Vocea clientului BCR - Card de debit

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BCR - Card de debit

16 Martie 2010

Buna ziua. Referitor la articolul: Bancile isi sporesc portofoliul cu carduri emise ilegal scris de d-na Alexandra Popa. Am avut si eu acum cateva zile o experienta de genul acesta. Mergand la un sediu BCR din Timisoara pentru a achita o polita RCA, d-na de la ghiseu mi-a spus ca trebuie sa imi actualizez datele, la care eu am ramas surprins nestiind sa fi avut vreodata cont la BCR. Dupa ce a mai cautat dansa prin calculator mi-a spus ca am si o datorie de 54 de lei si pentru a lichida contul trebuie sa achit aproximativ 70 de lei. Din cate imi amintesc, prin facultate am aplicat pentru un card studentesc, EURO26, la care era anexat si ceva card bancar, pentru care nu imi amintesc sa fi semnat ceva. Oricum de acum 4-5 ani ar fi putut sa ma anunte cineva din cadrul bancii sa merg sa imi ridic cardul sau sa imi spuna ca am datorii la ei. Asa ca nu vreau sa le platesc niciun leu. As fi recunoscator daca m-ar ajuta cineva cu un sfat bun. Numai bine.

Olimpiu Moga (Ineu, Arad)

BCR - Card de debit

10 Februarie 2010

Dupa 15 ani de cind sunt client al BCR functionara a avut tupeu sa-mi spuna ca nu cunosc sistemul de lucru al bancii, desigur am desfiintat cardul si am renuntat la serviciile acestei institutii.

Bogdan Militaru (Bucuresti, Bucuresti)

BCR - Card de debit

27 Ianuarie 2010

Cred ca ma adresez bine si in sfarsit voi primi raspuns.Am card pt pensie la agentia Ion Mihalache si am facut reclamatia cu nr. 1204/21.12.2009 la care nu am primit rasp.pana acum.Este vorba despre defectarea permanenta a bancomatelor,ceea ce ne obliga la scoaterea banilor de la ghiseu cu percepere de comision. Am fost sigura ca nu voi primi raspuns si nimic nu se va scimba avand in vedere explicatiile si comportamentul personalului.Sa sper ca acum va fi altfel si cineva poate justifica acest abuz de a se lua comision pt o operatie ce sunt fortata a o executa din cauza deficientelor respectivei agentii?!

Rodica Lucica Fintescu-Saligny (Bucuresti, Bucuresti)

BCR - Card de debit

11 Decembrie 2009

comisioanele lunare pentru cardurile de debit sint dintre cele mai mari si se modifica des fara a instinta clientii detinatori de carduri despre aceste costuri suplimentare.

Delia Stan (Alba Iulia, Alba)

BCR - Card de debit

06 Septembrie 2009

Am avut timp de 5 ani un card maestro de la BCR \"datorat\" facultatii. Niciodată n-am ştiut cu exactitate cât le las indivizilor de la bancă, deoarece situl lor nu are nicio pagină care să conţină toate comisioanele la un loc.

Funcţionarele acestei bănci sunt cele mai indolente persoane pe care mi-a fost dat să le văd. Cu excepţia locaţiei de la Poli, unde oricum nu sunt decât 2 oameni, mi s-a întâmplat peste tot să văd angajaţi plecând de la ghişeu deşi erau oameni care aşteptau.

O altă prostie \"marca BCR\" este faptul că pentru a face orice operaţie la casierie trebuie să treci mai întâi pe la alt ghişeu.

Când am putut să scap de acel card şi de serviciile lor, am fost cel mai fericit om din ţarâ. :)

Andrei Ionescu (Bucuresti, Bucuresti)

BCR - Card de debit

06 Septembrie 2009

Sunt posesor de card de debit BCR,in luna februarie 2009 am primit un contract intocmit in 29 ianuarie 2009 in care banca unilateral mi-a modificat contractul in ,,pachet esential``care avea alte taxe mai mari. Plicul cu contractul a venit la locul de munca fara nici un element de securizare si urmarire . CE M-A SUPARAT? 1)faptul ca daca plicul se fura sau deschidea nimeni nu stia. 2)faptul ca banca a hotarat unilateral si a dus la indeplinire chiar crezand in sloganul lor publicitar,,gandim la fel!``schimbarea de contract. 3)in plic erau toate numerele conturilor mele cu sume si agentii la care au fost deschise 4)plicul continea un token cu STATUS ,,ACTIV`` cu parole si tot ce trebuie astfel daca cadea in mana altuia ramaneam fara un banut. Am reclamat la sucursala Unirea si am primit raspuns mult peste termen ca persoana va fi sanctionata. Am revenit cu scrisoare recomandata prin care ceream, sa nu numeasca bancherul, persoana, sa-mi comunice numele si sanctiunea vinovatului. Am dat un telefon saptamana trecuta sa ma mai interesez si am fost sunat peste cateva zile de un consilier care a spus ca la data indicata de mine nu exista nici o intrare. Eu am recipisa de primire cu semnatura si stampila bancii dar intradevar nu are numar de intrare. Personal cred ca a fost distrusa acea scrisoare desi doamna Crina Ilias cand am fost personal la sucursala ma stia pe nume(am ramas cu gura cascata de cat de vip eram eu in Bucurestiul asta) si stia si despre scrisoare. Daca spun ca am avut o problema si cu echipa ultra pro - la ANPC deja cred ca mi-am tras artificial statut de reclamagiu ...doar atat spun cei de la anpc cand au auzit de Banca nici nu au vrut sa auda !La BNR...domnu` ! Cu ANPC am alt basm ca nu e asa? ...tara asta e o tara de basm ! Pentru cele relatate am documente care se afla la institutiile respective sau le pot furniza celor interesati la cerere. De la cei ce citesc si sunt in masura sa se pronunte vreau sa stiu daca in tara asta secretul bancar se respecta iar daca nu se respecta ce pateste cel care incalca regula? De ce peste tot se baga ,,gunoiul`` sub pres si prin raspunsuri in doi peri oamenii o iau razna la spitale de nebuni sau in mormant?nu sunt un bun orator asa ca va multumesc pentru rabdare!

Costel Grigore (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus