Opinii clienti Bancpost

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Bancpost - Card de credit

24 Februarie 2015

Buna ziua, am avut un card de credit VISA la BANCPOST atasat unui credit, l-am achitat, am fost somat de mai multe ori sa mai platesc o rata cu toate ca era achitat, dupa nenumarate cereri de inchidere a cardului si a multor intentii a BANCPOST DE A-MI BAGA PE GIT ALTE CARDURI, am primit ADEVERINTA DE INCHIDERE CARD si acum au descoperit ca au sa-mi returneze ultima rata LUATA CU JAPCA DE EI. Eu cind primesc banii inapoi, le-am dat contul in care sa-mi returneze banii ca ei stiu sa someze DAR DE RETURNAT BANII LUATI CU JAPCA NU MAI STIU????????????

SORIN COSEREA (Pitesti, Arges)

Bancpost - Card de credit

23 Februarie 2015

Buna ziua, numele meu este COSEREA SORIN din orasul STEFANESTI, JUDETUL ARGES si vreau sa va spun ca BANC POST ESTE O BANCA JEPCARA, NESERIOASA, HOATA, NESIMTITA si sa va spun si de ce:am facut de doua ori cerere la sucursala din PITESTI CENTRU de inchidere a unui card VISA DE CUMPARATURI , BINEINTELES FIIND LA ZI; DUPA PRIMA CERERE am fost sunat si de la BUCURESTI SI LE-AM CONFIRMAT CEREREA DE INCHIDERE A CARDULUI DAR SURPRIZA: AM PRIMIT UN NOU CARD DUPA CE CARDUL VECHI L-AM LASAT LA BANCA SI A FOST DISTRUS,m-am dus inapoi la BANCA , AM FACUT O NOUA CERERE DE INCHIDERE CARD, am lasat din nou cardul la BANCA,( CRED CA PE 10 FEBRUARIE), AM VORBIT SI LA TELEFONUL DE LA CONSILIERUL BANCAR LA BUCURESTI, CRED CA LA VISA CARD BANCPOST SI LE-AM ADUS LA CUNOSTINTA DIN NOU CA AU FACUT O GRESEALA CA MI-AU RENNOIT CARDUL SI DORESC SA IL INCHID. Surpriza, astazi am sosit acasa de la servici , am deschis cutia postala si o alta surpriza, O NOUA JAPCA: o scrisoare semnata COSOR LINDA(DIRECTOR DIRECTIE SERVICII CLIENTI-BANCPOST BUCURESTI) prin care mi se multumeste CA AM ALES SA PASTREZ CARDUL SI SA RAMAN CLIENTUL BANCPOST, DE CEEEEEEEEEE?!? Am sunat in secunda 2 la BUCURESTI si mi sa comunicat ca nu apare o a doua cerere de inchidere(adica proasta si nesimtita de la BANCPOST PITESTI CENTRU nu a prelucrat cererea, nu a inregistrat-o) si ca am mai multi bani depusi pe card. Acum trebuie sa ma duc din nou la BANCA, SA FAC O NOUA CERERE, SA SPECIFIC SA MI SE RETURNEZE BANII CARE SUNT IN PLUS SI IAR SA ASTEPT CINE STIE CE ALTA SURPRIZA.................POATE ACEASTA SESIZARE O V-A CITI SI CEO-UL BANC POST, sa vada ce angajati are si sa stie ce reclama negativa are si v-a avea BANCPOSTUL DIN PARTEA MEA SI A FAMILIEI MELE. editat · Îmi place · R?spunde · Editeaz? · 19 Februarie la 18:20 Sorin Coserea Voi ori sunteti dobitoci ca sigur sunteti prosti deoarece tocmai am primit mesaj pe telefon ca URMEAZA SA PRIMESC NOUL CARD????????????

SORIN COSEREA (Pitesti, Arges)

Bancpost - Credit ipotecar/ imobiliar

13 Februarie 2015

Buna ziua, Subsemnatul IVAN ADRIAN-RELU, cu domiciliul in Prel. Ghencea, nr. 28,B bl. C5, sc E, et.6 ,ap.182, sect 6, Bucuresti. Solicit prin prezenta , audienta ( intalnire) cat mai urgent posibil cu un reprezentant, respectiv manager al BancPost, din departamentul NPL, /RISK DIVISION, pentru a gasi o intelegere si o solutie benefica in vederea achitarii creditului ipotecar, in baza angajamentelor si a nenumaratelor solicitari anterioare, trimise(cu cateva luni in urma) catre IONITA ALEXANDRA CATALINA, prin e-mail. Mentionez, cu scuze ca ma repet, ca am avut nenumarate solicitari pentru a gasi o solutie benefica de ambele parti, dar din pacate nu am primit inca nici un raspuns in scris de la reprezentantul bancii mai sus mentionat, drept urmare, dosarul a fost preluat de un Executor Judecatoresc, in vederea vanzarii prin licitatie a imobilui. Pentru suspendarea acestei licitatii, imi mentin convingerea,ca prin intentia si bunavointa mea,de a fi un client solvabil, putem ajunge la o intelegere pe cale amiabila. Rog si solicit cat mai urgent un raspuns. Cu Multumiri, Data:13.02.2015 Ivan Adrian 0732843200

Adrian-Relu Ivan (Bucuresti, Bucuresti)

Bancpost - Probleme diverse

09 Februarie 2015

am cerut eliberarea unui extras cont de la sucursala BancPost calea Sagului Timisoara in prima faza a m completat mai multe formulare,cu CI in fata functionara bancii mia eliberat un extras cont pe alt nume,dupa care mi la luat inapoi si mi sa comunicat sa merg la centru pentru actualizarea datelor caci la ei dureaza 2 zile pina pot face acest lucru.Stiu ca extrasul de cont se elibereaza numai titularului in cel mult 10-20 minute nu cu sa exprimat doamna de la acea sucursala,si cred ca acea functionara nu stie sa citeasca sau sa scrie avind CI meu in fata elibereaza extras pe alt nume.Vreau sa-mi recuperez de la acea sucursala copia CI,si toate celelalte acte semnate Miam actualizat date personale in luna octombrie 2014

Mariana-Ana Covatariu Musui (Timisoara, Timis)

Bancpost - Credit nevoi personale

27 Ianuarie 2015

In anul 2006 am achizitionat un credit de nevoi personale in valoare de 16000, mi s-a eliberat un grafic de rambursare de 167 lei pe luna, dupa 4 luni graficul a fost de 211 lei pe luna, in 2008 de 300 lei, in 2014 am fost la ei si au zis ca trebuie sa platesc 270 lei, s-au gandit totusi ca e prea mult. Am avut credite si la BCR si la BRD, dar asa o nesimitire si o camatareala ca la Bancpost nu am mai intalnit. SA VA FIE RUSINE !!!!! Nu-i de mirare ca in Botosani au ramas cu un singur punct de lucru. Aveti o politica bancara ,,super tare".

Daniela Chirila (Botosani, Botosani)

Bancpost - Credit nevoi personale

20 Ianuarie 2015

buna ziua .am un credit de nevoi personale la bancpost din anul 2007 in chf.momentan sunt in indemnizatie de somaj .rata este de 200 chf si eu pot achita doar 100 chf.precizez ca nu mai pot face o restructurare deoarece am facut pana acum 2. am fost la baca cu o cerere pentru a gasi o intelegere din partea lor, deoarece am acumulat o restanta de 650 chf si primesc mii de telefoane cu amenintari ca dosarul a fost dat spre executare silita .nu au vrut sa-mi primeasca cererea si mi-au spus ca simgura solutie este sa refinantez creditul cu unul ipotecar. pana anul trecut de cand sunt in somaj am fost un bun platnic . ce trebuie sa fac sa pot iesi din aceasta imposibilitate de plata.

ilie ceplinschi (Botosani, Botosani)

Inapoi sus