile au fost facute numai pe relatii, nepotisme si altele, nu au nici un fel de respect ce sa mai vorbesc de cunottinte bancare. Adica de respectul fata de clientii care in aceste conditii grele isi platesc ratele la timp. Aceste angajate din Piatra Neamt ar trebui educate, formate trimise la scoala si dupa aceea ar trebui sa intre in contact cu clientii

Monica Vi?an (Piatra Neamt, Neamt)

Inapoi sus